اگه کسی از دوستان می دونه و بگه خیلی خوب می شه ها :31:نقل قول:
Printable View
اگه کسی از دوستان می دونه و بگه خیلی خوب می شه ها :31:نقل قول:
نقل قول:
نکته ی دوم اینه که با توجه به اینکه نماندگی نداره این بانک،و درخواست استخدام هم داده برای بانکداری،به نظرتون گرفتن نمایندگی یا شعبه ی بانک چقد دردسر داره؟! مدارک و ویژگی هایی که میخواد رو راحت میتونم جور کنم!(ادمش رو دارم!) ساختمون و کامپیوتر و اینا هم مشکلی نداریم....ایا شانسی هست یا فقط به دارندگان بند پ ارائه میشه شعبه؟!
میخواهید نمایندگی بانک رو بگیرید؟!!!!!!!!!!!!!!!11
شرمنده ها ولی خنده دار ترین پستی بود که تا حالا دیدم !
دوست عزیز با کمال تعجب توی مرکز استان ایلام هم انگار شعبه نداره پاسارگاد ولی خب برای زدن شعبه هیچ راهی جز اقدام خود بانک نیست.
دوست عزیز،خودشون اگهی زدن تو سایتشون که متقاضیان این امر،مکاتبه کنن!!نقل قول:
دوست عزیز با کمال تعجب توی مرکز استان ایلام هم انگار شعبه نداره پاسارگاد ولی خب برای زدن شعبه هیچ راهی جز اقدام خود بانک نیست.
منم هم مکاتبه کردم،چند نفر دارای مدارک حسابداری کارشناسی ارشد و... رو معرفی کردیم و امیدواریم!! فقط میخواستم بدونم کسی خبر داره مراحل کار ممکنه چجوری باشه و اینکهدنگ و فنگ اداری و صافی تایید شدنش برا این بانک چیه!!
دوست عزیز به هیچ وج من الوجوه بانک نمایندگی نمیدهنقل قول:
دوست عزیز،خودشون اگهی زدن تو سایتشون که متقاضیان این امر،مکاتبه کنن!!
منم هم مکاتبه کردم،چند نفر دارای مدارک حسابداری کارشناسی ارشد و... رو معرفی کردیم و امیدواریم!! فقط میخواستم بدونم کسی خبر داره مراحل کار ممکنه چجوری باشه و اینکهدنگ و فنگ اداری و صافی تایید شدنش برا این بانک چیه!!
شاید شما بیمه پاسارگاد رو میفرمایید یا برای زدن شعبه اونا کارمند میخوان اینا فرق داره.
ولی این رو مطمئن باشید هیچ بانکی نمایندگی نمیده
شعبه هم نمیدن؟!:31:نقل قول:
ولی این رو مطمئن باشید هیچ بانکی نمایندگی نمیده
حالا حساب باز کردن توش شدنیه؟ مثلا حساب 5 ساله و بعدشم یه کارت بگیرم که هر وقت خواستم ازش استفاده کنم...کارتاش از همین شتاب هاست که همه بانکی کار میکنه دیگه مگه نه؟
سلام
اي تي ام ها اكثرا اينجورين كه فقط بهت پول ميدن
ميخواستم ببينم اي تي امي كه بهش مستقيما بهش پول داد (كه ديگه لازم نباشه بري تو بانك) تو تهران كجاها هست؟(يعني آدرسش)
اگه حوالي وليعصر و طالقاني باشه بهتره
ممنون
سلام
آمار سود بانک ها رو میخواستم
الان وضعیت چطوره؟
میخواد کم بشه یا نه ؟
اینو میدونم که فقط بانک های ملی و صادرات این قابلیت (خود دریافت) را دارند ولی آدرس دقیقشو نمی دونمنقل قول:
دوستان عزيز يك سوال داشتم.
اول اينكه در چه صورتي عابر بانك ميسوزه؟ راستش دوست من بهم زنگ زد و گفت عابر بانكم سوخته. ولي دقيق متوجه نشدم علتش چيه؟ خيلي هم شنيدم كه عابر بانك ميسوزه. دليلش چيه و بايد بعدش چه اقدامي كرد؟ در صورتي كه عابر بانك جديد گرفتم اونوقت با همون شماره كارت قبلي بهم عابر ميدن يا شماره و رمز جديد؟
کارت عابربانک به خیلی دلایل ممکنه بسوزه ... از مهمترینهاش امواج مغناطیسیه ... مثلاً در کنار موبایل یا آهنربا قرار بگیره، ممکنه بسوزه ...نقل قول:
البته بعضیا مسدود شدن رو هم سوختن در نظر میگیرن (رمز رو که چند بار اشتباه وارد کنید کارت مسدود میشه)
بله، کارت جدید که بگیرید روی همون حساب و با همون شماره بهتون میدن ... فقط فعالسازی مجدد میشه ...