اینجا چه خبره ؟؟!؟! :((((((((
نیمه ی اول از یه پنالتی که لوییز داد به طور مسخره ، یه گل خوردیم
بعدشم بوسینگوا و دروگبا اخراج شدند :|:(
این خیلی بدههههههههه:19:
Printable View
اینجا چه خبره ؟؟!؟! :((((((((
نیمه ی اول از یه پنالتی که لوییز داد به طور مسخره ، یه گل خوردیم
بعدشم بوسینگوا و دروگبا اخراج شدند :|:(
این خیلی بدههههههههه:19:
لعنت به داور این بازی
7 کارت زرد 2 قرمز 1 پنالتی
هر کاری خواست با چلسی کرد !!
واقعا شوکه شدم....حتی از باخت منچستر هم بدتره این باخت !
یعنی داور قشنگ سر چلسی رو با یه چیز کند برید !
9تا کارت داد...2تا قرمز ،7تا زرد.
یکی 2تا پنالتی نگرفت .
بدشانسی مطلق توی حملات...همچی دست به دست هم داد تا چلسی ببازه !
ماتا مصدوم شد ! اشلی برای بازی با ارسنال محروم !
لعنتتتتتتتتت
کوئین پارک 1 - 0 چلسی
تیم فوتبال چلسی در برابر کوئین پارک رنجرز شکست را پذیرفت.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، در حالی که تیم فوتبال چلسی با کسب امتیاز از کوئین پارک رنجرز می توانست خود را به مکان دوم جدول برساند برابر این تیم لندنی با نتیجه 1 بر 0 شکست خورد .
ترکیب کوئین پارک رنجرز: کنی ، هیل ، هال ، یانگ ، فردیناند ، دری ( 81 – مکی ) ، تاربات ( 61 – استمیت ) ، فارلین ، بارتون ، رایت فیلیپس ، هلجانسون
بازیکنان استفاده نشده : مورفی ، اور ، باچسکی ، پانچئون ، باتروید
گل : هلجانسون ( 10 – پنالتی )
کارت زرد : دری ، بارتون
اخراج: -
ترکیب چلسی: چک، تری ، لوئیز ، بوسینگوا ، کول ، لمپارد ، میکل ، میرلس ( 72 – مالودا ) ، ماتا ( 45 + 1 - آنلکا ) ، دروگبا ، استاریج ( 36 – ایوانوویچ )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، رومئو ، مک ایچران ، کالو
گل:-
اخطار : کول ، تری ، لوئیز ، میکل ، لمپارد ، میرلس ، ایوانوویچ
اخراج : بوسینگوا ، دروگبا
داور : فوی
تماشاگران : 18050 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب: کوئین پارک 3 - 7 چلسی
شوت خارج از چارچوب: کوئین پارک 5-7 چلسی
کرنر: کوئین پارک 0-6 چلسی
خطا: کوئین پارک17 -17 چلسی
درصد مالکیت توپ: کوئین پارک 51-49 چلسی
آندره : داور عدالت را رعایت نکرد
آندره ویلاس بواس در دلیل نا عدالتی توسط داور در بازی با کوئین پارک رنجرز را نمی داند.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آندره ویلاس بواس که تیمش یکی از دربی های لندن را از دست داده است در مصاحبه ای پس از بازی تیمش برابر کوئین پارک رنجرز در خصوص اتفاقاتی که رخ داد و مسائل داوری گفت :" من به تیمم افتخار می کنم ، من با نظم و انظباط مشکلی ندارم بلکه با اجرای نظم توسط داور مشکل دارم . داور می تواند پنالتی بگیرد یا نگیرد ، اما زمانی که بدین نرمی برای آنها پنالتی می گیرد باید برای ما نیز در چنین شانسی که هستیم پنالتی گرفته شود . من نمی دانم چه تفاوتی وجود دارد."
آندره اضافه کرد :" اگر شما پنالتی اینچنینی می دهید ، اگر پرتابی یا چیزی شبیه به آن باشد همانطور که در محوطه چندین بار اتفاق افتاد باید آنها را نیز پنالتی اعلام می کرد . بنابراین یک تفاوتی در معیار ها وجود دارد که نمی گذارد ما خوشحال باشیم . قضاوتی که درمورد ما انجام شد ، یکسان نبود."
