معلومه اونی که ارزونتره. مطمئنی حالا تایوانیه؟نقل قول:
معلومه اونی که ارزونتره. مطمئنی حالا تایوانیه؟نقل قول:
فروشنده میگفت تایوانیه(کامتل) ، البته تو مغازش نداشت باید سفارش میداد(از تهران) بیارن!!!!!،اما (یاس)چند تاشو داشت میشد یه مقایسه ای بین نقره ای و مشکیش کرد.نقل قول:
کامتلو بگیرم؟؟
مشکی or نقره ای؟؟؟
کمک تا پس فردا میخوام بگیرم!!!!
تو تهران تایوانیش با گارانتی یاس 590 تومنه
کامتل رو هم من جایی ندیدم تایوانی داشته باشه به احتمال زیاد چینه یا اینکه تایوانه ولی گارانتیش اصلی نیست
دوست من شما اگه میخوای اینقد هزینه کنی بهتره یه گوشیه بالاتر بخری این گوشی رو من 480 خریدم شما اگه میخوای 600 هزینه کنی بهتره سنسشین یا گلکسی اس 2 بگیری(با کمی هزینه ی بیشتر). به نظر من شما داری زیاد واسه این گوشی پول میدی که واقعا ارزشه انقد پول رو نداره ولی اگه واقعا این گوشی چشمتو گرفته و مشکلی سر پولش نداری بگیرش
کامتل و یاس هم فرق چندانی باهم ندارن یاس شناخته شده تره. چینی و تایوانی رو هم من از نزدیک مقایسه نکردم ولی مال من که چینیه کاملا ازش راضی ام
مشکی و نقره ایش هم سلیقه ایه هر کدومو میپسندی انتخاب کن
ممنون دوست عزیز واسه اینکه وقت میزاری جواب میدینقل قول:
والا یا باید این گرونیو اجباریو تحمل کرد یا باید از تهران بگیرم،
قیمت بدون گارانتیش هنوزم 480 اونجا؟؟
اگه جای با انصافی رو هم میشناسی بگو(واسه خرید)؟؟
اینجا رشت 580 تومن با گارانتی اصل
والا نمیدونم قیمتای جدیدیونقل قول:
آدم با انصاف پیدا میشه مگه شما اگه میخوای بری تهران بخری سعی کن یه سر بری بازار موبایل ایران
من خودم از طبقه ی ششم علاالدین گرفتم
سلام
من شهرکردم و امروز رفتم یه قیمت از این گوشی رو بگیرم یکی که خودش نمایندگی کامتله میگفت بدون گارانتی 565 و با گارانتی تا 670 ت قیمت داره :18: که اون گرونتره 3 سال گارانتی که یه سالش گارانتی تعویضه (اصلا اینطور چیزی ممکنه؟!!! :18:) من میگم مال چه شرکتی فقط میگه گارانتی اصلی!!! (البته با گارانتی کمتر از 670 هم داشت)
بعد یه جا دیگه رفتم با گارانتی یاس میگفت 570 ت ! :24:
فقط همین دوتا داشتن که جفتشون مشکی بود (من خاکستری میخواستم:41:)
حالا من نمیدونم باید چیکار کنم، میخواستم اگه زیر 500 ت بود تا آخر هفته دیگه بگیرمش، حالا نمیدونم چیکار کنم ...
ای خداااااااا :37:
خیلی قیمتش پرته شما اگه میتونی برو از شیراز بگیر شنیدم قیمتای اونجا از تهرانم پایین ترهنقل قول:
با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره شما 670 تومن میتونی سنسشن و با گارانتی بگیری اس 2 رو بدون گارانتی
با گارانتی یاس تهران 530...؟؟!!!درسته(590 گرگان)
اگه قیمت دارین بزاربن لطفا...
سلام دوستان من تازه عضو شدم بايد بگم كلوپ باحاليه .....:8: