راجع به این گوشی...
به لحاظ باتری نسبتا ضعیف هست(قبلا گفته بودم معمولیه؛ اما خب یه مقدار کمتر از معمولیه.)
سی پی یوش armv6 هست و تعدادی بازی بوده که نصب کردم و چون سی پی یوی armv7 نداشته نتونسته بازیها رو اجرا کنه.
بازیهای HD روش اجرا نمیشن.
گهگاهی قفل میکنه و مجبورم دکمهی Home رو نگهدارم و Clear Memory کنم.(البته فک کنم فکتوری ریست کنم مشکل حل بشه اما خب فعلا نمیتونم.)
با نگهداشتن دکمهی کم و زیاد صدا نمیشه رفت آهنگ قبل یا بعد و متاسفانه هیچ Appای وجود نداره که حتی وقتی گوشی صفحهش خاموشه بتونه این کارو انجام بده. بهتر بگم، اگه گوشی تو جیبتون باشه و بخواین برین ترک بعد، باید درش بیارین و گوشی رو باز کنید و بعد برید آهنگ بعد، فاجعهس، نه؟
متاسفانه به جز یک Custom Rom ضعیف گزینه ی دیگهای برای Ace وجود نداره.
اپ MoboPlayer که برای اجرای ویدئوها بدون کانورت کردن هست رو نصب کردم اما روی بعضی فرمتا سی پی یو کم میاره و در کل مقداری هم لگ داره(گاهی تصویر با صدا سینک نیست.)
کلا اندروید شبکههای بیسیم Ad-Hoc رو پیدا نمیکنه که جای ناامیدی داره(البته با نصب نرم افزاری مثل Connectify میشه مشکل رو تا حدودی حل کرد؛ یا حتی تغییراتی در خود سیستم اندروید که البته همیشه جواب نمیده.)
رم داخلی خیلی کمی داره که نصب نرمافزارا رو بسیار محدود میکنه. مگه اینکه به Move2SD enabler رو بیارین.
کلا نظر بنده این هست اگه میتونید مبلغ بیشتری هزینه کنید، یه سامسونگ گلکسی اس I9003 تهیه کنید(یا مواردی مشابه.)
کلا Ace گوشی بدی نیست.