راستشو بخوای من ندارم الان ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که تو همین تاپیک پیداش کردم فکر کنم و ضمنا دوتاست جا به جا نگیری باید ورژن خاورمیانه رو بگیرینقل قول:
Printable View
راستشو بخوای من ندارم الان ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که تو همین تاپیک پیداش کردم فکر کنم و ضمنا دوتاست جا به جا نگیری باید ورژن خاورمیانه رو بگیرینقل قول:
نقل قول:
با سلام
این ورژن چه قابلیتهایی را به تلویزیون اضافه می کند؟ بعد آیا زمانی که تلویزیون دیجیتال را می گیریم منوی فارسی حذف می شود یا این مشکل با آپدیت تلویزیون قابل حل است؟
با تشکر
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه. اما در مورد nx710 هیچ تاپیکی انگار وجود نداره. گفتم شاید شما سونی دارهای عزیز اطلاعاتی راجع بهش یا لینکی داشته باشین.
ممنون
System Software Update Version PKG4.099GAL-0108
ورژن خاورمیانه 46 اینچ
تغییرات:بهبود عملکرد و ثبات ویژگی های از تلویزیون پروتکل اینترنت ( تلویزیون پروتکل اینترنت )
کد:http://www.sony-asia.com/support/download/448683/product/kdl-46ex700
سلام
دوستانی که تلویزیونشون اروپاییه (تولید چک) برای گرفتن دیجیتال رو کدوم کشور تنظیم کردن
ممنون
کانال مستند دو کسی با دیجیتال گرفته؟تو اصفهان چی؟
دوستان
من ميخوام موزيك و عكس رو از طريق لب تاپ بر روي ال سي دي پخش كنم اما نه با كابل چون نويز داره و تصويرش هم فول اچ دي نيست. در واقع اين كار رو ميخوام وايرلس انجام بدم. مثلا صفحه مانيتور لب تاپ رو روي ال سي دي تلوزيون ببينم.
1 - اگر دانگل سوني رو بخرم به ال سي دي وصل كني cx520 اون وقت ميتونم همچين استفاده اي ازش بكنم. اين دانگل رو بخرم به نظرتون؟
2- تو تهران قيمت گارانتي دارش چنده؟
ظاهرا یه کارایی میشه کرد اما فکر نکنم عملا مفید باشه اول با کابل امتحان کن اگه شد بعد وایرلس بگیرنقل قول:
ظمنا تلوریون اینترنتی تو ایران کار نمیکنه
سلام دوستان يه سوال دارم شايد تكراري باشه ولي لطفا جواب بديد
led ex710 رو با كابل مستقيم به اينترنت وصل ميكنم و شروع ميكنه به وصل شدن بدون ايراد ولي آخر ميزنه كه به روز رساني انجام نشد و قسمت اينترنت ويديو هم كه اصلا كار نميكنه
ميخواستم ببينم اصلا اين اينترنت به جز اينترنت ويديو به درد ديگه هم ميخوره تو ايران؟
اينكه به اينترنت وصل نميشه به خاطر تحريمه؟ بايد از چيزي استفاده كرد كه اي پي ايران رو نشناسه؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوستان همه تلویزیونشون مالزیه کسی تولید چک نداره ببینیم رو کدوم کشور برای گرفتن دیجیتال استفاده کرده
:41: