دوست عزیز خبر از من نیست gsm امروز گذاشته شرمنده!:11:نقل قول:
[HTML]http://gsm.ir/news_details.php?id=8477[/HTML]
دوست عزیز خبر از من نیست gsm امروز گذاشته شرمنده!:11:نقل قول:
[HTML]http://gsm.ir/news_details.php?id=8477[/HTML]
اه!! تا اومدم فایل نینجا رو دان کنم،دیدم پریده و دان نمیشه!!!!!
فک کنم لینکش پاک شده یا یه همچین چیزی....
حبر خوب اینه که رام این گوشی واسه desire کوک شده و تقریبا مشکلاتش هم حل شده الان تو xda موجوده...
آخرین قیمت که تو موبایلستان یکی از بکس گرفته بود بازار موبایل 785 بدون گارانت! گارانتی یاس جهان و پرشین هنوز بهترین محصولشون همون دیزایر هستش!! اچ دی خبری نیست!!
آقا شمام مثل من میشید هااا زیاد از حد صبر نکنید برا خرید گوشی توو این محدوده ی قیمت . من Galaxy ه 16 گیگ رو صبر کردم شد 650 , نخریدم , بازم صبر کردم شد 720 , خریدم :31: الان همین 720 اش رو هم باید چهل تا مغازه بری اونقدر کمیاب شد , این بازاری که من دیدم به هیچ وجه ثبات نداره , یک ساعت بعدش معلوم نیست چه برسه به فرداش , این 780 برا این گوشی هم فک کنم قیمت معقولی باشه , اگه قصد خریدش رو دارید برید بخرید به نظر من . یارانه ها هم دارن شروع میشن انگار , که معلوم نیست چه بلایی سر این بازار بی صاحاب موبایل بیاره
داداش نینجا پاک همه رو گذاشته سر کار!نقل قول:
گفته بود سرش شلوغه ولی قرار بود شبی یه دونه مقاله برامون بزاره لااقل!
تو تاپیکای دیگه خوب بودا؛
ولی خوب الان سرش شلوغ شده دیگه!
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
خیلیها به خاطر قیمت در روزهای اولیه ی عرضه ی یک مدل از خرید اون صرف نظر میکنند.نقل قول:
منتها من فکر میکنم که تا گوشی جا بیفته باید صبر کرد!
بچه ها HTC خیلی روی قابلیت HTC Sense مانور داده بود و اون رو به عنوان یکی از مزیتهای دیزایر اعلام کردن بود.
جالب اینه که گوگل عنوان کرده که این قابلیت رو برای تمامی گوشیهای تحت آندروییدش اجرایی خواهد کرد.
این هم یه مقاله در این باره از سایت ZDnet:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از دارندگان وسایل مبتنی بر سیستم عامل اندروید نگران امنیت در وسایل خود هستند ولی به نظر می رسد گوگل قدم هایی جدی در این رابطه برداشته است و به زودی قابلیت های برای کنترل وسایل اندروید در شبکه ارائه خواهد داد.
سیاست های که در آینده بر نرم افزار های گوگل اعمال خواهد شد، به پرسنل مجاز شرکت ها این امکان را می دهد تا از راه دور وسیله خود را کنترل کنند و یا اطلاعات خود را همگام نمایند. نکته قابل توجه در سیستم جدید امنیتی این است که کنترل و مدیریت از طریق مرورگر وب قابل انجام خواهد بود و نیاز به سرور اختصاصی نیست.
در ادامه برخی از موارد امنیتی که قابل کنترل خواهد بود آمده است:
قابلیت حذف کلیه اطلاعات وسیله اندروید گم شده و یا دزدیه از راه دور
قفل شدن وسیله پس از مدت مشخص بی کاری
الزامی کردن رمز عبور برای هر گوشی
تعیین حداقل طول رمز عبور برای امنیت بیشتر آن
قابلیت رمز گذاری روی نامه ها و یا شماره ها
واقعا اگه بشه htc sense رو روی nexus نصب کرد خیلی عالی میشه !
-----------------------------------------------------------------
راستی این desire hd چرا اینقدر داره قیمتش افت می کنه ؟ می گن رسیده به 780 !!!
تا حالا سابقه نداشته !
خوب Htc داره این قابلیت رو برای اکثر گوشیهاش اجرایی میکنه مثلا شنیدم که برای Legend عملی شده.
از طرف دیگه هم تو پست قبلیم گفتم که گوگل داره برای کل آندروییدا اینکار رو انجام میده.
ولی گذشته از همه ی این تفاصیر باید ببینیم که برای همین گوشیهایی که با اونها این قابلیت عرضه شده مثل دیزایر اچ دی و زد تو کشور ما میتونند اون رو اجرایی کنند یا نه؟
نینجا هم که نمیاد ببینیم چه خبره!
درباره ی افت قیمتش هم خیلی این ما نیستیم که باید نگرانش باشیم!
مگه منظور شما ، رابط کاربری htc sense نیست ؟؟؟ خوب همه گوشی های جدید htc به غیر از نکسوس ، htc sense رو دارند... پشت گوشی هم نوشته... مثلا legend از اول هم htc sense داشت ... منظور شما چیز دیگه ای هست ؟ منظور از اجرایی کردن چیه ؟
نقل قول:
نه دوست عزیز یه سوئ تفاهم اینجا صورت گرفنه!!
لازمه بدونین که شما با فلش کردن رام دیزایر روی نکسوس 1 میتونین رابط HTC Sense رو روی نکسوس 1 بدون یک ذره کم و کاستی داشته باشین! اصلا انگار روح دیزایر رو درون نکسوس وان چپوندی:31:
اما اینی که tanatos عزیز اعلام کردن منظورشون خود htc sense نبود بلکه قابلیت کنترل اینترنتی گوشی های دارای HTC Sense بود!!! هنوز معلوم نیست اگه کسی رام دیزایر (که htc sense داره) رو روی نکسوس وان فلش کنه میتونه از قابلیت کنترل از راه دور اینترنتی شرکت HTC استفاده کنه یا نه!! چون ممکنه HTC تشخیص بده که شما گوشیتون نکسوس هست و Sense اصلی نداره و این قابلیت رو ارائه نده!:27: