وقتی زور جامه سطل اشغالی میپوشد پستها پاک میشوند:31: واقعا اگه با این کاراشون باعث بشن که فردوسی پور دیگه برنامه اجرا نکنه به فوتبال کشور لطمه جدی وارد میشه
Printable View
وقتی زور جامه سطل اشغالی میپوشد پستها پاک میشوند:31: واقعا اگه با این کاراشون باعث بشن که فردوسی پور دیگه برنامه اجرا نکنه به فوتبال کشور لطمه جدی وارد میشه
تو نود درجه اش هم قضیه اون ملوان -نفت چی بود ؟ همون که داشت سوسک نشون میداد یدفعه قطع شد !
این عادل خداوکیلی خیلی باحاله !
پنالتی ملوانو که فنایی هی میگفت هل نداده ، آخر سر عادل گفت خوب ممنون بریم بخش بعدو ببینیم...نظر شما هم محترمه آقای فنایی ! :31:
یا اونجا که فهمید فتح الله زاده از انگلیس دکترا داره :
بابا خیلی کارتون درسته آقا ! :31:
یه جا هم فنایی چیدمان رو گفت چیندمان ! عادل هم همون موقع پشت سرش گفت چیندمان ! :31:
دارن بهش فشار میارن که برنامش سفارشی بشه و هر چی آقایون میگن پخش بشه و هر چی میگن پخش نشه!
ولی فکر نکنم عادل اینجوری ادامه بده
یا کلا برنامش رو قطع می کنه یا کاملا آزادانه اجراش می کنه
خود مردم هم نبودن نود رو به نود منفعل ترجیح میدن
به استقلالی ها تبریک میگم.استقلال امروز با شریفات قرارداد 2 ساله بست. تیموریان هم به زودی می گیره.
شريفات با استقلال قرارداد 2 ساله امضا كرد
مهاجم فصل گذشته استقلالاهواز با استقلال تهران قرارداد دو ساله امضا کرد.
با توجه به اينکه ليست زير 23 سال تيم استقلال يک جالي خالي داشت، کادرفني اين تيم ترجيح داد که اين جاي خالي را با يک بازيکن جنوبي ديگر پر کند.
اسماعيل شريفات بازيکن فصل گذشته استقلال اهواز امروز صبح با حضور در اين باشگاه با توافق با مسئولان اين تيم قرارداد دو ساله اي را امضا کرد.
اين بازيکن به زودي قرارداد خود را با استقلال ثبت مي کند.
شريفات از فردا در تمرين آبي پوشان شرکت مي کند و از يک هفته ديگر هم مي تواند براي اين تيم به ميدان برود.
منبع:
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=27036
همچین گفتی تبریک میگم فکر کردم روبینیو رو گرفتید :دینقل قول:
به استقلالی ها تبریک میگم.استقلال امروز با شریفات قرارداد 2 ساله بست.
بازیکن خوبیه. از یه سری بازیکنا مثل نوروزی که الکی هم تیم ملی دعوت میشن بهتره:31:نقل قول:
چون یه بازیکن تکنیکی هم هست برای استقلال خیلی می تونه مفید باشه.
تیموریان هم قطعی بشه دیگه حله:8:
من خودم پرسپولیسی هستم فکر نکنی الکی دارم تعریف میدم، چون اهوازی هستم بیشتر از سایرین ازش اطلاع دارم، این شریفات خیلی بازیکن خوبیه، پارسال تو استقلال اهواز و چند سال پیش تو فولاد ستاره بود.نقل قول:
منتها الان تازه داره با تجربه میشه، پارسال واقعا خوب بود، هر چند که خوشحال نیستم که شریفات رفت استقلال ولی امیدوارم که پاش به تیم ملی باز بشه.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
واسه تیموریان یه خبر شنیدم که البته در حد شایعه ست ، احتمالش هست که دروغ باشه. میگن استقلال بعد از اینکه توافق نهایی انجام شد، قیمت پیشنهادی رو کم کرد و باعث شد تیموریان بیخیال استقلال بشه.نقل قول:
راست و دروغش با اونایی که گفتن.
من خودم یه استقلالی هستم اما می گم این فتل (فتح ا... زاده) خول می گه استقلال جای خالی نداره بعد :31:
شریفات سهمیه زیر 23 ساله .....................نقل قول: