فقط میتونم بگم فاجعه بود این نتیجه برای ارسنال
Printable View
فقط میتونم بگم فاجعه بود این نتیجه برای ارسنال
امیر منم اینارو میدونم ولی کی به جز ونگر الان میتونه این تیم رو سرپا نگه داره. آره اینی که دیدم سرپا بودن نیست ولی به نظرت تیم نمیتونه خودش رو پیدا کنه؟؟؟؟ به نظرت اگه سانیا و ورما بودن نتیجه همچین چیزی میشد؟؟؟ به نظرت جکی نمیتونست یه 2 تا پاس درست حسابی بده؟؟؟ شاید بازم میباختیم ولی نه با این نتیجه ...نقل قول:
ونگر برای من یه نفر مرده فعلا
حاضر بودم 6 سال دیگه جام نگیریم ولی اینطوری شکست نخوریم
ولی بد هم نشد
یه سری بی لیاقت مشخص شدن تو تیم
سسک میره
گل میزنه
سمیر میره 3 تا پاس گل میده
والا من یکی دیگه بهشون حق میدم
حقوق خوب که میگیرن
تیمی دارن که میخواد برای قهرمانی بجنگه
هرچند هدفشون از نظر ما مسخره باشه
که هست
و نمیشه با پول شخصیت خرید
شخصیت 125 ساله آرسنال
ولی واقعا حق داره
حداقل پشت سرش جنکینسونی بازی نمیکنه که 2 تا پاس درست نمیتونه بده
ژسنی تو دروازه واینستاده که فقط وراجی میکنه و هرچقدر هم گل بزنی تو دروازه نمیتونیم ازش دفاع کنیم
خدایا از کدوم سوراخ تیم بگم؟
معلومه انگیزه ای برای تیم نمیمونه
جروینهو از همین الان انگیزش رو از دست داده!!!
و مصاحبه های تکراری و حرف های تکراری که فقط به شعور هوادار و مخاطب توهین میکنه
یکی به من بگه ابوئه چرا رفت؟؟؟؟؟!!!!!!
توجیحم کنه!
والا سوتی مثله کلیچی خیلی بهتر بود
ابوئه الان میتونست بازی کنه!
ولا چرا قرضی رفت؟
بازم باید مثال بیارم؟
دلم خیلی پره
خیلی زیاد
احساس میکنم ونگر دچار یه بیماری شده که نمیدونم اسمش چیه
ولی یه جور بیماری بود که خوبینی مطلق بود و اینکه چیزی که من فکر میکنم 100 درصد درسته
این مهدکودک با 5 تا ناظم هم منظم نمیشه
چه برسه 3 تا خرید که معلوم نیست کیان
پارک 2.4 میلیون پوندی؟
امثال فابرگاس و نصری دیگه واسه من مردن. حالا هر کاری میخوان بکنن بکنن. اصلا برن بهترین بازیکن جهان بشن. واسم مهم نیست.
مگه پارسال با همین 2 تا بازم به من یو نباختیم؟؟؟ مگه تو امارات با یه همچین ترکیبی (یکم بهتر از ترکیب امروز) من یو رو نبریدیم اونم بدون سسک و سمیر ... !
به نظرت اگه سانیا مصدوم نبود جنکینسون اونجا بازی میکرد؟؟؟ این مصدومیتا مخصوصا تو دفاع چپ یه توفیق اجباری واسه کارل شد که این 5 بازی رو فیکس بازی کنه ولی انصافا از حق نگذریم 4 تا بازی قبلی رو خوب بازی کرد. البته اینم حساب کن که یه بازیکنه 20 سالستت که تازه از دسته 1 اومده داره تو این سطح بازی میکنه.
وچیچ هنوز جای کار داره. مگه همین ما نبودیم بعد بازی با اودینزه اون جوری در موردش صحبت میکردیم؟؟؟ مگه فصل پیش جلو همین منچستر تو اولین بازی که تو لیگ انجام داد بد کار کرد؟؟؟
ابوئه رو خداییش منم دوسش داشتم.
