منظور رام غیر اصلی بوده نه اپلیکیشن
منظور رام غیر اصلی بوده نه اپلیکیشن
عنوان سوال مناسب انتخاب نشده ...
دوست عزیز من حقیقت زیاد از این اصطلاحات سر در نمیارم!نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟
یارو یه سری برنامه و بازی و نرم افزار مثل دیکشنری و یاهو و lock gallery و ... واسم ریخت!
حالا نمی دونم دستگاه از گارانتی خارج شده یا نه؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
به بزرگی خودتون ببخشید!نقل قول:
شما هر گیم یا اپلیکیشن کرک شده ای نصب کنی مشکلی ندارهنقل قول:
در مورد اصطلاحات روت کردن و رام غیر اصلی و کاستوم هم کافیه دو کلمه سرچ کنی
برای تبلت شما آپگرید اندروید 4 اصلی خواهد آمد پس فعلا نیازی به این کارها نیست
خوب اپگرید اندروید 4 بیاد یعنی تمام بازی ها و برنامه های مخصوص این تبلت روش هست؟نقل قول:
باید ببرم خود نمایندگی واسم اپگریدش کنه یا جاهای دیگه ببرم مشکلی نداره؟
الان اندروید من 3.1 هست فکر می کنم!
بعد این پورت usb نداره فقط فقط پورت واسه شارژرش داره!چجوری می تونم usb یا از این مدم های همراه بهش وصل کنم؟
حافظه داخلیش 16gb هست !میشه حافظشو ارتقا داد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!
- برای آپگرید حتما برید نمایندگی چون خودتون زیاد وارد نیستید .نقل قول:
- اندروید 4 (بستنی حصیری) نگارش جدید تری از اندروید ه ، ربطی نداره که همه برنامه ها روش باشه و این ها ، جدید تره و امکانات جدید تری روش هست و بهتر شده . مثل ویندوز 7 و ویندوز Xp فرض کنید.
- بله به احتمال زیاد همه برنامه هاتون بعد از آپگرید پاک می شوند و باید دوباره بریزید .
- خیر نمیشود ارتقا داد ، ولی فکر کنم بشه هارد اکسترنالی چیزی بهش وصل کرد .
- خوب همون پرت شارژر اون طرفش مگه USB نیست ؟ :31: خوب از همون استفاده کنید . یک کابل بخرید که دو طرف "مادگی" باشه . یک طرف رو وصل کنید به کابل تبلت ، اونیکی طرف به فلش مموری یا هارد یا هرچی .
- قبل از همه این کار ها ببینید که تبلتتون خودش میشناسه هارد رو یا باید نرم افزار خاصی نصب کنید . فکر کنم بشناسه چون اندروید هانی کامپ میشناخت تو خبر ها خوندم یک بار.
دوستان لطف كنيد مباحث مربوط به يك تبلت رو در تاپيك خودش مطرح كنيد
تا هم دسترسي به مسائل مربوطه تبلت موردنظر سريعتر انجام بشه و هم ازشلوغي و ازدحام تردها جلوگيري بشه
بيشتر و يا اكثر برنامه هايي كه دارين روي ايس كريم هم قابل اجراستنقل قول:
خوب اپگرید اندروید 4 بیاد یعنی تمام بازی ها و برنامه های مخصوص این تبلت روش هست؟
باتوجه به اينكه اشنا نيستين بااين مسائل بهتره نمايندگي اين كار رو انجام بده براتوننقل قول:
[PHP]بعد این پورت usb نداره فقط فقط پورت واسه شارژرش داره!چجوری می تونم usb یا از این مدم های همراه بهش وصل کنم؟[/PHP]
مبدلهايي بازار موجودهست براي SD-USB -H.D.D منتها توجهداشته باشين بايد فرمت FAT باشند براي دتكت كردن
البته فرمت NTFS هم ممكنه كه مقداري تخصصي تر هست ونياز به نصب اسكريپت و كار ADB و اجراي فراميني
نه متاسفانه امكان ارتقا وجودندارهنقل قول:
در پروتوتايپ هاي اوليه اين تبلت اسلات مموري داشت منتها زمان ارائه حذف شد
صحبت هايي بود در XDA مبني بر اينكه اين اسلات وجودداره وفقط روش پوشيده شده باقاب و غير قابل استفاده هست
تبلت من p7500 هست که دوربین پشتش 3.2 هست!گفتم که با اون مدل که دوربین پشتش 8 هست اشنباه نگیرید!نقل قول:
مرسی از راهنماییتون ولی متاشالا همه اصطلاحاتتون فنی بود اصلا نفهمیدم چی به چی شد!
اگر سوالام بی مورد و مبتدیانه هست ببخشید!
حالا چند تا سوال :
1_الان چند اندروید 4 موجود هست؟اگه بدم به یکی از همین فروشنده ها(که دوستمه)واسم اندروید 4 رو اپگرید کنه موردی نداره؟
2_الالن چه کابلی بگیرم که بهش usb وصل کنم بهترین کابل تو بازار هست؟اخه اون دوستمون گفتند :
مبدلهايي بازار موجودهست براي SD-USB -H.D.D منتها توجهداشته باشين بايد فرمت FAT باشند براي دتكت كردن
البته فرمت NTFS هم ممكنه كه مقداري تخصصي تر هست ونياز به نصب اسكريپت و كار ADB و اجراي فراميني
3_الان دقیقا به جواب قطعی نرسیدم!می تونم حافظشو ارتقا بدم با هارد یا ...؟
مرسی از راهنماییتون!
تمام بازیها و برنامه ها!نقل قول:
خوب اپگرید اندروید 4 بیاد یعنی تمام بازی ها و برنامه های مخصوص این تبلت روش هست؟
شما تابحال سری به اندروید مارکت و tegrazone نزدی
کار چندان پیچیده ای نیست، و میتونی طبق دستور العمل در سایتها انجام بدینقل قول:
اگر هم میترسی خودت انجام بدی ببر نمایندگی مایکروتل
بهر حال روزی باید این کار ها رو یاد بگیری
نیاز به کابل usb otg داری (حدود 25 تومن) برای اتصال فلش و هارد اکسترنال و ...نقل قول:
بعد این پورت usb نداره فقط فقط پورت واسه شارژرش داره!چجوری می تونم usb یا از این مدم های همراه بهش وصل کنم؟
یک مدل usb otg kit & card reader هم برای گلکسی هست در بازار حدود 40 تومن
اگه تبلت p7500 باشه که سیمکارت میخوره دیگه مودم برای چی!؟
ssd آنبورده و قابل ارتقا نیستنقل قول: