من نگفتم برند ایرانی
من گفتم برندی هائی که در ایران هست استاندارد نیست ...
یه نمونه الان خدمت شما عرض میکنم باقی رو خودتون فکر ارز یابی کنید
یکی از گارانتی های معروف تو ایران داره هار هائی رو بفروش میروسونه با گارانتی خودش
که از هارد از اروپا عودت داده شده به محل تولید بعنوان هارد ایراد دار تعمیر شده و تو ایران داره بفروش میرسه
لطفا اسم گارانتی رو نخواهید که نمی گم .
مطلب بعدی
هارد وسترن که تو ایران خیلی ازش تعریف میشه اصلا جایگاه بین المللی نداره و تو ارزشیابی های دنیا
تو اخرین هاست این هارد موجود در بازار ایران دارای 3 مدل هست که فروشنده ها به خریدار اطلاعات
کافی نمی دن مگر شما در مورد هارد اطلاعات داشته باشید
اول -- هارد بلو این هارد از قدرت جستجو ی بالا و عمر کم برای استفاده در سرور با قیمت بسیار گران
دوم - هارد بلک این هارد دارای 2 موتور جستجوی 32 مگ وافر میباشد که جمعا 64 مگ وافر هست
البته این رو هم بعضا دوستان نمی دونند که اگه 7200 دور در دقیقه باشه عمر اون کوتاه و سرعت بالاست
که خودم من پیشنهاد میدم اگه کسی تو ایران هارد بخواد 5400 دور بلک استفاده کنه البته گارانتی خاص
سوم - هارد گرین -- این هارد اگه 32 مگ وافر باشه مشگلی نیست ولی اگه فروشنده به شما گفت 64 مگ وافر
صد در صد داره کلاه بزرگی رو برای سر شما تهیه میکنه چرا ؟ چون این هارد حتی 32 مگ وافر هم نیست
و نبست به مدل 32 مگ وافر اون سرعت خیلی کمی داره باید یه برنامه دانلود کنید بوسیله اون شما تا 64 مگ
... این یعنی چی کلاه برداری تو روز روشن خریدار از همه جا بی خبر که اطلاعات کافی نداره فکر میکنی
چه اتفاقی براش می افته یه هارد خرید کرده به اسم 64 مگ
یه یه کوتاه بود از هارد های وسترن تو بازار بماند که هارد های 1 ترا به بالا چه بساطی واسه خودشون دارن
مارک سیگیت تو ارزشیابی جهانی بهترین مارک شناخته شده البته تو ایران این هارد رو باید از سریال که
تو سایت داده منطبق بر اون خرید کنی و اگه سریالی غیر از سریال موجود باشه این هارد تقلبی هست
مثلا دومین مارک فوجی هست که ما تو ایران داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارک های معروف برای اینکه کالای مورد نظر مصرف کننده رو بهش تحویل بدن تو خارج از ایران همواره دارن
اطلاع رسانی میکنند و گارانتی های نجومی میدن البته قیمت ها کمی از ایران بیشتر ه ولی شما خیالت
راحت تره من فکر میکنم 3 یا 5 درصد تو ایران در مورد هارد اطلاعات کافی دارن و میدونن هارد چیه باقی
مصرف کنندگانی هستند که فقط جیب فروشندگان هارد رو پر میکنند
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
اگه خواستی تهیه کنی وسترن بلک 64 مگ وافر 5400 دور با گارانتی ...... حدودا 130 بوده که
شده 95
من نمی دونم اسم گارانتی میتونم اینجا بگم یا نه ولی جز بهترین های ایرانه البته حتما
اینتر نال بگیر ها اگه میخوای و برات ارشیو یا مطالبت مهمه هست بیشتر توضیح بدی میتونم کمک
بیشتری بهت کنم
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
راستی یادم رفت بگم اگه میخواهید هارد تهیه کنید کمی دست نگه دارید یه مدل هارد با تکنولوژی جدید داره وارد
بازار میشه یه نسل جدید از هارد هست