کلیچی که هم که دیگه معلوم الحال بود. خداییش دیگه همه از دستش عاسی شده بودن.
100 در 100 کارلوس هنوز جای کار داره. ونگر عاشق بازیکناییه که خودش میسازه و احمق نیست که کارلوس روول کنه بره دنبال پارک .... حتما یه چی میدونه دیگه.
مشکل این تیم الان تکنیکی و تاکتیکی نیست مشکل این تیم فقط و فقط روحیه. تیم روحیه جنگندگی و جاه طلبیش رو کاملا از دست داده.
در ضمن در مورد پارک فعلا قضاوت کردن خیلی زوده ....
تک تک حرفات تایید میشه.نقل قول:
من فکر نمیکنم در این بین ونگر مقصدر اول یا دوم یا سوم باشه... وقتی بازیکن نمی خواد تو باشگاه بمونه، ونگر باید چی کار کنه؟ وقتی هدف اول مدیران آرسنال (تا جایی که من اطلاع دارم) پرداخت بدهی های ورزشگاه امارات هست، ونگر باید چی کار کنه؟! وقتی ایجنت های ونگر میرن بازیکنا رو می یابد و به ونگر پیشنهاد میدن، ونگر جز خریدن اونا چاره ای داره؟! چون خودش میدونه میتونه اونا رو بسازه...کدوم مربی جام رو دوست نداره... کدوم مربی از قهرمانی بدش میاد؟! اما شرایط باشگاه نامطلوبه...
این آرسنال سال های اخیر که هرسال میره CL و تو چمپیونز لیگ و لیگ برتر همیشه حریف بزرگی محسوب میشده اونم با کالکشنی از جوان ها، رو بدن به امسال گوآردیولا یا مورینیو یا کارلتو یا مانچو یا هر مربی که به ستاره در تیمش احتیاج داره، واقعا اولین هدفش این نمیشه که به دسته پایینتر سقوط نکنه؟!
اما ونگر سال هاست به نظر من داره از آرسنال و تاریخش حفاظت میکنه! الان تو تاپ گل بودم دیدم چقدر از آرسنالی ها شاکی هستند از ونگر... اینجا هم امیر جان.. به نظرم یه خورده کم لطفیه... ونگر این بین داره قربانی میشه... به نظرم آرسنالی ها یا باید مثل هر سال صبور باشند و به آرسنه آرسنال اعتماد کنند یا به دنبال مقصر اصلی باشند...
ضمن اینکه خوزه مورینیو یه جمله تاریخی گفت بعد از شکست مقابل بارسا (فکر کنم احمد این جمله رو نقل قول کرد) که یک بار 5-0 باختن بهتر از اینه که 5 بار 1-0 ببازی.فرگوسن هم در OT به لیورپول 4-1 باخت، اما چه اتفاقی افتاد؟
شرمنده پرحرفی کردم...
به عنوان یه منچستری آرسنال را همیشه یکی از مهمترین حریفان تیمم در جزیره دونستم و میدونم...
یاعلی
البته امسال ونگر پول بیشتری داره ولی اینطور که معلوم اصلا نمیخواسته فابرگاس و نصری بفروشه ولی مجبور شده و این همه چی رو بهم ریخته.
الانم این طور که میگن کیهیل یه جورایی قطعیه. در مورد هازارد هم خبرایی هست. پارک چو یانگ هم دیروز تست پزشکی داده.
این حرف شما منو یاد رفتن الونسو و ماسچرانو از لیورپول میندازه که اولی وقتی رفت تیم نتونست خودشو جمع کنه و دومی وقتی رفت ما تا رتبه ی 17 سقوط کردیم.نقل قول:
من بعنون یه هوادار فوتبال اصلا دوست ندارم ونگر عوض بشه ولی کاملا مشخصه که با این رویه که در پیش گرفته امیدی به اینکه بتونه با تیمهای لیگ برتر رقابت کنه نیست چه برسه به کسب جام .
دوستان درست نبود اینقدر از روی عصبانیت صحبت کنید . ونگر الان دستش خالیه هیچکیو نداره . چه خاکی به سرش بریزه آخه ؟ آرسنال کلا شرایط خوبی نداره 2 تا از ازکان تیمشو از دست داده . ولی قرار نیست همینطوری بمونه .
