اگه سونامی سال 2004 و زلزله رودبار به 2012 ربط داشته باشه , اینا هم داره ! :دی الآن 2011 هستیم نه 2012 ! نمیشه که هر اتفاقی می افته وصلش کنیم به یه سال دیگه !!نقل قول:
Printable View
اگه سونامی سال 2004 و زلزله رودبار به 2012 ربط داشته باشه , اینا هم داره ! :دی الآن 2011 هستیم نه 2012 ! نمیشه که هر اتفاقی می افته وصلش کنیم به یه سال دیگه !!نقل قول:
سلام.............نقل قول:
الآن 2011 هستیم نه 2012
خب تو فیلم 2012 هم نشون داد که نابودی کره زمین از سال 2009 شروع میشه و سال 2012 تموم میشه!
اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید!
سپاسگزارم:)
خب اون فیلمه !! برای اینکه خودش رو موجه کنه مجبوره یه سری چیزا چاشنی فیلم کنه ! فیلم هم برای سال 2009 هست و چه چیزی بهتر از اینکه به بیننده بگن وقایع از همون 2009 شروع میشه و به 2012 ختم میشه !نقل قول:
وگرنه سونامی و زلزله که از اول پیدایش زمین وجود داشته و از این زلزله و سونامی اخیر قوی تر هم در تاریخ ثبت شده.
خوبی قضیه اینجاست که بحث روی 2012 هست یعنی یک سال و نیم دیگه نه 10 سال دیگه ! فقط باید یک سال و نیم صبر کنیم و وقتی 2012 هم تموم شد و همه سالم موندیم , این دفعه باید یه سال جدید رو مطرح کنیم و روش بحث کنیم مثلآ 2018 ! :دی
ظاهرا دوستان حضرت ولی عصر (عج) , پیشگویی های قرآن در مورد آخرالزمان و هزاران روایت معصومین رو فراموش کردن!
وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
آقا شوخی نکنین.من قلبم ضعیفه ها
ولی از نظر قرآنی دلیل های زیادی می خواد
مثلاً ساخت مسجد خیلی زیاد بشه
از اسلام فقط یه اسم بمونه و همه اصول و فروعش توش بدعت داشته باشه.امام زمان ظهور کنه و توسط خانمی که ریش داره به شهادت برسه(اگه درست بگم)
◄من می دونم ما میمیریم ► ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡ از شوخی بگزیرم تاریخ دانها و عالمان دین غیر اسلامی روی ٢٠١٣ و ٢٠١٨ تاکب٠ید دارند میگن یا این یا ان ولیاز من می شنوید همش چرت و پرت تا مردم به پوچی برسن فرض کنید همه تو این فکر باشن که ٢٠١٢ یا ٢٠١٨ می میرند و بعد ٢٠١٩ میشه و همه زندن خوب چی می شه ؟ همه خوشحال خندان بیخیال اخرت و خدا و پیغمبر می چسبند به دنیا حالا خر بیار باغلا بار کن دیگرهم دنیا را ول نمی کنند و انواع جور گناه را انجام میدند چون خوشحال و سر مستند
با توجه به اینکه ما در حداکثر خورشیدی 2011-2012-2013 قرار داریم ، حوادث طبیعی زیادی در این 3 سال خواهیم داشت که همگی از حالت عادی شدتشون بیشترهنقل قول:
سیلهای بی سابق(برزیل و استرالیا و حتی در عربستان :31: )
زلزله های بی سابقه(نیوزیلند و ژاپن)
سونامی(ژاپن تا کالیفورنیا)
تازه این حوادث فقط مال 3 ماه اول 2011 بود.شدتش تا چند ماه آینده خیلی بیشتر میشه(حوادث سیاسی 3 ماه اول 2011 هم که در نوع خودش بی سابقه بود)
نقل قول:
خوب امروز نشد فردا بالاخره که چی !!توی علم و پیش گویی هم پیش می یاد که اشتباهی بخواد صورت بگیره
:18:
OMG :(نقل قول:
◄من می دونم ما میمیریم ► ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ �≡≡ از شوخی بگزیرم تاریخ دانها و عالمان دین غیر اسلامی روی ٢٠١٣ و ٢٠١٨ تاکب٠ید دارند میگن یا این یا ان ولیاز من می شنوید همش چرت و پرت تا مردم به پوچی برسن فرض کنید همه تو این فکر باشن که ٢٠١٢ یا ٢٠١٨ می میرند و بعد ٢٠١٩ میشه و همه زندن خوب چی می شه ؟ همه خوشحال خندان بیخیال اخرت و خدا و پیغمبر می چسبند به دنیا حالا خر بیار باغلا بار کن دیگرهم دنیا را ول نمی کنند و انواع جور گناه را انجام میدند چون خوشحال و سر مستند
یعنی رسمآ هر چند سال یه بار این بند و بساط رو داریم دیگه ! 2012 اگه نمردیم , باید منتظر 2013 باشیم. اگه اون موقع هم نمردیم , میریم برای 2018 ! اگه باز زنده موندیم , 2020 و بعدش 2022 و ...
همین الان، اون اینده است.نقل قول:
من خودم چند مورد که قرار بود اخر الزمان باشه رو یادمه. سالی که هالی برگشته بود ( و یه فرقه ای دست جمعی خودکشی کردن)
سال 2000
سالی که سیارات در یک خط قرار گرفتن.
و...