به به میبنم که هیوا جان روی صندلی داغ جلوس کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه بزرگترا ما هم چند تا سوال بپرسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تو این مدت که گذشت چیکار کردی و تا بهمن چیکارا میکنی؟! (نگو که مث من الاف بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه فکر کنم کمتر از تو الاف بودم....ولی خب به هر حال این مدت رو حسابی به خودم استراحت دادم
تلافی یه سال رو در آوردم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس ورزش میرم و گاهی هم فیلم میبینم و کتاب میخونم....و از همه مهم تر پای پی سی میشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-نوکیا یا سونی اریکسون؟
فقط نوکیا( من حسابی متعصبم رو نوکیا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-حیوون خونگی داری؟! دوس داری داشته باشی؟!
نه ندارم .... من کلا از همه جور حیوونی بدم میاد ... برای همین هم نمیذارم کس دیگه ای هم تو خونه مون حیوون نگه داره ( جذبه رو حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4-رنگ مورد علاقه؟!
خاکستری و بادمجونی تیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-میوه ی مورد علاقه؟!
شلیل و هندوانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-چقدر اهل ریسک هستی؟!
فکر کنم نسبتا آدم محتاطی هستم ...معمولا تا از عاقبت کاری مطمئن نباشم انجامش نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چه سبک موسیقیو می پسندی؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] R&B
8-اعتماد به نفست در چه حده؟!
خوبه تقریبا....بهم گفتن قیافه ت اصلا نشون نمیده که مضطرب یا عصبی هستی همیشه با اعتماد به نفس به نظر میرسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حرفشون درست باشه تا حدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-ضخصیت خودتو توی سه کلمه توصیف کن!
پرانرژی - آینده نگر - صبور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود؟!چرا؟!
ترس که ... من از صداهای ناگهانی زیاد میترسم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار همین چند شب پیش بود یه چیزی از دست داداشم افتاد ... منم که یه متر پریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-اگه قرار باشه 1 ماه دور از هیاهو باشی کجارو واسه رفتن انتخاب میکنی و چه وسایلی با خودت میبری؟!
یه روستای ساکت و سرسبز ... که ترجیحا رودخونه ی قشنگی هم داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عینک آفتابی م ... چند تا کتاب ... mp4 ... یه دفتر و قلم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-به نظرت زندگی زیباست؟!
میدانم نمی شود معنا کرد ...
زندگی زیباست اگرچه سخت است
جاده ای است هموار اگرچه پرپیچ و خم است
دفتری است کوچک اگرچه پر معناست
آسمانی است آبی اگرچه گاهی بارانی
خاطراتش زیباست اگرچه پر معماست
و
در آخر ...
دریایی است طوفانی که ساحلش آرام و قرار ندارد.
13-فرهنگ غربی رو بیشتر میپسندی یا شرقی؟!
فکر کنم فرهنگ شرقی فقط مناسب شرقه و فرهنگ غربی هم مناسب غرب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-اگه میتونستی توی تاریخ سفر کنی و یک نفرو ببینی،دوست داشتی کیو ببینی؟!
چارلی چاپلین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-بزرگترین سوالی که توی ذهنت هست؟! (اگه دوس داری بگو)
بزرگترین سوال نمیشه گفت ولی سوال بی جوابی که گاهی از خودم میپرسم اینه که مثلاچرا فلان کار رو انجام دادم یا چرا انجام ندادم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-فکر میکنی چند درصد به آرزوهات رسیدی؟!
به آرزوهایی که تا الان میخواستم برسم رسیدم....یعنی به 90 درصدش
وقت بعضی آرزوهام هنوز نرسیده ...باید صبر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-شبی که فرداش کنکور داشتی شام چی خوردی؟!
فکر کنم استیک خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-اگه ایرانی نبودی دوس داشتی اهل کدوم کشور بودی؟!
اسپانیایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-یه جمله بگو که احساس همین الانتو بیان کنه!
اينجا، با تمام تلاشي که مي کنند، زمين هنوز گرد نيست، و هرکس که مي رود، باز نمي گردد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه چیه؟!
1-تاریخ
هویت
2-آینده
آرزو
3-طبیعت
آرامش
4-مشکی
زرشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نفرت
قوی تر از عشق
6-زیبایی
امری ست نسبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-گذشت
بخشش
8-دریا
سکوت
9-پی سی ورد
اعتیادآور:31:
10-pedramch
ببخشید شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشه....مرسی از سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]