من این رو پارسال اوایل تابستون خریدم حدود 14 ماه پیش نمی دونم توی بازار هست یا نه الان ولی اگه پیدا کنید و بخرید فوق العاده دسته تمیزی هست حقیقتا تمام چیزهایی که می تونه از خرابی زودرس دسته جلوگیری کنه توش رعایت شده.
اسم دقیق گیم پد اینه
Viera Joypad VI-911
اینم وب سایت سازنده اشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : کجاست سازنده اش بیاد پورسانتمو بده هی دارم تبلیغش می کنم :31: نه خدائیش اگه بد بود ریکامند نمی کردمش تنها ایرادش کلیدهای Mode و Macro هست که خیلی نزدیک به کلید های Select و Start هستند ادم باید مواظب باشه حین بازی یهو دستش نخوره بهشون چون فعال شدنی ناجور میشه گرچه وقتی دست آدم عادت می کنه اصلا دست نمی خوره بهش ولی خو می تونست کمی فاصله بده.
خوب خیلی رفتیم تو نخ گیم پد! البته چاره ای هم ندارم متاسفانه من بعد اینکه این لپ تاپ غیر گیمینگ رو گرفتم سیستم گیمینگم رو مفت فروختم به یکی از رفقا واسه همین نمی تونم بازی کنم فقط یکی دوبار روی لپ تاپ اینسپایرون 5010 بازی کردم... خوش به حال کسانی که این مدل رو دارن توی نهایت کیفیت گرافیکی آخ هم نگفت اصلا لگ نداشت هر چیزی هم که می تونست باعث سنگین شدن بشه فعال کردم ولی بازم فول فریم اجرا کرد... خدا من فیفا رو تا حالا اینقدر با کیفیت ندیده بودم!!! کفم برید عجب گرافیکی زده لامصب حالا اونایی که PES رواسه گرافیکش بازی می کردن باید این گرافیک رو ببینن تا تمام تخیل برتری PES از لحاظ گرافیک از ذهنشون پاک بشه فقط دلم می خواد یکی از اونها کیفیت فیفا رو توی لپ تاپ 5010 ببینه بعد نتیجه گیری کنه...