سلام دوست عزیز
گوشیتون مبارک باشه!
راستش در حال حاضر واسه اجرای بازی ها یا نرم افزار های پولی روی ویو 2 تنها یه راه حل وجود داره اونم دستکاری کردن فریمور یا رامی هستش که روی گوشیتون نصبه و ترکیب کردن اون با یه رام روسی ه ک شده است!البته الان کسایی که ویو 2 دارن خیلی کم این کار رو کردن و من نمیدونم واسه چی؟شاید از بازی کردن بدشون میاد!!!تو این انجمن هم فک کنم من تنها کسی باشم که این کار رو کردم!
فریمور یا رام یه چیزی تو مایه های ویندوز تو کامپیوتره و در واقع رابط کاربری گوشی حساب میشه! شما اول باید از طریق راهی که الان میگم گوشیتون رو ه ک کنید و از اون به بعد می تونید بازی یا برنامه ها رو اجرا کنید فقط قبل این کار بهتون بگم تو این گوشی هم مثل همه ی گوشی ها ه ک کردن بی خطر نیست. مسئولیت این کار با خودتون هستش.و مورد دیگه اینکه با این کار یه سری تغییرات تو گوشیتون ایجاد میشه که ببینید میتونید باهاش کنار بیاین یا نه!این تغییرات همونطوری که تو پست شماره 287 تو انجمن ویو 2 گفتم شامل این چیزاست:
نقل قول:
اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.
در مورد اس ام اس میشه واسه اینکه هزینه ی اس ام اس انگلیسی واستون نیفته یه پیامک فارسی که براتون اومده رو باز کنید و یه حرف مثل حرف الف رو کپی کنید و تو اول پیامک انگلیسی که دارین می فرستین پیست کنید اینجوری هزینه ی اس ام اس فارسی براتون میاد!
اما اگه حالا با خوندن این مطلب میخواین هنوز این کار رو بکنید شروع میکنیم:
پیش از انجام هر کاری شما باید چنتا کار بکنید .
- اول از تو گوشی برین به قسمت settings بعد about phone بعد system info بعد از قسمت software version ورژن فریمور گوشیتون(5 تا کاراکتر آخر) رو بخونید مثلا XXJK2 اگه فریمور گوشیتون JPKA1 هستش میتونید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت روش دیگه ای وجود داره که بعدا بهتون میگم.
- دوم اگه تو سایت موبایلستان عضو نیستین برین سریع و رایگان عضو بشین چون لینک دانلودهایی که در ادامه بهتون میدم از این سایت هستش و فقط اعضا می تونن دانلود کنن و خودم نمی تونم این فایلای حجیم رو جایی واستون آپ کنم(mobilestan.net)
- سوم باید برنامه کیز رو تو کامپیوتر نصب کنید. این برنامه همون برنامه ای که تو سی دی همراه گوشی هست البته ورژن اون کیز داخل سی دی گوشی فک کنم 1.5 هست که قدیمیه. من پیشنهاد میکنم از ورژن 2.0.0.11014.49_ 2که لینک دانلودش رو از موبایلستان میذارم استفاده کنید:
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?p=1920280
بعد از نصب برنامه از گوشی برید تو قسمت setting بعد connectivity بعد usb utilities بعد kies installer رو انتخاب کنید حالا با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه کیز رو که نصب کردین اجرا کنید. اگه همه چی رو درست انجام داده باشید برنامه باید گوشی رو بشناسه و مشخصات گوشی رو بنویسه.بعد از انجام این کارها تازه می تونیم بریم سر وقت ه ک کردن گوشی.
واسه ه ک کردن شما دو تا فایل رو باید دانلود کنید:
- اول برنامه ی مولتی لودر از آدرس زیر در موبایلستان:
کد:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=524606&d=1299709695
- دوم فریمور روسی. متاسفانه من نتونستم لینک خوبی از این فریمور حتی تو موبایلستان پیدا کنم. دو تا لینک هستش هر دو متاسفانه فیل شدن و من خودم با فیل شکن دانلود کردم:
کد:
http://narod.ru/disk/5853638001/S8530XXJK2(S8530CISJK3)_www.badapps.ru.rar.html
و یا این لینک:
کد:
http://depositfiles.com/files/w7j1l8ew7
بعد از دانلود فریمور اون رو از حالت فشرده خارج کنید. چنتا فایل و یه پوشه مشاهده می کنید. ما برای کار فقط به دو فایل به اسم های bplib-s8530opeurocommon.fota و فایل apps-compressed.bin احتیاج داریم.ادامه ی روند کار رو هم تو پست 314 انجمن ویو 2 نوشتم به این ترتیب:
نقل قول:
کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش گزینه ی APP رو فشار بده و آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(apps-compressed.bin) بعدش گزینه ی FOTA رو فشار بده و آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن(s8530opeurocommon.fota).بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی و خاموش هستش ببر تو حالت دانلود مود(صفحه سیاهی که با رنگ قرمز نوشته دانلود مود و این کار رو هم با زدن همزمان دکمه های ولوم پایین،دوربین و کلید پاور باید انجام بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.میتونید دانلود شدن فایلا رو هم از تو برنامه و هم از تو گوشی ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام این کار یه چند دقیقه ای طول میکشه تا فایلا تو گوشی دانلود بشه و بعد از انجام این کار گوشی خودکار ریستارت میشه و کار تمومه.اکنون گوشی شما ه ک شده فقط مواظب باشید تو حین عمل دانلودینگ اتصال کابل قطع نشه یا برق نره چون گوشیتون dead میشه!!!
حالا گوشی شما واسه نصب بازی یا برنامه های پولی آماده است. فقط یه نکته تو ه ک کردن. اگه احیانا همون اول کار دیدین فریمورتون jpka1 نیست کافیه از روش زیر تو موبایلستان واسه ه ک کردن استفاده کنید:
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=137430
موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]