تماشاگرای خارج از خونه مثل اینکه دیشب فوقالعاده بودن. هیچ کدوم ورزشگاه رو ترک نکردن. وقتی بازی تموم شده و بازیکنا رفتن اینا موندن و پرچم JVC رو آویزون کردن.
سلام بچه ها
واقعا نمیدونم چی بگم اصلا انتظار این باخت وحشتناک رو نداشتم بدبختی اینجاست اکثر بازیکن ها مصدوم شدن و بازیکن جایگزین درست و حسابی هم نداریم.
اگه این باخت تاسف بار باعث نشه ونگر بازیکن جدید بگیره دیگه باید فاتحه آرسنال رو خوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونگر بعد از شکست تحقیرآمیز: کنار نمی روم؛ 3 بازیکن جدید می خریم
مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که به دنبال خرید بازیکنانی مناسب و یافتن یک مدافع و یک بازیکن میانی است
سایت گل - آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که این باشگاه به دنبال آن است که تا پیش از به پایان رسیدن بازار نقل و انتقالات تابستانی، 3 بازیکن دیگر خریداری کند.
آرسنال یکشنبه شب در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با شکست تحقیر آمیز 2-8 مغلوب یونایتد شد.
بدین ترتیب توپچی ها از سه هفته ابتدایی رقابتهای لیگ برتر تنها 1 امتیاز کسب کرده اند
ونگر در پایان این دیدار از انتقال بازیکنان جدید به رختکن تیمش خبرداد و به خبرنگاران گفت:« در پایان بازی حس بسیار بدی داشتم. واقعا دردناک و تحقیر آمیز. ما در برخی از نقاط زمین واقعا کم آوردیم. 8 بازیکن خوب و تراز اولمان را در زمین نداشتیم و منچستر ما را تنبیه کرد. »
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« به شدت در خرید بازیکنان تلاش خواهیم کرد . ما در آستانه خرید یک مهاجم (پارک) هستیم و به دنبال یک مدافع و یک بازیکن میانی هم هستیم.من به شدت به دنبال یافتن گزینه های مناسب هستم. اگر بازیکنان خوبی پیدا کنیم، خریداری خواهیم کرد. ما پول کافی برای خرید بازیکنان مناسب را داریم و اگر گزینه ای مد نظرمان قرار گیرد این کار را خواهیم کرد. تیم 20 نفره ای مسئول بررسی خریدهای تیم است و فقط من نیستم.»
ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« می دانم در انگلیس زمانی که در یک بازی شکست می خوری، خرید بازیکن جدید راه حل است ولی در ابتدا باید منتظر بازگشت بازیکنان مصدوممان باشیم. در دیدار با یونایتد 8 نفر از بازیکنانمان مصدوم بودند و هرکسی که چنین مهره هایی را در اختیار نداشته باشد، ضربه می خورد.»
مربی فرانسوی آرسنال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت فشار است ولی با این وجود آرسنال را ترک نخواهد کرد:« من باید این فشار را بپذیرم.من تصمیمات صحیحی را برای تیم می گیرم و به تلاشم دراین مسیر ادامه می دهم. بازیکنانی که ما فروختیم را هم من به تیم آورده بودم. شکست 2-8 خیلی سخت است. شاید بهتر است زیاد درمورد آن صحبت نکنیم چون خیلی دردناک است و انگار همیشه به دنبال بهانه می گردی. حس می کنم شرایط خیلی ویژه ای است و مهمترین نکته این است که ما تنها 3 بازی انجام داده ایم و الان پایان فصل نیست.»
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/29/2641095/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D8%B1%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%85-3%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%85
فن پرسی: کاپیتان زیرو!
در فصلی که آرسنال سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست داده است، فن پرسی به هیچ وجه در قواره کاپیتانی باشگاه بزرگ آرسنال نشان نداد
سایت گل - رابی فن پرسی مهاجم هلندی باشگاه آرسنال که در بازی روز گذشته با منچستریونایتد بازوبند کاپیتانی را به بازو بسته بود از عوامل مهم شکست سنگین تیمش در این مسابقه بود.
