y570 با SSD بود 1840 یا بدون SSD ؟ از کجا قیمت گرفتین ؟
اون N55SF هم full HD ش رو قیمت گرفتین اون قیمت بود یا HD ش رو ؟
Printable View
y570 با SSD بود 1840 یا بدون SSD ؟ از کجا قیمت گرفتین ؟
اون N55SF هم full HD ش رو قیمت گرفتین اون قیمت بود یا HD ش رو ؟
تقریبا میشه گفت که با نرم افزارهای زیادی امتحان کردم از جمله real..km..jet..mp.classic..cyberlink بودن...ولی تو همشون فیلم های اچ دی و فول اچ دی رو خیلی خوب نشون میده ولی فیلم هایی با کیفیت کم رو خیلی بد..حتی نمیتونم تصور کنم این صفحه نمیش یه همچین کیفیتی داشته باشه..تقریبا قسمت های تاریک و نیمه تاریک شطرنجی میشه....نقل قول:
با چه نرم افزاری فیلم می بینی؟ اگه با km player می بینی این مشکلو برای منم داره ولی با media palayer clasicاین مشکل حل می شه
سلام خدمت عزیزان
من هر چی گشتم n55 با گرافیک 2 گیگ پیدا نکردم. همه جا گرافیک 1 گیگ دارن. فروشنده ها می گن سری جدید فقط 1 گیگ اومده. یکی از فروشنده هام گفت گرافیک سری جدید 1 گیگ ddr5 هستش. حالا اگه از دوستان کسی تازه گیا از این سری 1 گیگ خریده می تونه مشخصات کامل چیپست گرافیکی رو بگه . ظاهرا به نظر میاد مثل enovo y570 از چیپست ضعیف تری استفاده شده باشه .
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه n55 با کانفیگ زیر دادرم نو تقریبا 1 ماهه کارکرده حتی مشما دور ال سی دی کنده نشده با 2 سال گارانتی سازگار
ارقام که معتبرترین گارانتی ایرانه
LCD HD+ 1600*900 این خیلی مهمه
i7 2630
ram 8 اصلی کارخانه یعنی customize نشده
hdd 750 با دور 7500
vga GT555 2G
لوازم کامل و استفاده نشده
همه بازیها اعم از fifa 12 pes 12 COD MW3 batelfield3 NFS RUN DIRT3 روش نصب که همه رو با کانفیگ high اجرا میکنه با به جویستیک اصل logitech شک دار که برای این لپ تاپ واجبه + کول پد
فروش بعلت سفر به خارج اگه خواستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدین
سلام کسی اخرین قیمت n55 رو خبر داره؟hd+
دوست عزیزنقل قول:
این مورد طبیعیه
شما هر چه صفحه نمایشت باکیفیت تر باشه ( رزولوشن بالاتر از جمله fHD , HD , ...) مجبوری فیلم های با همین رزولوشن نگاه کنی ، فیلم هایی با این کیفیت به ازای هر یک پیکسل (در fHD ) یا هر 4 پیکسل (hd) یک یا 4 پیکسل ضبط شده دارند . ولی مثلا یه فیلم با رزولوشن 480*640 در نمای تمام صفحه کش می آد و مانیتور مجبوره هر 1 پیکسل فیلم رو روی 7 پیکسل مانیتور پخش کنه و طبیعیه که کیفیت او هفت بار کمتر می شه و اصلا شاید قابل دیدن نشه
مثلا من تلویزیون fhd گرفتم از اون روز به بعد دیگه فیلم زیر 720p نمیتونم روش نگاه کنم در صورت که قبلا روی مانیتور کامپیوترم به راحتی می شد با کیفیت dvd فیلم دید .
امیدوارم متوجه شده باشید .
بله کاملا متوجهم چی عرض میکنین...ولی تو بعضی از فیلمای 720p هم جاهای تاریک کم و بیش شطرنجی میشه..به نظرتون میتونم به یه tv fhd وصل کنم اونجا تستش کنم؟نقل قول:
فیلم زیر 720p نمیتونم روش نگاه کنم در صورت که قبلا روی مانیتور کامپیوترم به راحتی می شد با کیفیت dvd فیلم دید .
آره ، فکر کنم راه خوبی باشه و شاید فیلمتون مشکل داشتهنقل قول:
به hd tv وصل کنید ببینید چی می شه و حتی یک بار هم همون فیلمی رو که شطرنجی می شد بوسیله ی فلش یا هارد یا سینمای خانگی یا ... به hdtv وصل کنید و به طور مستقل play کنید .
من امروز برای یکی Full HD رو 1.750 گرفتمنقل قول:
اگه می شه آدرسش رو پ.خ کن.نقل قول:
ممنون