..........
Printable View
..........
تفاوت با گارنتی و بدونش خیلی هست چون عملا با گارانتی شما پول دو تا ساعت رو دارین میدین(یکی از مغازه دارا گفت)....برای با گارنتی حدود 330 خوبه و برای بدون گارنتی 220...همین حدود...نقل قول:
ef554گرفتی 200؟بدون گارانتی؟مگه تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی چقدره که میگید برای با گارانتی خیلی پایینه برای بدون گارانتی خیلی بالا؟اگه بگید کی و از کجا هم گرفتی ممنون میشم.
این مدلهای ef کلاسیک هست؟یعنی برای لباس مجلسی و تیپ سنگین میشه استفاده کرد؟
این مدل BEM-506BL به نظرتون چطوره؟الان این سایت زده 180تومن...یعنی توی بازار میشه زیر 150 پیدا کرد؟و این سری BEM هم تقلبی داره و از کجا باید تشخیص داد اصلش رو؟
من مشهد خریدم...چون دوتا ساعت خریدم فروشنده تخفیف داد..
باورت نمیشه 554 در زیبایی 550 رو قورت میده...من خودم دوسال تو کف 550 بودم تا اومدم بخرم 554 رخ نمود و اون رو گرفتم(البته 554 فقط سفید داشت و منظورم همین سفیدشه)
ساعت های کاسیو دوسال پیش قیمت با گارنتی و بدونشون فرقی نمکرد..همین 550 یادمه 130 تومن داشتم میخریدم ولی یکدفعه کشد بالا ......
این مدل که گفتی هم قشنگه و یکم سنگین تره و 554 اسپرت تره...
این سایت واتچ شاپ تا اونجایی که من دیدم گارنتی خوبی داره واسه ساعت هاش(دایا زمان سنج)....اگه میخوای با گارانتی بخری همین جا خوبه...
بالاخره منم بعد مدتها یه ساعت انتخاب کردم واسه خرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ مشکیش را انتخاب کردمه. مزیتش نسبت به خیلی از ساعتها اینه که نشون میده چند شنبه هست. سبک هم هست. در ضمن اگه بند استیلش را بگیرم بعداً راحت میتونم بندش رو چرمی کنم. حالا به نظرتون چطوره؟
یه سوال: آیا این ساعتهای استیل بعد مدتی خش خشی میشن مثل این ساعت کاسیو در عکس زیر:
شایدم ساعته کاسیو توی عکس از مدلهای تقلبی باشه که اینطوری شده. آره؟؟؟
یه ساعت میخوام بند چرم سفید باشه
بودجه هم تا ۲۰۰ تا ۳۰۰
یه چیزی تو این مایه ها
چی پیشنهاد میدید؟
کسی نیست پست قبلی بنده را جواب بده؟
والا دارم می ترکـم از بس سر زدم و جوابی نـدیـدم.:44:
شما خانمی؟نقل قول:
آخه ساعت های بند چرمی سفید فقط مخصوص خانمهاست.
تو سایت کاسیو چند مدل هست که بند چرمی سفید دارند:
قیمت دقیق ندارم اما همین حدود 200 - 300 تومن هستند. اول تو سایت کاسیو مدلت را انتخاب کن بعد برو تو بازار قیمت بگیر و بخرش.
نه اقا مردم :دی
ممنون از راهنماییت ولی کی گفته بند چرم مخصوص خانمهاست:دی
منظورم بند چرم سفید بود که تو تایپ سفیدش رو جا انداختم. پست قبلی رو اصلاح کردم.
چرم سفید واسه مرد خیـــــــــــلی ضایعه!
یکی از مجری های همین صدا و سیما ساعت با چرم سفید دستش بود:دی
البته شاید برای این بود که به لباسش بخوره...
نه داداش با لباس مجلسی خیلی جالب میشه.نقل قول: