منظورتون Smart Remote Control هست ؟!!نقل قول:
یعنی همراه تمام سری های 7 و 8 (سام سرویس) ارائه می شود!!!!!!
Printable View
منظورتون Smart Remote Control هست ؟!!نقل قول:
یعنی همراه تمام سری های 7 و 8 (سام سرویس) ارائه می شود!!!!!!
32D585 مدل خوبیه؟!
با سلام خدمت دوستان
امروز تی وی 46D7000 از بانه رسید طراحی خیلی زیبایی داره
فقط یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1) تی وی منو فارسی نداره چه طوری منو فارسی شو راه اندازی کنم ؟
2) طرزفعال کردن زیر نویس فارسی چه طوری ؟
3) تیونر دیجیتالشو چطوری راه اندازی کنم ؟ تو قسمت سرچ که میزنم فقط انالوگ سرچ می کنه
4) وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم میگه به یو اس بی تی وی گیرنده سیگنال سامسونگو وصل کنم ، اصلا مگه داخل تی وی دانگل نداره ؟ باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید سر فرصت یه سری عکس هم از تی وی می گیرم براتون میزارم
مبارک باشه. بالاخره بعد از کلی تحقیقات خرید رو انجام دادید!:20:واقعاً مدل خوبی رو انتخاب کردید. قیمت رو هم لطف کنی بگی ممنون میشم. عینک یکی داشت دیگه. درسته؟نقل قول:
1- باید داشته باشه. برای من از اول داشت. البته توی منو مخفی local set روی ed-iran بود.
2- فکر میکنم اگر زبان فارسی رو توی منوش بیاری زیر نویسش هم فعال بشه. البته اگر unicode system باشه الان هم باید زیر نویس رو نشون بشه. امتحان کردی؟
3- local set روی ed-iran باشه یه آنتن معمولی آنالوگ هم به tv وصل کن از توی منو digital رو انتخاب کن همه کانالهای دیجیتال رو پیدا میکنه نیازی به آنالوگ هم نداری.
4-D7000 wifi built in هست نیازی به دانگل نداره. مربوط به تنظیمات هست. حتماً درست میشه.
عکس هم که منتظریم دیگه...
مرسی دوست من . 2500 تومان خود تی وی و 80 تومان کرایه . نه دوتا عینک مدل 3100 با یه فیلم 3d با هم داخل یه پک بود
نه توی منو مخفی نرفتم شاید اونجا باشه
نه امتحان نکردم حالا یکم باهاش ور میرم ببینم چی می شه
یعنی زمانی که local set روی ed-iran بردم گزینه دیجتال میادش؟ چون الان فقط انالوگ داره
باز اگر دوست من اطلاعاتی تونستی گیر بیاری ممنونت میشم کمکم کنی
amin jan komak.........................
agha to muno makhfi reaftam vali har kari mikoonam Local Set gheir faal chikar kooonam
??????????
shoma har kari kardid ke faal shode begid
توی تاپیک سریهای 6،7 و 8 2010 دوستان اطلاعات خوبی در خصوص تغییر local set به ed-iran دارند. تا اونجاییکه میدونم باید حتما این تغییر انجام بشه تا فرکانس دیجیتال مربوط به فرستنده های شبکه های ایران بشناسه.نقل قول:
daghighan hameye on kararoo anjam dadam vali faal nemishe
migam shayad chon jadid fargh dashte bashe
shoma khodet chegone faal kardi ?
عرض کردم یه روشی داره. درسته برای منم هم روی ed-iran بود و غیر قابل تغییر. توی تاپیکی که گفتم یه مقدار وقت بذارید حتما پیدا میکنید من یه زمانی خوندم الان شماره صفحه رو یادم نیست.نقل قول:
bazam dastetoon dard nakoone mamnoon