سلام
من فردا می خواهم این لپ تاپ رو بگیرم ، می خواستم ببینم که 2 تا هارد 320 داره یا یدونه 640 ، و بعدش اینکه بلوتوسش ورژن 3 هست ؟
راستی اگه دوستان لطف کنن فروشگاهای رو که پایین ترین قیمت رو تو تهران میده برام پیام خصوصی کنن ممنون می شم .
Printable View
سلام
من فردا می خواهم این لپ تاپ رو بگیرم ، می خواستم ببینم که 2 تا هارد 320 داره یا یدونه 640 ، و بعدش اینکه بلوتوسش ورژن 3 هست ؟
راستی اگه دوستان لطف کنن فروشگاهای رو که پایین ترین قیمت رو تو تهران میده برام پیام خصوصی کنن ممنون می شم .
سلام
كسي جواب من رو نمي ده؟؟؟
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟ واضحاتش رو نمي گم دوستان....آخه من زياد لپ تاپ رو حمل مي كنم سبك و جمع و جور بودنش برام مهمه.
یه دونه 640 داره و بلوتوث ورژن سه فقط از جای مطمعا خرید کن زیادم دونبال ارزونی نرو راستی بعضیاشون روی کلید F6 تنظیم نور کیبوردو ندارن موقع خرید حواست باشهنقل قول:
اگه با رایتر بلوری گیرت بیاد که چه بهتر.
در کل لب تاپ خوب و پر قدرتیه من که راضیم
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟
این همه پست زدی و جواب گرفتی این رو بگیر خیال خودتو راحت کننقل قول:
ok dadasah daram farda migiram omidvaram khob basheنقل قول:
تفاوتش فقط سایزه صفحه نمایش است. اون 14 است و l501 صفحش 15 است. بازم موقع خرید بررسی کن.نقل قول:
به سایت digikala داد کام برونقل قول:
پس ما میریم dell xps l501 رو بگیریم امیدوارم خوب باشه .