تویه تاریکی هم امتحانش کردم قابل قبوله . اتفاقاً دو شب پیش یه فیلم از ماه گرفتم (با زوم 42x) خیلی قشنگ از آبنقل قول:
دراومد . سعی می کنم اونو براتون آپلود کنم .
چشم در اولین فرصت فیلم ها رو براتون آپلود میکنم .نقل قول:
Printable View
تویه تاریکی هم امتحانش کردم قابل قبوله . اتفاقاً دو شب پیش یه فیلم از ماه گرفتم (با زوم 42x) خیلی قشنگ از آبنقل قول:
دراومد . سعی می کنم اونو براتون آپلود کنم .
چشم در اولین فرصت فیلم ها رو براتون آپلود میکنم .نقل قول:
سلام
موقتاً نمیتونم آپلود کنم ، چون Mediafire خرابه . جایه دیگه ای هم سراغ ندارم .
سلام.مبارکه. ایشاالله لنزش برات بچرخه.نقل قول:
شرایط تست رو در حالات زیر انجام بدین بهتره.:
نور زیاد
نور متوسط
نور کم
با چراغ بغل لنز
البته این رو هم بگم که 10 یا 11ثانیه برای قضاوت در مورد کیفیت یک دوربین اصلا کافی نیست. این مدل باید لااقل
5دقیقه اون هم با زوم و فوکوسهای متعدد و جابجایی و حرکت مناسب دوربین، تا بشه قضاوتی مناسب کرد.
سلام
برای مستندسازی بهترین دوربین کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
تو برنامه صفر و یک دوربینی که تو سریال تاثریا استفاده شد رو معرفی کردن که قیمتش نزدیک 5 میلیون تومن بود. البته من شنیدم کار با اون خیلی سخته. یک مدلی هم قراره معرفی بشه که 32 هزار دلار قیمت داره ولی کیفیت فیلم های هالیوودی رو داره و دارای امکانات باورنکردنی است.
من چند سوال دارم.
1. الان با توجه به قیمت دلار خرید توصیه می شه؟
2. بهترین دوربین با توجه به آماتور بودن خریدار چه مدلی هست؟
3. هزینه اجاره دوربین حرفه ای چه قدره
با تشکر
سلام.نقل قول:
صفرویک که منبع مناسبی برای این امر نیست!
کلا از این برنامه زیاد خوشم نمیاد!!! در هر حال.بگذریم....
برای مستندسازی من مدل زیر رو توصیه میکنم. قدرت بسیار بالا و توانایی کاربردی بالا. البته این رو بگم که این دوربین
برای شروع کار توصیه میشه و برای کاربردهای نیمه حرفه ای هست. برای کارهای حرفه ای تر مدلهای دیگه ای رو
باید انتخاب کرد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6957391&postcount=358
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم... canon a3300
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بحث رو به تاپیک زیر منتقل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1273
دوستان من در سینمای جوان فعالیت می کنم و از اونجا که هزینه اجاره دوربین ها بالاست لازمه یک هندیکم داشته باشم. علاوه بر این برای مستند سازی گاهی اجبارا باید کارهاتو با یک هندی کم بجمع و جور به انجام برسونی.
1- تا سقف 2 میلیون بهترین انتخاب چی هست؟ چرا؟ (تجربه خوبی با هندی کم های پاناسونیک ندارم. ولی از هندی کم قبلی سونی بسیار راضی بودم )
2- دوربین معرفی شده رو می تونم از بانه بگیرم یا نه؟ اونجا برام چقدر درمی آد؟
سلام به همه
دوستان من یک سوال دارم
میشه برا دوربین هندیکم هم لنز گرفت؟
به بازارهای جهانی دسترسی دارین؟؟؟نقل قول:
خرید از بانه رو زیاد صلاح نمیبینم!!!