نه بابا این پچ 25 تیمی هم نصف بازیکنا کچل هستن :41:نقل قول:
برنامه ای برای ادیت نیست حداقل یه مو براشون بذاریم اشتباه نکنیم بازیکنارو؟!!
Printable View
نه بابا این پچ 25 تیمی هم نصف بازیکنا کچل هستن :41:نقل قول:
برنامه ای برای ادیت نیست حداقل یه مو براشون بذاریم اشتباه نکنیم بازیکنارو؟!!
نقل قول:
شدیدا موافقم :31:
فکر کنم کامپیوتر قبلش یه دعایی , وردی , چیزی میخونه
نقل قول:
میگم خیلی خوب شد امسال کریس رو به جای اون مسی کوتوله گذاشتن رو باکس شات بازی
نقل قول:
خوب این که معلومه بارسلونایی هستی از اسمت معلومه دوما هر کسی نظری داره وما هم دوست داریم به مسی توهین کنیم تو هم برو به کریس توهین کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خداوند طلب مقداری عقل برای برخی دوستان میکنم !نقل قول:
اولا دوست داره بارسایی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .دوما اینجا بحث بارسلونا و رئال نیست.سوما اگه دوست داری توهین کن تا ببینی بن میشی یا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بارساییم اینم بدون)
ببین راستی قسط توهین ندارما ولی اینکه رو باکس شات هست شبیه زرافست.مهم هم نیست مسی بزارن یا نه ولی ما که سوپر کاپ رو بردیم چه مسی رو باکس شات باشه چه کریس!(این جواب او توهین به مسی)
+
اقا من زمان گرفتم این 10 دقیقه که نوشته زمان نیمه هاست دروغه !!دی: هر نیمه حدود 7 یا 8 دقیقست . راهی نداره بتونیم وقت اضافه رو به بازی اضافه کنیم و تایم بازیرو هم بیشتر کنیم ( سال های پیش پچ میومد)
اره من پارسال برا نسخه دمو یه برنامه دانلود کردم زمان بازی رو زیاد میکردم باهاش ولی امسال چنین چیزی پیدا نکردم!:41:نقل قول:
دوستان صلوات بفرستید دیګه
۱۲تا پست دادید همش کل کل
لطف کنید از بازی بګید از نه از تیم محبوبتون:10:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی یه روش دفاع توپ گیر نیاورد؟؟؟
ولی این روش فعلا بهترینشه
گرفتن LB در دفاع به همراه دکمه پاس
برخی از پست های نامربوط به موضوع تاپیک پاک شدن فقط دوستان دقت کنن پست ها و موارد مربوط به هر گونه مورد خارج از موضوع تاپیک رو به پروفایل خودتون منتقل کنید.
بابا ولمون کنید مسی رونالدو ...
البته من با توهین مخالفم ولی از تعریف به شرط منطقی بودن موافقم
این پچ لیگ ایران که سایت pes-patch.com گذاشته چطور باید نصبش کنم؟
قبلا پچ 70 مگابایتی که غیررسمی بود و دوستان گذاشته بودن رو نصب کردم.
لطفا راهنمایی کنید.
پی نوشت:
پوشه رو کپی کردم همه تیم ها رفتن و فقط لیگ ایران هستش(میگم لیگ ایران 4 تا تیم بیشتر نیستن)
چه کنم؟
من هم بلاخره چند بار دمو رو بازی کردم
این اولین باری هست که توی ذوقم نخورده (بعد از پس 6 و 2009 ) که هر کس بازی کرد خیلی تو ذوقش نخورد این 2012 هم توی ذوقمان نزد !
پس 2010 و 2011 که توی ذوقمان حسابی زدند بس که ایرادات عجیب داشتند آدم وقتی توی ذوقش می خوره که ببینه یک نسخه فلان عیب رو نداشت نسخه بعد عیب جدید پیدا کرده !
در این پس 2012 به نظرم همه چیز خوب شده حتی دروازه بان هم کمی بهتر شده و ایراد خیلی بزرگ نمیشه بهش گرفت
فقط چند ایراد که 2 تاش همیشه بوده !
1- دروازه بان هنوز خرفت هست !
2- دوار بازی مخصوصا برای آفساید خیلی بد عمل میکنه
3- سرعت بازی یک کم زیاد هست و غیر واقعی اگه یک کمی کند تر بشه به نظرم به فوتبال واقعی شبیه تر میشه
اگر کونامی می آمد و برای دروازه بان یک سری خصوصیات ویژه تعریف میکرد و برنامه نویسی دروازه بان رو با سایر بازیکنان تغییر میداد خیلی خوب میشد
الان خصوصیات دروازه بان با بازیکنان عادی فرقی نداره ! در حالی که دروازه بان کارش با دست هست نه با پا و خصوصیاتی که کونامی گذاشته 99% اونها مال بازی با پا هستند که دروازه بان ها هم دارند !
اگر جدا براش خصوصیت تعریف میکرد شاید بهتر میشد (البته شاید!)