خدایی باید این گتوزو رو اخراج میکرد!!:13: چه پنالتی مفتی داد این ماتراتزی!:41: این روبینیو با زلاتان چه مچ شدن!:31:
ایشالا نیمه دوم تلافی میکنیم!:20:
Printable View
خدایی باید این گتوزو رو اخراج میکرد!!:13: چه پنالتی مفتی داد این ماتراتزی!:41: این روبینیو با زلاتان چه مچ شدن!:31:
ایشالا نیمه دوم تلافی میکنیم!:20:
تبریک میگم به میلانی ها برد خفیفشون رو!!:46:
خفیف از این لحاظ که میلان کلا یه ربع اول بازی و 5 دقیقه آخر نیمه اول صاحب توپ بود! بقیه بازی دست اینتر بود! هر چند اخراج آباته هم مزید بر علت شد بر این امر... به هر حال مبارکتون باشه...:20:
ولی خدا وکیلی یکی از چرت ترین دربی های میلان اینتر بود...:2: بی برنامگی تو اینتر موج میزد... بنیتس داره چی کار میکنه...:13:
یاعلی:11:
حسین جون! من که قبل از شروع فصل بهت گفتم بنیتس میاد تیم رو به فنا میده. باورت نشد:31: بفرما ... حالا تحویل بگیر:31:
اینتر رو اینتری بردن خیلی لذت بخشه!!
دفاع میلان کاملا بدون نقص بود
تنها موقعیت خطرناک اینتر همون ایستگاهی اسنایدر بود
تبریک به تمام طرفداران میلان
به به
تبریک به همه طرفدارای میلان
دفاع میلان واقعا نسبت به این یکی دو سال اخیر خیلی بهتر شده. برگشتن نستا و با تجربه تر شدن تیاگو سیلوا باعث این شده
امسال دیگه باید قهرمان بشیم اگه نشیم دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت :31:
خب اگه نشدیم میشه گفت ایشالله سال بعد:31: (البته دور از جون:31:)نقل قول:
اگه نشیم دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خداییش بازی بی حالی بود مخصوصآ نیمه دوم ...نقل قول:
بعد از اخراج آباته من خوابم برد ساعت 2 بیدار شدم دیدم خوش نشین ها تموم شده !:27::31:
تا حالا سابقه نداشت وسط فوتبال خوابم ببره !:31:
آلگري: شش امتياز اختلاف با اينتر کافي نيست
سايت گل – زلاتان ايبراهيموويچ با گلي که زد ميلان را مقابل اينتر، تيم سابقش پيروز کرد و سه امتياز رويايي دربي را به حساب روسونري واريز کرد.
ماسيميليانو آلگري، مربي ميلان پس از بازي گفت که شش امتياز اختلاف با تيم همشهري کافي نيست: «شش امتياز البته خيلي زياد است و ما با آرامش به کار خود ادامه خواهيم داد، اما اين شش امتياز کافي نيست. تيم ما خيلي عالي کار کرد و هرگز تسليم نشد، حتي در شرايطي که 10 نفره شده بوديم. ما عالي بازي کرديم، تهاجمي و جنگنده بوديم و موقعيتهاي بسياري ساختيم و از اين بابت خوشحالم.»
مربي بسيار از زلاتان تمجيد کرد و گفت: «او گل زد، عالي بازي کرد و به همتيميهايش کمک کرد. او مانند ديگر بازيها هميشه در موقعيت خوبي بود. وقتي اين طور بازي ميکنيد ميتوانيد نتايج خوبي بگيريد. ما در دفاع فداکاري کرديم و در حمله جاهطلب بوديم.»
ميلان حالا در صدر جدول است و يک امتياز با لاتزيو، تيم دوم جدول دارد.
محتوای مخفی: منبع
زانتی: داربی تمام شد؛ باید به مصاف با کیه وو فکر کنیم
سایت گل- خاویر زانتی، مدافع باتجربه اینتر در صحبتهایی به جنارو گتوزو، بازیکن ایتالیایی میلان تاخته و اعلام کرده که به نظر او گتوزو می بایست در جریان داربی از زمین مسابقه اخراج می شده.
این ستاره آرژانتینی اکنون به دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل برزیل که 4شنبه شب در قطر برگزار می شود، فکر می کند و البته تمرکزش را برروی بازی بعدی اینتر مقابل کیه وو قرار داده است.
زانتی در پایان این دیدار به کانال اینتر گفت:« گتوزو 4 خطا انجام داد ولی پائولو تالیاونتو، داور مسابقه به من گفت که او شایستگی دریافت دومین کارت زردش را نداشته. ما نمی توانیم بیشتر از این صحبت کنیم، چون ماسمیلیانو الگری در بین دو نیمه گتوزو را از زمین بیرون کشید»
زانتی ادامه داد:« الان من باید پیش از بازی با کیه وو، به هم تیمی هایم در تیم ملی آرژانتین ملحق شوم. بازی سختی پیش روی ماست ولی ما باید بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. ما باید متحد باشیم تا بتوانیم برمشکلات موجود غلبه کنیم و هرگز تسلیم نشویم.»
محتوای مخفی: منبع
خيلي بازيه بدي بود اينتر خوب نبود ميلان بدتر از اينتر
گاتوزو بايد اخراج ميشد كه تو نتيجه تاثير گزار بود ( هم اينتر بد بود هم ميلان هم داور )
اين بنيتس چيكار داره ميكنه گند زده به تيم اصلا تركيب خوبي نچيده بود ميليتورو چرا اورد بيرون نميدونم داشت خوب بازي ميكرد كوتينيووي با انگيزه رو چرا از اول نزاشته بود و چرا اصلا به تياگو موتا بازي نميده و . . .
اميدوارم موراتي خيلي صبر نكنه
من موندم این بنیتس داره اون جا چکار میکنه؟
گندزد به تیم رفت پی کارش...
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
تبریک میگم به میلانی های گل پی سی ورد..