تو این تریلر 12 دقیقه ای بازی آخرش میگه
All units this net, be advised a catastrophic earthquake event in Iran is affecting all operational capability in the Iran/Iraq region
خدا بخیر کنه! یعنی یه زلزله میاد تو ایران کل منطقه کن فیکون میشه! :18:
Printable View
تو این تریلر 12 دقیقه ای بازی آخرش میگه
All units this net, be advised a catastrophic earthquake event in Iran is affecting all operational capability in the Iran/Iraq region
خدا بخیر کنه! یعنی یه زلزله میاد تو ایران کل منطقه کن فیکون میشه! :18:
آقا یه سوتی تو این تریلره دیدم .
البته چون انتظار من با دیدن این تریلر از این بازی رفته بالا ، بنظرم سوتی اومد ، ولی اگه بازیه دیگه ای بود شاید خیلی هم طبیعی می بود :31:
تو اون قسمتی که میرن رو پشت بوم اون تک تیر اندازه رو بزنن. اگه دقت کرده باشین روی دوش سرجوخه یک دونه راکت اندازه AT-4 هست ، که همونو میده به شما که شما باهاش بزنین. اما وقتی اونو میده به شما از پشتش که نگاه میکنین میبینین دوباره یه دونه راکت اندازه دیگه هم داره . یعنی یه دونه یهو میشه دوتا!!
گفتم شاید این اصلا سوتی برای یه بازی بحساب نیاد اما بنظرم برای یک همچین بازیی با این درجه واقعیت و گرافیک باید به این چیزا هم دقت کنن :20:
نظر شما چیه؟
درست میگی.اولش یه دونه داشت ولی وقتی به طرف میخواد بده دو تا میشه که اون یکی اونور کوله پشتیشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سوتی کدومه برادر!
اشتباه میکنین
اگه منظورتون این صحنه هستش باید یکم دقت کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یکم دقت میتونین سر اون یکی راکت انداز رو ببینین
بروبچه ای تیم رو دست کم گرفتینا! :31:
شرمنده عکسا کم کیفیت بود !
درسته !! :13: من که به شخصه متوجه نشده بودم !!:31:نقل قول:
دوست عزیز یه بار اون تریلرو از اول ببینید متوجه منظور این دوستمون میشید !! :31:اصلا از اون در که میان بیرون 1کی داره !! و اونجا که داره سینه خیز میره هم یکی داره اما اینجا که میرسن میشه 2 تا :13::31:نقل قول:
ای بابا،اومدم سوتی بچه ها رو بگیرم، خودم سوتی دادم:tongue:نقل قول:
آره درسته، اولش یه دونه داره بعد میشه دوتا
با یه کم دقت میتونی سر اون یکی راکت اندازو نبینی:20:نقل قول:
تو این تریلره یه جاییش بود به نظرم فارسی حرف زد ، درسته ؟
بستگی داره ایران رو چطور در بازی گنجونده باشه ، هدف بد باشه میریم تو کار کرک و تبلیغات ضد ، خوب باشه ، مثل نسخه های قبلیش اورجینال می گیرم :دی
یعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
بله فقط از dx10 و dx11 پشتیبانی می کنهنقل قول:
یعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
روی ویندوز xp هم اجرا نمیشه