ینی میشه تو خونه بازی کرد؟نقل قول:
Printable View
ینی میشه تو خونه بازی کرد؟نقل قول:
ميشه ولي بايد تنها باشي ... !نقل قول:
حيف بازي رو از دست بدي ...
محتوای مخفی: ....
نقل قول:نقل قول:نقل قول:همه اینها رو باید خودتون با توجه به اوضاع خانوادتون بسنجید.نقل قول:
ممکنه خیلی خانواده حتی موزیک ویدئو هم با هم نگاه نکنن (تک تک البته میبینن،بدترش هم میبینن!!،حکمش ظاهرا اینه که فرادی افضل هست :دی )
بهترین راه اینه که شما به سیستم های رده بندی بازی مراجعه کنید.(ESRB,PEGI,BBFC و ...)
اونجا علاوه بر درجه بندی سنی دلیلش هم زده مثلا برهنگی یا استعمال مواد مخدر یا خشونت و ...
اینجوری میتونید بفهمید دلیل درجه بندی هر بازی چیه و اونوقت میتونید تصمیم بگیرید.
پ.ن:نظام اسرا (ایرانی) توصیه نمیشه چون گنگ هست اصلا توضیح نداده دلیل رده بندی یا محدیودیت چیه فقط نوشته غیرمجاز یا مجاز و درجه سنی !!!
نقل قول:
از اونجایی که هنوز خیلی ها تهیه نکردن بازی رو خیلی ها هم به اونجاها نرسیدن شما متنتون رو پنهان کنید خیلی بهتره
سلام
عجب بازی هست این l.a noire
دوستان من توی این پرونده گیر کردم studio secretary murder
اونجایی که میری باشگاه بولینگ دنبال یه پسره باید بگردی ولی معلوم نیست کجا باید برم؟
چرا تمام مقتولا زن هستن؟؟؟:20:بابا خانواده نشسته:31:
خب قتل ها زنجیره ی هست دیگه ! :31:نقل قول:
چرا تمام مقتولا زن هستن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا خانواده نشسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم قاتل به زن ها جنون داره ! :13:
نقل قول:محتوای مخفی: لو میره داستان ها: د ی
خب شبیه فیلم ها شده دیگه : د ی بیشتر اوقات قتل های زنجیره ای یا بچه ها هستن ها خانم ها دیگه...نقل قول:
خیلی بازیه شاخیه.
واجب شد یه xbox بگیرم.
خواهش میکنم داستان بازی رو لو ندید و مطالب رو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید!
مرسی
دوستان بازیه شما هم تو کنسولتون Freeze میشه؟ یک بحثی تو BC پیش اومده!! اگه واقعیت داشته باشه یکمکی جدیه!
ماله من که اصلا نزدیک Freeze هم نشده!( البته تو هارد ریختم نمیدونم چیزی رو حل میکنه یا نه؟ )