نه خوب من معمولا یه گوشیه 3 سال دستم میگیرم و میخوام توی 3 سال مشکل برنامه ریختنو اینا نداشته باشم
میدونم 2.2 بالاتر نداریم میگم اگه به فرض نسخه 100000 اومد آیا نرم افزار های نسخه 10000 روی نسخه های قدیمی نصب میشه ؟مثلا نرم افزار های ویندوز 6.5 روی 7 نصب نمیشه همین طور سیمبین 3^ روی ورژن های 9.2 و 9.3 نوکیا
اگه همچین چیزی واسه آندروید هم صادق باشه خیلی وضع خرابه چون آندروید همش داره ورژن میده و همیشه آدم عقبه و 6 ماه به 6 ماه باید گوشی عوض کنی
اگه میشه این رو هم جواب بدید :
از x10 خیلی خوشم اومده هم قیافش هم سایز ال سی دیش هم دوربینش هم سایزش اما روی ورژن 1.06 موندم --خیلی بده ؟دردسر داره آپدیتش ؟
و اینکه من عاشق موتورولاها هستم خودم l6-l7-v3i-v3x رو داشتم و دنیایه عجیبی داشت یادش بخیر حالا یادم نمیاد اسم فریمورش چی بود بهش فریمور نمیگفتند یه چیز دیگه میگفتند هر روز روش میریختم تمامی امکانات گوشی عوض میشد تمام فریمور های کوک شده هر روز یه شکلیش میکردم واقعا توپ بود
اما مشکلی که بود هیچ وقت نه جایی اینا رو تعمیر میکرد و نه قابو باطری درستو حسابی ازش تو بازار بود حتی بیچاره دوستم lcd گوشیش شکست دیگه میخواست گریش بگیره که هیچ جا گیر نمیومد
واسه همین میترسم پول زیاد بالای این جور چیزا بدم مخصوصا حالا که این آندرویده دیگه هیچ کس حالیش نیست و من قیمت کردم گفت 460 البته یه مغازه فقط پرسیدم به نظر من خرابی زیادم که نباشه اما هر چی باشه به هر حال باید احتمال خرابی هم داد و واقعا این پول خیلییییییییی زیادیه اگه قرار باشه یه بار مصرف باشه یا واسه یه خرابی آدم پاشه بیاد تهران