دارم 12 گيگ دان ميكنم اميدوارم بشه بازيش كرد
Printable View
دارم 12 گيگ دان ميكنم اميدوارم بشه بازيش كرد
این جواب سوال اولتون :نقل قول:
جواب سوال دوم :نقل قول:
فکر کنم فقط توی کشو ها، باکس ها، جنازه ها و این ها رو باید بگردی.. F رو میزنی بعد نشون میده چه آیتمی داره بعد دوباره F رو میزنی که جمع کنه اون ها رو.. بعضی اوقات دختره هم بهت پول میده
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون بابت توضیحاتتون اما این پست رو من نفهمیدم میشه فارسی توضیح بدین-تشکر
در مورد قسمت دومم هم که خوب اینها رو تجربه کردم و حتی گاوصندوقهایی هم هستش برای گرفتن پول که 5تا کلید لازمه بازش کنی اما این کانتینر ها رو دیدم تو بازی رایانه گفته بود تعجب کردم که ببینم منظورش چی بود
اول اينكه چرا من اين تاپيك رو تو tapatalk ندارم؟
دوم اينكه واقعا اول با ديده ي ترديد به اين بازي نگاه ميكردم.من هيچ علاقه ايي به بازيهاي تخيلي ندارم ولي اين بازي....واقعا چيزي كه سبب شد منو جذب خودش كنه اصلا تخيلي بودن يا گيم پلي يا داستان و گرافيك نيست.دنبال صفت مناسب براي دليل جاذبه اين بازي هستم.شايد بهترين واژه اير قابل پيش بيني بودن اشيا(بله و نه اتفاقات و شخصيت ها)هستش..مثلا همون دستگاه (vending machine)كه باهاش اسلحه و چيزاي ديگه ميخريم.دو آدمك مضحك(در نگاه اول) و بسيار بسيار ترسناك(با خيره شدن به اونها تا چند ثانيه)روبرو ميشيم.
در درجه بعدي محيط شهر كولومبيا..شهري پر از تضاد.تو يه محدوده پارك هاي زيبا و يا ساحل دلفريب همراه با بازي بچه ها و از همه مسخره تر-ورزش صبحگاهي چند عده كه فضاي بازي رو به ظاهر ارامبخش و مردم تنها به فكر تفريح هستند ولي فارغ از اينكه نه در زير پوست اين شهر كه در چهره ي اشكار شهر چه جنايتي در حال وقوع هست.
نظر من در خصوص پيام اصلي نويسنده بازي:مذهب تنها ميتونه يه ماده ارايشي واسه يه عده باشه كه كثافتكارياشونو ماسمالي كنن.
جملهي اصلي اينه:نقل قول:
There are stark similarities to the original game such as raiding containers for cash and food
مترجم raiding containers رو شكاندن كانتينر ترجمه كرده كه منظور همون بسته هاي (كيسه، جعبه و...) مختلف هست كه تو دنياي بازي پخشه و ميشه گشتشون و پول و غذا به دست آورد.
اون پست تركيب ويگور ها هم فارسيه ها! شما هر ويگوري كه انتخاب ميكني اسمش رو مينويسه. اينايي هم كه من نوشتم اسم ويگورها هست و زيرش هم توضيح دادم كه مثلا Possession + Devil's Kiss يعني اول روي يك نفر ويگر Possession رو بزنيد (اولين ويگور) بعد ويگور Devil's Kiss رو انتخاب كنيد (هموني كه بمب پرت ميكنه) و بزنيد به همون دشمني كه اول روش Possession رو زديد! بقيه موارد هم به همين ترتيب. ديگه از اين فارسي تر نميشه توضيح داد خدايي D:
میبینید آدم بعضی از بازیارو که برا بار دوم میره تازه اشکالاتش پیدا میشه ..؟! ولی این مورد تو این بازی برعکس صدق میکنه ! الان که رو 1999 میرم ، نکه عیبی پیدا نمیکنم بلکه چیزای جدیدتری میبینم و دمت گرم میگم به سازنده ها ...واقعا حرف نداره ..10 حقشه !
Booker :
Give a Man a Little Power ,He Falls In All Kinds Of Love With Himself !
:n12:
باورت میشه همین الان میخواستم این دیالوگ رو بزارم؟واقعا عالی بود...نقل قول:
Booker :
بار دوم تازه بازی داره خودش رو نشون میده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیالوگ هم عالی بود :نقل قول:
if you don't draw first,you won't get to draw at allدر کل بازی از نظر دیالوگ ها و صداگزاری هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.
آره ..اینم میخواسم بزارم ...:n02:نقل قول:
دیالوگ و داستان خداوکیلی درحد فیلمای شاخ سینماس...:n12:
دوستان دانلودش چند گیگه؟ از کجا میتونم راحت دان کنم ؟ و خریدش به صرفه تر نیست آیا؟!!
.
.
.
آهان یه سوال دیگه هم دارم: برای لذت بردن از بازی چه مشخصاتی لازمه؟ من گرافیک gtx660 دارم و رم 8