میتونین کاپیتاژ کنین ولی فقط 6 ماه . یه بار کاپیتاژ میکنن فک کنم دیگه قبول نمیکنن . فرقش اینه که پلاک ایران ماشین آمریکایی نداریم ولی اینجا ازاده هر ماشینی میاری بیارنقل قول:
Printable View
میتونین کاپیتاژ کنین ولی فقط 6 ماه . یه بار کاپیتاژ میکنن فک کنم دیگه قبول نمیکنن . فرقش اینه که پلاک ایران ماشین آمریکایی نداریم ولی اینجا ازاده هر ماشینی میاری بیارنقل قول:
ولی قبلا میگفتم میشه پول گمرک داد و پلاک ملی کرد ؟ الان قوانین تغییر کرده ؟
ماشین آمریکایی انگلیسی و بالایه 6 سیلندر معذور شدن !:n09:نقل قول:
من بالاخره این قضیه بعد از 10 سال که میگن ماشین باید از کشور خارج بشه نفهمیدم!؟
بعضی از دوستان میگن بعد از 10 سال مبلغی میگیرن پلاک ملی میکنن
بعضی از دوستان هم میگن بعد از 10 سال یه بار از مرز میری بیرون بر میگردی باز تمدید میکنن
حالا اگه ما یک ماشین آمریکایی خریدیم بعد از 10 سال خواستیم پلاک کنیم پلاک نمیکنن؟
خوب یعنی هیچ ماشینی نمیمونه که بشه پلاک کرد (مثلا زیر 6 سیلندر و ژاپنی یا ساخت کشوری غیر اون 2 تا ...)؟نقل قول:
خوب دوست من !نقل قول:
من کلا" نفهمیدم منظورت چی بود ولی اگه منظورت این بود که ماشینایه زیر 6 سیلندر و غیر آمریکایی پلاک میشن؟!
آره اونا پلاک میشن تا حد امکان و حجم موتور !
شما نمیتونی یه ماشین تویوتا با حجم موتور 4800 رو پلاک کنی!
یا مثلا" نمیتونی یه ماشین انگلیسی یا ایتالیایی رو پلاک کنی!
باید هم حجم موتور تو محدوده باشه هم تا حدودی میزان آلایندی و هم ملّیت ماشین!:n01:
از کجا میتونم قیمت روز ماشینهای گمرک انزلی رو ببینم؟
کسی نمیدونه؟
نقل قول:معمولا" تو منطقه آزاد یا تو محدوده ی تردد یه چند تا نمایندگی هست که میتونین هم از اونا قیمت بپرسین و هم میتونین سفارش خرید بدین!نقل قول:
سایت هم که بیشترشون ندارن !
اگه هم داشته باشن قیمت نمیزارن شامره میزارن و میگن تماس بگیرید!:n06:
سلام
میشه راهنمایی کنید اگه بخوام سراتو از مناطق آزاد بیارم میشه یا نه و هزینه پلاکش چقدر ؟