سلام و ممنوننقل قول:
شما هر روز اصلاح ميكنيد يا روز در ميان ؟
كيفيت بدنه و شارژ ريشتراشتون چطوره ؟
قاعدتا ساخت آلمان اصل بايستي باشه اينطور نيست ؟ (يا ساخت چين و تحت ليسانسه ؟)
Printable View
سلام و ممنوننقل قول:
شما هر روز اصلاح ميكنيد يا روز در ميان ؟
كيفيت بدنه و شارژ ريشتراشتون چطوره ؟
قاعدتا ساخت آلمان اصل بايستي باشه اينطور نيست ؟ (يا ساخت چين و تحت ليسانسه ؟)
از همه نظر میگم. کلاً کیفیت اجناسی که برای آمریکا تولید میشه با کیفیت اجناسی که برای خاورمیانه تولید میشه از زمین تا آسمون فرق دارن. در مورد قیمتش باید عرض کنم که قیمت مدل ES-LA92 که همون سفارش خاورمیانه هست حدود 450 تومنه.نقل قول:
لینک فروش همین مدل در ایران:[HTML]http://www.orado.com/item-ریشتراش-پاناسونیک-Panasonic-مدل-11700.htm[/HTML]در صورتیکه شما میتونی مدل ES-LA93 رو که سفارش آمریکاس رو با 400 تومن بخری.
دوست عزیزمون لطف کردن جواب دادن. پس از شستشو باید بذاری دستگاه خشک بشه البته ممکنه کلینر دستگاه به قول دوستمون زورش نرسه فویلو کامل خشک کنه ولی استفاده درست از پایه شستشو همینه که انجام میدین.نقل قول:
دوستان عزیز من یه ریش تراش پاناسونیک مدل ES-LA93-K از آمریکا خریدم و قصد فروشش رو دارم. قیمتش رو 400 میذارم.کسانی مه خواهان خریدش بودن لطفاً پیغام بدن تا شرایط ارسال بشه
سپاس دوست عزيزنقل قول:
با اين حساب ريش تراش براون كه تو آمريكا عرضه ميشه كيفيتش از اوني كه اينجا (خاورميانه ) عرضه ميشه بهتره اينطور نيست؟
(در واقع اين مورد كه شما گفتيد در مورد براون هم صدق ميكنه )؟
من یک ریش تراش می خواهم با این مشخصات :
1- بتوانه ریش را به اندازه دلخواه یکدست کوتاه کنه
2- بتوانه از ته بزنه ( سفید کنه )
3- بتوانه خط بیندازه
در کنار این ها کیفیت دستگاه و تیغ ها و همچنین موارد بهداشتی برای جلوگیری از آسیب رسیدن به پوست هم برام مهمه
تا 70 یا 80 هم پول می دهم نهایتا 100
فقط یکمی عجله دارم
نه تنها برای ریش تراش این مورد صدق میکنه بلکه برای کلیه کالاهایی که برای آمریکا تولید میشه همینطورهنقل قول:
با این قیمت براون کروز4 میتونین بخرین که بد نیست.از مدلهای فیلیپس هم مدلهای زیادی میتونین خرید کنین که بعضی از مدلهاش واقعاً افتضاحس و بعضیاشون بد نیستن. چند مدل پاناسونیک هم میتونین خرید کنید مثل ES-RT30، ES4033 و ES4036 تعداد مدلهاش بیشتره.اینا هم بد نیستن.نقل قول:
از رمینگتون هم میتونی خرید کنی نمیدونم چطور ماشینهای هستن.
دوستان این قیمت ها امروز رفتم بازار گرفتم.
بروان سری 7 مدل 790cc4 با پایه شستشو مشکی 295.000 تومان
فویل سری7: 35.000 تومان
مایه شتسشو برای دستگاه های سری7: 2عدد مایع شستشو درون یک پک 15.000 تومان
بروان سری 7 مدل 790cc3 با پایه شستشوی سفید 285.000 تومان
بروان سری 7 مدل 9595 با پایه شتشوی سفید(در این مدل همه پایه شستشو ها سفید هستن) 260.000
این مدل دیگه تولید نمیشه و هرچی توی بازار میبنید مال 4سال پیش هستش.
تمامی محصولات بروان با گارانتی ها متفرقه میباشد.
طبق آخرین خبرها شرکت تهران بوران دیگه محصولات آرایشی بهداشتی وارد نمیکنه. و گارانتی تهران بوران معتبر نیست
دوست گرامي nima_irنقل قول:
همه این مدل هایی که گفتید می توانند ریش را به اندازه دلخواه کوتاه کنند ( از ته نزنند ) ؟نقل قول:
با این قیمت براون کروز4 میتونین بخرین که بد نیست.از مدلهای فیلیپس هم مدلهای زیادی میتونین خرید کنین که بعضی از مدلهاش واقعاً افتضاحس و بعضیاشون بد نیستن. چند مدل پاناسونیک هم میتونین خرید کنید مثل ES-RT30، ES4033 و ES4036 تعداد مدلهاش بیشتره.اینا هم بد نیستن.
از رمینگتون هم میتونی خرید کنی نمیدونم چطور ماشینهای هستن.
با سلام به دوستان عزیز
خیلی خوشحال که همچین بحث های جالبی تو این بخش مطرح میشه که مفید هستش.
بنده یه فیلیپس 1180 دارم و تازه خریدمش
میخواستم از دوستان متخصص بپرسم که طریقه صحیح استفاده و نگهداری و تمیز نگه داشتن ریش تراش به چه صورتی هست؟
منتظره پاسخ های شما هستم
نقل قول:
دوست عزیز بنده همیشه یک روز در میان اصلاح میکنم بعضی مواقعی هم 2 روز درمیان.(خیلی کم)
بدنه ریش تراش بسیار خوش دست و از کیفیت بالایی برخوردار هستش.
شارژ هم من یکبار که شارژ میکنم برای 3بار اصلاح جواب میده (تقریبآ شیو کردن من 15 تا 20 دقیقه هستش)
روی ماشین و روی شتشو زده Made in Germany
اصل آلمان هستش اکثر مدلهایی که از بروان دیدم آلمانی بودن. و تا به الان من چینی شو ندیدم