فن پرسی علاوه بر اینکه یک پنالتی از دست داد هرگز در اندازه یک بازیکن کلیدی و مهم ظاهر نشد تا یکی از روزنامههای انگلیسی به وی لقب کاپیتان زیرو (صفر) را بدهد.
در فصلی که آرسنال سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست داده است، فن پرسی به هیچ وجه در قواره کاپیتانی باشگاه بزرگ آرسنال نشان نداد. این در حالی است توپچیها بیش از هر زمان دیگری احتیاج به رهبری یک بازیکن بزرگ دارد.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/29/2641394/%D9%81%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%88
بخش بولد شده به صورت تصویری:نقل قول:
خوب ترائوره با مبلغ 1.2 میلیون به QPR فروخته شد و آرسنال جاش سانتوس برزیلی دفاع چپ فنرباغچه رو خریده. (28 سالشه)
پیشنهاد 25 میلیونی آرسنال برای گوتزه رد شده.
خبرایی در مورد مرتساکر هست. خبرگزاری های آلمانی میگن ممکن دیشب با آرسنال قرار داد امضا کرده باشه.
خبرایی هم از الکس و مالودا هستش که میگن آرسنال دنبالشونه.
ونگر هم که مثل اینکه الان رفته فرانسه. حالا دقیق معلوم نیست واسه چی.
پنج نکته از زبان مارتیون کیون
آرسنال درهفته سوم لیگ برتر شکست سنگینی را متحمل شد تا فشار ها بر روی باشگاه و کادر فنی بیش از پیش شود. مارتیک کیون، مدافع افسانه ای توپچی ها 5 نکته که به بهتر شدن وضعیت تیم کمک می کند را بیان کرد.
بخاطر هواداران خرج کنید هواداران آرسنال حمایتی باورنکردنی در الدترافورد داشتند اما احساسی وجود دارد که می گوید " کمی پول خرج کنید تا ما بتوانیم برای کل فصل همه جانبه از شما حمایت کنیم."
آنها درک کردند که سسک فابرگاس و سمیر نصری باید از تیم می رفتند اما آنها آزرده خاطر شده اند که دیگر باشگاه ها برای جذب بازیکن اقدام می کنند. هواداران چشم امید خود را به چهره های جدید دوخته اند، آنها می خواهند ستارگان هیجان انگیزی به آغوش آنها بیایند.
یک خرید جدید موجی از هیجان را ایجاد می کند و باور همگان را تقویت خواهد کرد که تیم برای رقابت مجهز می شود. جذب بازیکنی از نوع اسکات پارکر می تواند خوب باشد. او کسی است که جک ویلشیر به عنوان هم تیمی اش در انگلستان به وی نگاه می کند و می تواند موجب ارتقاع عملکرد جوانان تیم شود.
آرسن ونگر لزوما موافق چنین خریدی نخواهد بود زیرا پارکر مناسب قالب بازی آرسنال نیست و از نظر تکنیکی با استعداد نیست. آرسنال بطور معمول روی سیاست های خود پا نمی گذارد اما پیش از این نیز انها هرگز 8 - 2 شکست نخورده بودند بنابراین شاید زمان آن است که چیز متفاوتی را امتحان کنیم.
آنها ممکن است پول بیشتری برای خریدهای جدید پرداخت کنند و و یا دستمزهای بیشتری بدهند که در این صورت کار برای جذب انها راحت تر می شود اما اگر یک خرید جدید بتواند موجب بهبود 10 درصدی عملکرد 3 - 4 نفر از هم تیمی ها شود، در آن صورت ارزشش را دارد.
شبکه استعداد یابی باشگاه فوق العاده است و آنها برای جذب بازیکن سراسر دنیا را زیر نظر دارند. تمام جوانب نیاز به تقویت دارد. برای اینکه تیم موفقی باشید نیاز دارید از عملکرد و توانایی های خود اطمینان داشته باشید.
