اندروید 4 واسه این گوشی نمیاد؟
Printable View
اندروید 4 واسه این گوشی نمیاد؟
فعلا ال جی چیزی نگفته
سری اکسپریای 2011 Jelly Bean رو دریافت نمی کنن.
و o2x و بلک ics رو دریافت نمی کنن...
Every time Google announces a new version of its Android mobile OS, every droid user out there starts asking - will my smartphone get it? Well, we have some bad news for Sony Ericsson phones regarding Android 4.1 Jelly Bean and worse still - LG cancelled the ICS update for two of its phones.
Sony (actually, Sony Ericsson at the time) made sure to announce early on that its 2011 Xperia lineup will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich (even if the company wasn't so quick to actually deliver the updates). And now is has revealed that the Xperia arc S and Xperia mini pro won't be getting Jelly Bean.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is coming from John Cooper, UK Product Manager for Sony Mobile, and while he didn’t say anything about other models, they all use the same chipset (with the arc S using an overclocked version). This means it's more than likely that the entire 2011 lineup will be missing out on the Android 4.1 JB fun.
As for the 2012 Xperia phones, Cooper says they're still reviewing which handsets are "the best for the Jelly Bean update" and promised Sony will announce its decision on Facebook once it figures it out.
No Jelly Bean sounds rough, but LG Canada had some worse news for some of its users - no Ice Cream Sandwich update for the LG Optimus 2X and Optimus Black. The LG Optimus 2X was expected to get Ice Cream Sandwich in Q2 but got [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the Optimus Black was originally scheduled for Q3.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Optimus 2X will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LGCanada
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Optimus Black will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LGCanada
Now it turns out that the ICS update for both phones has been canceled - in Canada, at least. The statement doesn't make it entirely clear if this is a country-specific thing or if all Optimus 2X and Black phones will remain stuck on Gingerbread.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من چند روزیه که یک ال جی p970 خریدم
من تو خونه اینترنت adsl دارم بدون وایرلس
می خواستم با گوشی ازطریق کامپیوتر به اینترنت وصل شم ولی نتونستم
تو کامپیوتر یک ad hoc ساختم و internet sharing رو هم فعال کردم ولی گوشی اون رو نمی شناسه
و تازه برای امتحان هم به یک وایرلس وصل شدم ولی موقع اتصال همش این کار رو انجام میده
scan------ip obtaining-----------disconeccted
لطفا در این زمینه کمکم کنید
با تشکر
در ضمن هرچه ساده تر توضیح دهید:44::44::44::44::44::17::17::17::sad::sad: :sad::worried::worried::worried::worried::worried:
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
نقل قول:
سلام..
الانشم قیمتش حدود 440 هست..
گوشی عالی هست.. من خودم این گوشی رو داشتم..
کیفیت نمایشگرش خیلی خوبه..
پردازشگر 1ghz از نوع Cortex A8 هست که جز بهترین تک هسته ای ها هست..
پردازنده گرافیکشم PowerVR SGX530
گوشی خیلی خوبیه.
سلام.نقل قول:
ای بابا، رفتم به باباهه میگم چند، میگه 580! نمیدونم این قیمتو از کجاش در آورده میگه...
شما تهرانی هستید؟
فکر کنم توی تهران 440 گیر بیاد، ولی شهر ما نه... . فکر کنم باید به بچه بگم برام بخرند، بفرستند... .
دست دوم این گوشی ارزش خرید داره؟نقل قول:
من تاحال دست دو نخریدم، یکم می ترسم.
دوست عزیز گوشی خیلی خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی مثل دوهستهای ها کار کنه
ولی تو رنج خودش عالیه من اینو دارم ازش بنچمارک گرفتم از galay s یه چند تا گوشی عقب تر بود جالب که گوشی htc desire hd:18: فقط چند امتیاز بالا تر بود
در کل گوشیه عالیه
من الان چند وقته دارمش عالی کار میکنه راضیم
در ضمن دیجی کالابا گارانتی یاس زده 490 تومان
اگه با گارانتی میخوای فقط یاس بگیر گر جه من بدون گارانتی تو کرمانشاه خریدم 400
البته یه ماه پیش
الان احتمتلا باید 450 تومانی باشه
حتما خر در ضمن خودش فارسی داره نری بدی فارسی کنن و برنامه براش زیاد پیدا میشه:31:
دسته دو نخر احتمال مشکلش زیاده مگر نه من خودم یه بار برام پیش اومد آیپد 400 بخرم نگاش کردم سالم بود
ول وقتی اونجا امتحان کردم بایکی از دوستام فهمیدم یارو تبلت رو ترکونده:5:
برای روتش مشکلی نداری؟ اصلا روتش کردی؟ اگه روتش کردی، می تونی روششو بگی. می خوام بدونم گوشی پر دردسری نیست. فروم خاصی برای روت این گوشی هست؟نقل قول: