چرا خرید کردن واسه منچستر اینقدر سخته !!!
ای بابا بین این همه گزینه یکی رو بخرین دیگه
اگه دروسی هم بخریم بد نیست هم تو بازیسازی خوبه هم تو کارهای دفاعی و با توجه به اینکه قراردادش یکسال بیشتر نمونده خیلی هم نمیتونه گرون باشه
Printable View
چرا خرید کردن واسه منچستر اینقدر سخته !!!
ای بابا بین این همه گزینه یکی رو بخرین دیگه
اگه دروسی هم بخریم بد نیست هم تو بازیسازی خوبه هم تو کارهای دفاعی و با توجه به اینکه قراردادش یکسال بیشتر نمونده خیلی هم نمیتونه گرون باشه
دوستان ما هم نمیدونیم رئیس داره چیکار میکنه!
فقط میدونم با این وضعیت نمیشه بازیکن خرید...باید پول خرج بشه...مثلا فیل جونز یا یه قیمت بالا که باشگاهش نتونست رد کنه پیشنهاد رو...همینطور اشلی یانگ....یا دخه ا....مثلا برا همین اسنایدر میگفتیم 50میلیون پوند موراتی میتونست رد کنه؟!
یا قراردادش رو بندیش میکردند...مثلا 30تا اول پرداخت شه در صورت اومدن تیم به فینال یا قهرمانی تو لیگ 10تا در صورت زدن یا دادن پاس گل به ترتیب 10 یا 15 گل و پاس گل 10تا دیگه اضافه بشه...انقدر از این بندها میشه اضافه کرد که تیم ضرر نکنه....بازم باید شاهد پاس گل های کریک به تیم حریف باشیم
اقا یه خبر خوش دارم.نمی دونم شایدم بد :دی
سانچز با بارسا به توافق نرسید . یعنی یدفعه زدن زیرش :دی بارسا می خواسته زرنگی کنه 25 میلیون بده بقیه اش رو جفرن رو بده , که جفرن هم گفته من اودینزه نمی رم و این حرفها .
گرچه به ما که ربطی نداره .چون سیتی پریده وسط و گفته 40 میلیون :دی
به نظرم مثل همیشه باید به سرالکس اعتماد کنیم و منتظر بمونیم ، "یه پیرمرد همیشه حقه هایی در آستین داره" :46:
اشلی یانگ امروز تو تست پزشکی باشگاه شرکت کرده
کد:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3653199/Ashley-Young-arrives-at-Bridgewater-Hospital-for-Manchester-United-medical.html
یه پوکر باز همیشه از هوش استفاده نمیکنه...باید به دست بازیش هم نگاه کنه...همیشه یه فول هاوس نمیتونه از وان پیر و فول کارت ببره...باید برگه درست دستت باشه...نقل قول:
به نظرم خرید برگه درست بر خلاف پوکر به پول احتیاج داره...باشگاه باید خرج بکنه...همین...وگرنه باز هم میرسیم به فینال و بارسلونایی اونجا هست....
به نظرم توانایی بردن تیم های دیگه رو به راحتی داریم...اما باید از بارسا انتقام بگیریم
نقل قول:
من عاشق فرگوسنم بهش هم اعتماد کامل دارم اما بت سازی ممنوع :8: فرگوسن همه مثل همه ما اشتباهاتی داشته اما اینقدر موفقیت هاش زیاد بود که ناخداگاه فراموشمون می شه.:40::40::40::40::40:
راستی چناب یانگ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهیرهن یانگ دقت کنید . عکس محمد علی کلی .:26:
بله اینم جناب یانگ که با تست پزشکیشون رو هم دادن , دارن برمیگردن منزل :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا نفهمیدم . چطوریه که جونز 16 میلیون , یانگ 15 ؟ گیج شدیم ما :دی
در هر صورت تبریک میگم.:26:
امیدوارم خرید یانگ باعث خروج نانی نشه
حالا بده یکیو با قیمت واقعی گرفتیم . فکر میکنم دلیلش این بود که یانگ فکر کنم سال اخر قراردادش بود.نقل قول:
به هر حال
منفکر نمیکنم مشکل ما اینه که پول کافی خرج نمیکنیم .فرگی از مربیایی هستش که اگه یه بازیکن رو واقعا نیاز داشته باشیم با هر قیمتی میاره مثل فردیناند اون زمان حاضر شد برای یه دفاع 23 ساله 30 میلیون پوند بده یا رونی و بربا . ولی فکر میکنم اشنایدر برای اوردنش کلا هم شک داره . چون بازیکنیه بدون قابلیتهای دفاعی و همه میدونیم تو این سالهی فرگی سعی کرده در خط هافبک از بازیکنایی با قابلیت هجومی و دفاعی با هم استفاده کنه نه اینکه در هردو خوب باشن ولی بتونن اگه یه هافبک دفاعین 60 درصد اون هم در حمله باشن. کین-اسکولز-فلچر-اندرسون-کریک-ورون-بات-حتی همین گیبسون به طور کلی فکر میکنم از کسی مثل ده روسی یا مودریچ بیشتر خوشش بیاد