سلام. inspiron ها سری هست که برای کارهای روزانه ساخته شده و برای کار سنگین طراحی نشده. اما چون ارزونه و با قیمت خوب i7 میده همه میرن دنبالش. به شخصه راضیم. مشکل نویز خفیف خروجی کارت صدا هم به صورت نرم افزاری حل شده با یک سری انگولک کاری در تنظیمات کارت صدا و برای من کلا هیچ ایرادی نمونده که از این لپتاپ بگیرم. اما 3dmax چون پردازش و گرافیکو همزمان طلب میکنه از سخت افزار بنابراین فکر کنم این لپتاپ برای دوستتون کمی گرم باشه و پر سر و صدا. اگر بتونید از سری asus n یا xps خرید کنید خیلی معقول تر به نظر میآد و البته با اینده نگری. اما اگر مشکل مالی هست که خوب هممون تو این تاپیک 5110 داریم و راضی هستیم. تقریبا همه هم گیم بازی میکنن. اما مشکل گرما و صدای این مدل روی لود 60 درصد به بالا برای 3dmax که خیلی هم زیاد نیست برای دوستتون در نظر بگیرید.نقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
شخصا تست نکردم اما کابل hdmi به سوکت hdmi 5110 و اون طرفش به سوکت hdmi تلویزیون یا مانیتور یا پروژکتور وصل میشه و همزمان تصویر انتقال داده میشه بدون هیچ تنظیمی. اگر کابل تهیه میکنید با آلیاژ طلا تهیه کنید که حدود 1 متر کابل آماده از این الیاژ 15 هزار تومان باید باشه از مارک sony. البته قیمت 4 5 ماه پیش هست.نقل قول:
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
بگیر عزیز بگیر که تا الان همه راضی بودن. بگیر اما با وسواس قبل از خرید و آرامش خاطر بعد از خرید!نقل قول:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
برای من هم به همین صورت هست. اگر بتونید در هنگام گیم از کولپد مناسب استفاده کنید بنظرم ارزش داره.نقل قول:
چند روزی مسافرت بودم و در اونجا روی تخت خواب که میزاشتم لپتاپو گرم نمیشد با این که تقریبا همه ورودی های هوا بسته میشد اما فکر میکنم تا دلتون بخواد پرز رفت توی کیس لپتاپ. اونجا بود که گفتم اگر کولپد داشتم میتونستم استفاده کنم و پرز هم نره تو لپتاپ و ورودی های هوا هم باز بمونن. و این که تمام جاهای لپتاپ پرز گرفت مخصوصا کیبوردش که الان که اومدن تهرون تمیزش کردم تقریبا همه جاش راحت تمیز شد اما لابلای دکمه های کیبورد دیگه خیلی تمیز هم نشده و کمی پرز اونجاها مونده که میشه کیبوردو در آورد و سوکت کیبوردو درآورد و کیبوردو با آرامش خاطر تمیز کرد و بعد دوباره جا زد. که آسونه و کمی مهارت میخواد. میتونید به ویدیوهای یوتوب مراجعه کنید برای این آموزش.