سرمربی چلسی که از عملکرد داور این دیدار دلخوشی نداشت ادامه داد :" در خصوص اخراج دیدیر چیزی برای گفتن ندارم ، چرا که به نظرم عادلانه بود . اما اخراج بوسینگوا برایم عادلانه نبود چرا که جان تری در موقعیت پوششی او بود و فکر می کنم باید از کارت زرد برای او استفاده می شد."
او گفت :" من نمی دانم ، نمی توانم تفاوت قضاوت را از سوی دارو متوجه شوم ، نه تنها در تصمیم گیری های بزرگ . بلکه در گرفتن خطا ها ، پرتاب ها نیز همینطور بود . من تنها نمی توانم دلیلش را متوجه شوم . شاید به من اشتباه ثابت شده است اما باید هر آنچه از نا امیدی داور دیدم را بگویم . "
آندره که پس از بازی به سراغ فوی ، داور این بازی رفته و با او به صحبت پرداخته بود گفت :" من به او هجوم بردم که فکر می کنم باید همینطور باشم . برایم مهم نیست او مشکلی دارد یا خیر ، هرکسی می تواند روز بدی داشته باشد، اما این روز بد ما نبود. روز خوبی برای ما و روز بدی برای داور بود."
ویلاس بواس افزود:" این یک توطئه از پیش تعیین شده نیست ، آنها ما را وارد باندشان کردند و گفتند کودکان گریه کنید ، ما کودکان گریان نیستیم . ما مردمان سخت کوشی هستیم مانند چیزی که امروز نیز نشان دادیم . اما در حال حاضر اینچنین رخ داده است ما امیدوارم تعهد و قدرت خود را در عمق انعکاسش در راهمان نشان دهیم."
پ.ن : تا کی میخواد این نا داوری ادامه داشته باشه ؟! تا کی ما باید از این ناداوری زجر بکشیم و بهمون ظلم بشه ؟ اه اه
تری: تنها یک سوءتفاهم بود
جان تری معتقد است هرگز صحبت نژادپرستانه را انجام نداده است.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جان تری که از به استفاده کردن از کلمات نژادپرستانه در صحبت با فردیناند ، مدافع تیم کوئین پارک رنجرز نسبت داده شده است در بیانیه ای در این خصوص به شرح زیر گفت:" من بسیاری از نظرات را دراینترنت و در ویدئوهایی که مربوط به بازی من می شد را دیدم .
من از اینکه مردم در یک نتیجه گیری اشتباه در خصوص آنچه من به آنتون فردیناند گفته ام گرفتار شده اند ، نا امید شدم.
من فکر می کنم در صحبت با آنتون من را به استفاده کردن از کلمه ای نژادپرستانه متهم کرده اند . من به شدت باید بگویم که من با قوانین ضد نژادپرستی کاملا موافقم. من هرگز چنین چیزی را نخواهم گفت و من از اینکه مردم هم اینچنین فکر می کنند ناراحتم.
من آنتون را مدت زیادی است می شناسم و بعد از بازی در باره آن با او صحبت کردم و مشکلی بین ما وجود ندارد . من پیروزی تیمش را تبریک گفتم . او من را از هرگونه صحبت نژادپرستانه دور می داند . کاملا مشخص بود که در آن صحنه سوءتفاهم شده است . بعد از نتیجه ، امروز با این اتهامات نادرست ناراحت هستم.
من افتخار می کنم که کاپیتان یکی از تیم های بین المللی گوناگون در لیگ برتر هستم و من بر این باورم که نژادپرستی هیچ جایگاهی در ورزش و در واقع در هیچیک از گام های زندگی وجود ندارد."
