من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟
Printable View
من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟
دوستان سلام من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک :19:
سلام
بچه ها از كجا بايد فهميد كه چه شهر هايي به صورت دقيق تحت پوشش اينترنت همراه اول هستند ؟
لطفا راهنمايي كنيد:41:
همراه اول ابتدا بايد gprs رو فعال كنيد. شما اين كار رو انجام داديد؟؟ اگر انجام داديد access point رو به صورت دستي mcinet بدهيدنقل قول:
فكر مي كنم اكثر شهر ها رو پوشش بده و بحث بر سر سرعت اون در شهر هاي مختلف باشه. اگه خواستي راه زير رو امتحان كننقل قول:
شما يك پيام كوتاه با متن 1 به شماره 8088 ارسال كنيد تا gprs شما فعال شود (اين كار هزينه اي ندارد) بعد از فعال شدن و گرفتن تنظيمات اينترنت، در قسمت تنظيمات گوشي چيزي به نام packet data وجود دارد كه معمولا روي when needed مي باشد آن را روي when available قرار دهيد و به پايين عكس آنتن گوشي نگاه كنيد بسته به نوع گوشي تون و عكس آنتن آن ميشه پوشش و سرعت اينترنت اون شهر رو تشخيص داد
GPRS رو فعال کردم، میخوام تنظیمات رو واسم بفرستن، تو سایت که شمارمو وارد میکنم میگه: سیستم دیتای شما فعال نیست.
IR-TCI هستم هنوز، IR-MCI نشدم، ربطی داره؟
نه ربطی به اون ندارهنقل قول:
GPRS رو فعال کردم، میخوام تنظیمات رو واسم بفرستن، تو سایت که شمارمو وارد میکنم میگه: سیستم دیتای شما فعال نیست.
IR-TCI هستم هنوز، IR-MCI نشدم، ربطی داره؟
سیستم فعال سازی GPRS همراه اول خیلی ضعیفه
یه شماره پشتیبانی تو همون سایت هست. تماس بگیرید میگن مشکل از کجاست
09990؟نقل قول:
--------------
باید تو وقت اداری باشه ظاهراً
بله فکر میکنم همین بودنقل قول:
09990؟
--------------
باید تو وقت اداری باشه ظاهراً
بله باید تو تایم اداری تماس بگیرید
اپراتور شمارتون رو کنترل میکنه میگه مشکل از کجاست
پس تا فردا منتظر میشم.
ADSL دارم ولی بستههای نامحدود همراه اول وسوسه برانگیزه!
سرویس EDGE تو منطقه شما فعاله؟نقل قول:
ADSL دارم ولی بستههای نامحدود همراه اول وسوسه برانگیزه!
چون تو حالت عادی سرعت از 5 بالاتر نمیره!