در دفاع آرسنال آنها عملکرد مطلوب را از چیدمان ورمالن، کوسیلنی و گیبز نمی گیرند بنابراین جذب چهره ای جدید در اولیت قرار دارد. جذب بازیکنی مانند گری کاهیل از بولتون می تواند جواب دهد. او توانایی تکنیکی خوبی دارد، به سختی دیدارهایی را در بولتون از دست داده و تجربه عظیمی نیز دارد.
ونگر باید بماند
پس از شکست دادن بارسلونا در رقابت های فصل گذشته لیگ قهرمانان، ونگر می توانست اینگونه فکر کند که همه چیز برای تیمش بی نظیر پیش می رود اما به یکباره چرخ های حرکت از جا در آمدند.
آنها نیاز داشتند تغییراتی در استراتژی آرسنال بدهند و باشگاه نمی توانست مانع بازیکنانی شود که تنها می خواستند اینجا را ترک کنند. آرسنال نصری و فابراگس را پرورش داد اما هر دوی آنها در اوج دوران بازی خود توسط دیگر باشگاه ها ربوده شدند.
آخرین بازیکنی که آرسنال مبلغ زیادی برایش خرج کرد به سال 2009 باز می گردد و وقتی با 16.5 میلیون پوند آندری آرشاوین را به خدمت گرفتند. قبل از آن باید به سال 2000 باز گردید و 13 میلیون پوندی که برای سیلوین ویلتورد پرداخت شد.
آن خرید پیش از این بود که باشگاه پروژه ساخت ورزشگاه را شروع کند و ونگر صادقانه سیاست باشگاه را ادامه داد و تعادلی میان بدهی های استادیوم و تجهیزات مورد نیازش در تیم ایجاد کرد.
اما حالا دیگر بی میلی او برای صرف هزینه تنها می تواند به نفع جانشین او باشد. او باید حالا پول گنده ای خرج کند، اول بخاطر خودش اما البته بخاطر باشگاه. ونگر به مربی تیم ساز معروف است اما او اکنون به چهره جدیدی نیاز دارد.
هیچ گرد جادویی وجود ندارد که بتوان در چند روز همه چیز را مرتب کرد. شش نفر از 11 نفری که در پیروزی مقابل بارسلونا به میدان رفتند در مقابل منچستر یونایتد حضور نداشتند زیرا چند نفر انها اینجا را ترک کرده اند، چند نفر مصدوم هسند و یا محروم شده اند.
آرسنال باید همه چیز را رو به راه کند و دوباره شروع کند اما بدون شک ونگر تنها مردی است که می تواند این کار را انجام دهد.
انتقال قرضی برای پسر ها
آرسنال تاریخچه ای طولانی در پرورش جوانان خود و انتقال قرضی آنها به دیگر تیم ها دارد. من پیش از آنکه اولین بازی خود برای آرسنال را انجام دهم به باشگاه برایتون رفتم که در لیگ دسته دو بود و آن به من کمک کرد زیرا در بازگشت اماده بودم تا مستقیما وارد تیم اصلی شوم. انتقال قرضی شما را متوجه می کند که همه چیز بازی تنها فوتبال زیبا نیست، بلکه خشونت و پستی و بلندی هم در آن وجود دارد.
این برای کارل جنکینسون مفید خواهد بود که بطور قرضی به بیرون برد که به وی کمک می کند یک آرسنالی شود و توانایی پاسکاری و تکنیک خاصی به بازی او اضافه می کند. اما آرسنال منابع لازم برای انجام این کار را ندارد. دیگر بازیکنانی بین ستارگانی که انتخاب اول ترکیب هستند و جوانان وجود ندارد، به این بازیکنان استعداد سطح میانی می گویند.
این بچه ها در میادین بزرگ نمی توانند تمام توان خود را نشان دهند. شما باید این واقعیت را تحسین کنید که آرسنال به بازیکن جوان شانسی می دهد اما اگر ابتدا بطور قرضی به تیم دیگری بروند شانس سالم تری در ترکیب تیم خواهند داشت. نگاه کنید که جک ویلشیر در بولتون چقدر خوب کار کرد.