آندره : کاملا همراه تری هستیم
ویلاس بواس از کاپیتان تیمش در برابر شایعات استفاده از کلمات نژاد پرستانه دفاع کرد.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از بازی چلسی و کوئین پارک رنجرز و اتهامی که به جان تری برای استفاده کردن از کلمات نژاد پرستانه خطاب به فردیناند ، مدافع کوئین پارک رنجرز . آندره ویلاس بواس گفت :" جان تری بیانیه خود را اعلام کرده است و ما کاملا پشت او هستیم.او مطمئن است که چه صحبتی کرده است و او بعد از بازی با آنتون ( فردیناند ) صحبت کرده است . آنتون در رختکن ما هم حضور پیدا کرد و این برایمان پایان داستان است.این تنها یک سواتفاهم بزرگ بود و آن دامن همه را گرفته بود."
وی گفت :" دو باشگاه در حال مکالمه با هم هستند و برای ما خیلی این مهم است و ما کاملا با بازیکن هستیم. جان تری به کشورش در بالاترین سطح بین المللی احترام می گذارد و مردمی که به کشورشان احترام می گذراند به جای حدس و گمان باید کاملا از او حمایت کنند . "
به لطف شبکه سه و بازی داماش و پرسپولیس، بازی امروز رو به صورت دست و پا شکسته و با قطع و وصل زیاد از اینترنت نگاه کردم.
نیمه اول رو 2-1 بردیم اما بازی رو 5-3 باختیم!
2 گلِ آخر رو از 85 به بعد خوردیم!
گل چهارم روی پاس ضعیفی که مالودا به تری داد و باعث شد که تری به زحمت بیوفته تا به توپ برسه، سر خورد و افتاد زمین، فن پرسی هم با چک تک به تک شد و بعد از دریبل دروازه بان توپ رو به گل تبدیل کرد.
گل پنجم هم کل تیم جلو کشیده بود، پشت محوطه جریمه ی آرسنال، میرلس بود فکر کنم تعادلش بهم خورد و توپ به آرسنالیها رسید و با یه ضد حمله نه چندان سریع و اما با تعداد نفرات زیاد ( 4 به 2 فکر کنم ) توپ رو آرتتا به فن پرسی داد و اونم یا یه شوت محکم دروازه رو باز کرد و هت تریک کرد. البته جایگیری چک هم نامناسب بود.
من تازه از جایی اومدم بعد رفتم نتیجه بازی رو ببینم کلی تعجب کردم!
آخه چه جوری به آرسنال با این نتیچه باختیم؟!
جالبه همه بازیکنامون رو هم در اختیار داشتیم
پس این مالودا و میرلس که به صورت تعویضی وارد زمین شدن حسابی گل کاشتن!نقل قول:
گل چهارم روی پاس ضعیفی که مالودا به تری داد و باعث شد که تری به زحمت بیوفته تا به توپ برسه، سر خورد و افتاد زمین، فن پرسی هم با چک تک به تک شد و بعد از دریبل دروازه بان توپ رو به گل تبدیل کرد.
گل پنجم هم کل تیم جلو کشیده بود، پشت محوطه جریمه ی آرسنال، میرلس بود فکر کنم تعادلش بهم خورد و توپ به آرسنالیها رسید و با یه ضد حمله نه چندان سریع و اما با تعداد نفرات زیاد ( 4 به 2 فکر کنم ) توپ رو آرتتا به فن پرسی داد و اونم یا یه شوت محکم دروازه رو باز کرد و هت تریک کرد. البته جایگیری چک هم نامناسب بود.
درسته. پاسی که مالودا داد خوب نبود البته از مدافعی مثه تری بعید که اونجوری با سینه بخوره زمین!نقل قول:
پس این مالودا و میرلس که به صورت تعویضی وارد زمین شدن حسابی گل کاشتن!
ولی توپی که میرلس از دست داد، فکر کنم رو هوا تعادلش رو از دست داد و خیلی هم نمیشه اونو مفصر حساب کرد. روی گل پنجم شرط می بندم اگه 10 بار دیگه هم شوت بزنه اونجوری نمیره تو گل :دي. البته چک هم زاویه رو کامل نبسته بود!
واقعا تعویض های بدی کرد اندره !
همچنین چک اون چک همیشگی نبود !
نمیدونم دیگه چی بگم...واقعا عصبی هستم:41: