عزیز عکس به درد من نمیخوره. باز میگفتی Md5 اونها رو میزارم یک چیزی.نقل قول:
راه حل کپی کردن ویروسها رو هم در پست قبلی گفتم.
منظورت بهترین تنظیمات کمودو برای امنیت بیشتر هست هست دیگه؟نقل قول:
تنظیمات کومودو هم طبق همون چیزایی که شما گفتید انجام دادم
پس یادم باشه بهترین تنظیمات کمودو برای آزمایشگاه ویروسها رو هم بنویسم :31::27:
شوخی کردم.
با همون تنظیمات سیستم شما نباید آلوده میشد و الان که آلوده شده من فقط میتونم بهتون بگم که هر ویروسی دارید بدید من با همون تنظیمات اجرا میکنم و فیلمشم براتون میزارم.
دوست عزیز این تنها من و شما نیستیم که در دنیا از کمود استفاده میکنیم. شما یک سر به یوتیوب و یا انجمن های امنیتی بزن. هر روز دارن روی این کمودوی بیچاره ویروس و تروجان و روتکیت آزمایش میکنند که نقطه ضعفش رو پیدا کنند و بزارند توی یوتیوب چون از کمودو خوششون نمیاد. و بعضی ها هم خب مثل من و شما نقاط قوتش رو نشون میدند.
من تا حالا با اجرا کردن تمام ویروسها و تروجانهایی که آزمایش کردم نه در سیستم خودم و نه تا حالا گزارشی شنیدم که ویروسها تونسته باشند خارج از محیط سند باکس اجرا بشند و به همین دلیل این مسئله برای من گنگه و کمی غیر قابل قبوله. امیدوارم منظور من رو فهمیده باشید.به همین دلیل گفتم اگر میتونید نمونه هایی رو که فکر میکنید باعث این کار شدند بدید من هم آزمایش میکنم و جوابشو براتون میزارم. کمودوی من با مال شما که نباید فرقی داشته باشه, درسته ؟ :46:
ویروسها و تروجانها زمانی میتونند سیستم کسی رو آلوده کنند که ... یا سند باکس غیر فعال باشه و خارج از محیط سند باکس اجرا بشند و یا حتی با اجرا شدن در محیط سند باکس کسی ندانسته به یکی از پیغامهای +Defense جواب اشتباه بده. وگرنه قبلا هم گفتم تا حالا من هیچ نمونه ای ندیدم که اگر در محیط سند باکس اجرا بشه بتونه سیستم رو آلوده کنه و اگر همچین اتفاقی با شرایطی که بهتون گفتم بیوفتم این کمودو نیست که زیر سوال میره بلکه کل سیستم محافظتی Sandbox زیر سوال خواهد رفت.
به هر حال اگر تونستید من منتظر نمونه ها هستم تا آزمایش بشند(Ubuntu) اگر هم نتونستید که امیودارم مشکلتون حل بشه :10: