اینا کی میخوان دست از آیتم تکراری و مسخره ی بهمن هاشمی بردارن!
صندلی داغ ادای چه کسیو در میاورد؟
Printable View
اینا کی میخوان دست از آیتم تکراری و مسخره ی بهمن هاشمی بردارن!
صندلی داغ ادای چه کسیو در میاورد؟
این کسایی که تو 4پایه داغ آورده بودن کیا بودن مثلا؟ یکیشون صداش به شاهین نجفی میزد ..!!..
فکر کنم دو نفر از گروه زد بازی بودن... (البته چون زیاد گوش نمیدم، دقیقا اسماشونو نیدونم:31:...)
داشتند خواننده های زیر زمینی رو مسخره میکردند : دی باحال بود ، خود مجری هم جو گیر شد آخر برنامه داشت رپ میخوند.
=======
من این دوتا رو نمیتونم کنار هم بذارم :
ونقل قول:
* حذف ۳۰۰دقیقه از آیتمهای سیاسی «خنده بازار»
از ۴۰۰آیتمی که برای این مجموعه نوشته شده تنها ۳۰۰آیتم گرفته شده واز این ۳۰۰آیتم تنها ۲۰۰آیتم پخش شده است.
دیگه همه مون میدونیم برا چی اون همه آیتم پخش نشده.... شما اگه خیلی دلت میسوزه که چرا اون آیتم درباره مایلی کهن پخش شد میخواستی اون رو حذف کنی و اون که به خودتون متلک انداخته بود (همون آیتم دیو ها + سیاسیاش) بذاری باشه....نقل قول:
عماد افروغ رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم از دیگر منتقدانی است که به تازگی به صف منتقدان برنامه خنده باز ارپیوسته
آخه اگه اینا میخواستند کسی کسی رو مسخره کنند که میتونستند برنامه ای بسازند که مردم همه از خنده شلوارشون رو خراب کنند + از اسم واقعی افراد استفاده میکردند! فکر کنم همین ترفتند باعث شده دست خیلیا بسته باشه و نتونند شکایت کنند فقط در حد اعتراض اونم شاید توی یه هفته نامه.....
اگه میخواین تصور کنید که چی شده که اون همه آیتم حذف شده اون قسمت ساختمان پزشکان که مستند ساخته بودند و بردند تو صدا و سیما برای تدوین بعد همه ش سانسور شد رو به یاد بیارین ، دقیقا همون بوده قضیه. یه نفر نشسته و گفته خوب! این آیتم ترویج جن گیریه ، این آیتم توهین به مقامات بالاست ، این آیتم فلانه.... خلاصه همینطور حذف کرده و فکر نکرده که اینا کلی روش فکر شده....
واقعا خیلی حرفه! یعنی این چیزی که ما دیدیم و از این به بعد خواهیم دید از خنده بازار تازه 200 آیتم از چهارصد آیتمی هست که نویسندگان نوشتند.....
پی نوشت: مثل این که جدیدا مد شده همه میرن تو صف منتقدان خنده بازار و.... فکر کنم آش میدن : دی
زياد ميگفت اعتراض اعتراض ،اين بيشتر به شاهين ميخورد تا بقيه ي خواننده ها .....:5:
اون تيكه ي دادگاه هم خيلي باحال بود ، يارو اوني كه كنار قاضي نشسته بود دادگاه رو با مسابقه اشتباه گرفته بود :31:
اما قسمت نود درصد داره كم كم خيلي يه نواخت ميشه .....:41: آقا انگليسي خوبه رو ولي خيلي بهش حال دادن :27:
اون بدبخت ها هم تقصیر ندارن هر چی ایتم میسازن اینا حذف میکنن....:41:
خنده دارترین قسمت دیشب برنامه 90 درصد بود که دادکان رو آورده بودن و اون قسمت شادابیان(کفاشیان)هم خیلی بامزه بود.
دوستان چه روز هایی و چه ساعتی پخش میشه؟
5شنبه ها ساعت 10:30نقل قول:
فکر کنم از هفته های بعد جمعه ها هم بذاره.
سلام
همین الان تو برنامه ی هفت آقای فراستی درباره ی خنده بازار یه صحبتهای جالبی کرد! من ضبطش کردم حالا اگه تونستم آپلود کنم میذارم اینجا....
مذمون صحبتهاش این بود که من همیشه حمایت کردم از اینها و حتی خودم بهشون گفتم که طنزتون رو باید شدیدتر کنید.....
ولی از همون سری قبلی هم گفتم که شما مشکل متن دارید یعنی متنتون باید از این حالت لودگی بیاد بیرون....
مثلا ما کی تو این برنامه چک پول نقد کردیم و.... که توی خنده بازار این رو نشون دادند؟
فکر کنم ما ازشون تعریف و حمایت که کردیم اینا به جای اینکه بهتر بشن تازه بدتر شدند....
=====
به نظر من فراستی درست میگه.... اینا میگن ما حواشی و حوادث اطراف شخصیت ها رو به طنز میکشیم ولی مخصوصا توی این سری از خنده بازار میبینیم که چیزایی رو به طنز میکشن که اصلا حتی شبیه ش هم برای این افراد اتفاق نیوفتاده....
مثلا این که فردوسی پور ارتفاع صندلیش خیلی بلنده من نمیدونم منظورش چیه؟؟ اگه قد فردوسی پور کوتاه بود بازم میشد یه جوری توجیه کرد.... البته از این موردها زیاده.