میزان اشتباهاتی که این بازیکنان در دیگر جاها انجام میدهند را دست کم نگیرید و این باعث می شود عاقل تر و باتجربه تر باز گردند.
بازگشت به سیستم گذشته
می تواند زمان خوبی برای کنار گذاشتن سیستم 4-5-1 باشد و ما به سیستم 4-4-1-1 بازگردیم که وقتی آرسنال جام ها را پیروز میشد خیلی خوب جواب میداد.
دنیس برگکمپ به طور فوق العاده موثری پشت سر تیری هانری بازی می کرد اما وقتی او رفت و فابرگاس ظهور کرد لزوما به معنی بازی با سه هافبک بود زیرا فابرگاس ذهنیت دفاعی نداشت و به پوشش بیشتری پشت سر خود نیاز داشت. اما این بدان معنا بود که هرگز نفرات هجومی کافی در یک سوم نهایی زمین وجود ندارد و انها شانس های کافی ایجاد نمی کردند.
رفتن فابرگاس می تواند دلیلی برای بازگشت به سیستم 4-4-1-1 باشد، با تکیه بر بازیکنانی که به ترکیب اضافه می شوند و یا جروینیو که میتواند درست جلوی ونپرسی بازی کند.
نکته منفی دیگر در مورد استفاده از 3 هافبک این است که احساس کاذبی به وجود می اورد که از نظر تعداد کافی هستید. و این کار را برای بازیکنی آسان می کند که با تغییر موضع در میانه زمین محو می شود، همانطور که از توماس روسیچکی در الدترافورد دیدیم.
نمودار یادگیری
من یکی از حامیان آنالیز ویدئویی هستم اما می دانم که مربی در زمان خود نگران این است که وقتی به بازیکن اشتباهش را نشان دهید او برای فرار از آن شروع به هزیان گویی کند. در این حالت نگاه منفی به آن آنالیز توسط بازیکن به عنوان یک ضعف دیده می شود، بجای اینکه مثبت نگاه کرند و به عنوان بخشی که باید بهبود یابد به آن را در نظر گیرد.
اما بازیکنان در حال حاضر می بینند که کارشناسان در تلویزیون به اشتباهات انها اشاره می کنند بنابراین زمان ان است که از این مدل یادگیری بیشتر استفاده شود.
بازیکنان باید روی این موضوع کار کنند که وقتی موقعیت خود را از دست می دهند باید چگونه واکنش نشان دهند. یک عدم اطمینان پیش از اصول اولیه وجود دارد. برای مثال به عنوان یک دفاع اگر حریف زمان زیادی توپ را در اختیار داشته باشد شما باید از جای خود حرکت کنید زیرا آنها می توانند انتخاب کنند تا به هر کجا که می خواهند پاس بدند و شما باید در موقعیت قرار گیرید که آن را پوشش دهید.
دفاع آرسنال این کار را نمی کند، همانطور که شارژ کردن جنکینسون در بازی با یونایتد را دیدید، چون خودش ار در موقعیتی قرار دارد که غیر ممکن بود بتواند جبران کند. آرسنال مربیان بی نظیری دارد و مدافعان سابق تیم پت رایس و استیو بولد این کار را خوب بلدن اما از عملکرد های اخیر واضح است که بازیکنان پیغام آنها را به درستی دریافت نکرده اند.
هر بازیکنی در روشی مختلف یاد می گیرد. برخی بازیکنان با دیدن یاد می گیرند، برخی از طریق آموزش، بعضی از طریق پیشروی و تمرین و بعضی یاد گیری ها هم در روش دشوار تری است، از اشتباهات آنها در بازی ها !
به عنوان یک بازیکن من از تماشای فیلم های اشتباهاتم یاد می گرفتم و دفعه بعد آن ها را درست می کردم. آنالیز ویدئویی تا زمانی که در روش درستی مورد استفاده قرار گیرد خوب است.
کلید کار کردن با این بازیکنان استفاده از هر ابزار در دسترس برای کمک به آنهاست تا درک کنند چگونه در کنار یکدیگر پرورش یابند.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/opinion-75.html