سلام خوش گذشتنقل قول:
در مورد چیش میخوای بدونی عزیز جان ؟:20:
Printable View
سلام خوش گذشتنقل قول:
در مورد چیش میخوای بدونی عزیز جان ؟:20:
من چند وقت پیش از پارس آنلاین داشتم هیچ مشکلی نداشت یاهو مسنجر:20:نقل قول:
اینم errorنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره ی ریست کردن 0 و 35 توضیح میدی؟
:11:
دوست عزیز نباید در جای ip چیزی بنویسم
سلام. همچنیننقل قول:
دوست عزیز اگه زیاد دانلود میکنی بهترین گزینه نامحدود مخابراته چون نامحدود فقط حسابگر داره که اونم دزد قرنه ولی اگه دانلودت زیاد نیست پارس آنلاین فوق العاده ست من چند وقت پیش از پارس آنلاین داشتم ولی در حال حاضر چون دانلودم زیاده از مخابرات گرفتم سرعت پارس آنلاین عالیه اگه به خاطر دانلودم زیادم نمی بود بدون شک پارس آنلاین تنها گزینه ام بود
در ضمن این چند روز اخیر مخابرات تو زرد از آب در اومده امیدوارم درست بشه چون الان سرعت 256 من از 128 حسابگر دزد هم کمتره اگه ادامه داشته باشه تمدید نمیکنم برمیگردم پارس آنلاین:40:
256 مخابرات:18:
عزیزانی که از مخابرات دارن سرعتشون افت کرده یا فقط گریبان گیر من شده؟!!
128 حسابگر دانلودش بین 11 تا 14 قرار داره حالا 256 مخابرات...:19:
واقعا پشیمانم از پارس آنلاین به مخابرات انتقال دادم کیفیت رو فدای کمیت کردم:41:
من از مخابرات دارم و سرعت هم عالیه :5:نقل قول:
شانس نداری دوست عزیز :31:
کلا این نحوه اشتراک چه جوریه؟نقل قول:
این شرکت ها چه جوری این اشتراک رو اعمال می کنن مثلا میان یه 512Kb/s رو میان بین 10 نفر تقسیم می کنن به یوز ها چه سرعتی بدن؟؟؟
کلا تو این نحوه اشتراکش برام سواله؟؟:5:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
نه برا منم سرعت مشکلی نداره 256 مخابرات:31:نقل قول:
چی بگم والا :5:نقل قول:
نقل قول:
سرعت منم خیلی عالیه ..... دانلودمن بین 55 و 65 .
نقل قول:
ببینید پهنای باندی که شرکتها میخرند در واقع یه ظرفیت برای انتقال دادس که بهمون میزان که عنوان میشه خریداری میشه یعنی پهنای باند 1 مگ یعنی انتقال 1 مگا بیت در ثانیه به صورت ثابت در ماه.
این خطوط بسته به پهنای باند قیمت بالایی دارند شرکت ها میان اونو بین یوزرها شیر میکنن تا ظرفیت خالی احتمالی استفاده بهتری بشه و هزینه برای مشترک پایین بیاد.
اما به این صورت نیست که یه 512 بین 10 نفر تقسیم بشه! بلکه شیر روی کل پهنای باند صورت میگیره....
یعنی یه شرکت که 120 مگ پهنای باند داره سعی میکنه کل پهنای باند رو بین یوزر ها پخش کنه و هر کس به نسبت سرعت خریداری شده باید بهترین حالت رو داشته باشه.
اینطوری نیست که یه 512 بین 10 نفر در حال تبادل داده باشه و یه512 دیگه از همون همون پهنای باند 2 تا یوزر داشته باشه....
در واقع تقسیم بندی مجازیه و سیستمهای هوشمند همیشه باید بهترین حالت رو برای کاربرا تعریف کنند...
مگر اینکه
شرکتی مثل حسابگر بیاد یه پارتیشن جدا کنه از پهنای باندش (به اسم سرویس نوروزی) و یوزرهای زیادی رو توی اون بریزه به طوری که این پارتیشن اجازه شیر شدن در سایر پهنای باند رو نداشته باشه یعنی محکوم باشه که همیشه 1 به 10 بمونه!!
در حالی که سایر سرویس های حسابگر (مثل 512 که 120 هزار تومنه) در طول روز بین کل پهنای باند جا به جا میشن و میتونن تعداد اشتراک 6 یا 7 داشته باشن یا 2 نفر یا حتی خودشون به تنهایی! و سرور حسابگر سعی میکنه برای اونا همیشه پهنای باند رو طوری تقسیم کنه که همه یوزر ها بهترین سرعت رو به نسبت سرویسشون داشته باشن.
ممنوننقل قول:
پس این بحث ضریب اشتراک چی می شه
چرا می گن 1به 7 یا 1 به 10:10: