نقل قول:
ببخشید..از همه دوستان طرفدار عذر میخوام....
نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگم
نقل قول:
من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
RUN فقط و فقط گرافیک عالی داره... و نه هیچ چیز دیگه ای
به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)
نقل قول:
کنترل فوق العاده بد....
کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتم
در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه
نقل قول:
برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدم
نقل قول:
عدم تیونینگ دستی...( الان اتومات براش تیونینگ بدنه فقط کرده)
همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بود
نقل قول:
پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!
نقل قول:
برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
!!!!!!!!!!