بچه ها یه سوال
من الان 256 دارم اگه خیلی دانلود کنم احتمال داره اکانتم رو ببندن یعنی کسی تا حالا این تجربه رو داشته ؟
Printable View
بچه ها یه سوال
من الان 256 دارم اگه خیلی دانلود کنم احتمال داره اکانتم رو ببندن یعنی کسی تا حالا این تجربه رو داشته ؟
فکر نمیکنم. چنین چیزی هم گزارش نشده تا حالا.نقل قول:
من عمار یاسرم. از دیروز شدیدا سرعت افت کرده. برا بقیه هم همینطوره ؟
نه من افت سرعت ندارمنقل قول:
من که میخوام برم غرامت بگیرم. اگر اون مسئول براش مهم باشه که نون حلال سر سفره زن و بچه اش ببره باید غرامت بده. وگرنه یه دزد کثیفه
من هزینه 256 دادم اما سه هفته اس سرعتم اکثر اوقات به اندازه اینترنت 64 هست. اعصابم به هم ریخته
سلام
من تازه واردم و ناشی!!!!
من چند روز پیش برای 128 از مخابرات ثبت نام کردم تا دیشب که یک آقایی زنگ زد و گفت شب برای راه اندازی میاد اما زمانیکه آمد و یوزر و پسورد داد و امتحان کرد دید خط adslوصل نیست گفت ممکنه فیوز از مرکز سوخته باشه آیا همچین چیزی میشه؟؟؟؟
قول داد صبح پیگیری کنه اما هنوز که هنوزه هیچ......
به نظرتون مشکل چیه؟
اگه حل نشد کجا مراجعه کنم؟مرکز مخابرات منطقمون(مالک اشتر )یا برم مرکز عمار یاسر؟
رفتم واسه شارژ قیمت کمی رفته بالا ، پول آبونمان هم جدا گرفتن!
نه، پیگیری خواستی بکنی کلا مکانش عمار یاسره تو خ سمیهنقل قول:
سلام
یه خبر بد!!!!!
اینترنت کهک (قم رو نمیدونم) نا محدود بود و بسیار با صفا!!!
اما امروز که یکی از بچه هه برای شارژ مجدد اقدام کرده بود خبر محدود شدن سرویس رو شنیده بود!!!!!!!!!!
با این اوضاع و احوال اگر محدود بشه و با همین سرعت هم بخواد ادامه بده من یکی که شارژ نمیکنم.
اما بهش گفته بودن اگر 256 هم بخواد بهش میدن!!!!! اینجا چه خبره؟؟؟؟؟
راستی قم چطوره قمم محدوده یا نا محدود؟؟؟؟؟
سلام
بعد از یکسال مشترک بودن اینترنت مخابرات باسرعت 512 ازشرش راحت شدم سرعتش بسیار بسیار بد تا7 ماه پیش که همش قطع بود انقدر شکایت وپیگیری کردیم اخرش هیچ امور مشترکینشون چوپان های دروغگو هفته ایی که7 روزه 8 روزشو توبازرسی بلوار 15 خرداد بودم امید وارم که خدا ازشون نگذرد
دیروز باشاتل قرارداد یک ساله بستم امیدوارم که ازاین یکی رازی باشم
مطالب اینجارا مطالعه کردم دیدم دوستان از شاتل رازی هستن
تایادم نرفته تویک سالی که مشترک مخابرات بودم 2 گیگ دانلود نداشتم فقط سرعت بایم مهم بود که متاسفانه...ازبدهایش چی بگم خوب دوستان میگن برای چی اینترت adsl مصرف میکنی کاراصلی بنده بورس بازی وسرعت اینترت برایم مهم است
امید دارم همه دوستان سلامت وتن درست باشن.
نجربه ثابت کرده هیچ وقت حتی با بهترین شرکت از 3 ماه بیشتر قرارداد نبندید .چون کیفیت شرکتها پایدار نیست یا باید از پولتون بگذرید و سرویس رو جمع کنید یا با سرعت کمشون تا پایان دوره بسازید چون معمولا پول ماه هایی که استفاده نکردید رو نمی دند یا اذیت می کنند.نقل قول: