نقل قول:
دانشگاه علم و صنعت:
دانشگاه علم و صنعت بعنوان چهارمین دانشگاه برتر کشور در حوزه فنی مهندسی دارای تنوع نسبتا قابل قبولی از لحاظ رشته های موجود در دانشگاه می باشد که این رشته ها عبارتند از: 1-مهندسی برق 2-مهندسی مکانیک 3-مهندسی عمران 4-مهندسی صنایع 5-مهندسی کامپیوتر در دو گرایش 6-مهندسی شیمی 7-مهندسی راه آهن در سه گرایش 8-مهندسی مواد و متالورژی در سه گرایش 9-مهندسی خودرو 10 مهندسی معماری 11- فیزیک 12-ریاضی
درباره ی کیفیت ساختمانها موجود در دانشگاه باید گفت طی چند سال اخیر موج ساخت و ساز در دانشگاه شدت گرفته و دانشگاه بسیار از این لحاظ در شرایط خوبی قرار دارد، این ساخت و سازها در سالهای اخیر عبارتند از: 1-ساختمان دانشکده ریاضی 2-مجتمع کلاسهای علوم پایه 3-دانشکده مهندسی برق 4-دانشکده مهندسی صنایع 5-دانشکده مهندسی کامپیوتر (در شرف بهره برداری) 6-دانشکده مهندسی عمران (در شرف بهره برداری) 7-مجموعه ورزشهای آبی 8-کتابخانه ی مرکزی و مرکز اطلاع رسانی(در حال ساخت) که انصافا هم ساختمانهای جدید دانشگاه بسیار با کیفیت و شیک ساخته می شوند.
خوب ....
نقل قول:
اما همه ی این تعریفها و تمجیدها که از دانشگاه کردم به این معنی نیست که شما را به انتخاب دانشگاه علم و صنعت ترغیب کنم...بلکه برعکس می خواهم خدمتتان عارض شوم اگر در پی این هستید که به یک دانشگاهی بروید که در آینده از اینکه در آن دانشگاه تحصیل می کنید احساس خوبی داشته باشید شدیدا توصیه می کنم که علم و صنعت را انتخاب نکنید... علم و صنعت را دانشجویانش به هیچ وجه دوست نمی دارند...علی رغم امکانات منحصر بفرد(به معنای واقعی کلمه منحصر بفرد)...والسلام.
جاااااااااااان؟