ايگنورت نه ايگنور (اون ت ضميره)نقل قول:
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟
پيغاماشو نتونم ببينم.مثل بلك ليست(ليست سياه)
اينم ميشه:31:نقل قول:
میتونی ایگنورش کنی، به این تاپیک نیا یا اگه میای پست هاش رو نخون.
Printable View
ايگنورت نه ايگنور (اون ت ضميره)نقل قول:
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟
پيغاماشو نتونم ببينم.مثل بلك ليست(ليست سياه)
اينم ميشه:31:نقل قول:
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست :46: تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم :40:نقل قول:
ببخشيد شما ؟نقل قول:
به مغزت رجوع كن..................نقل قول:
ببخشيد شما ؟
بيچاره ها يه بار تلوزيونشون زنده نشون دادا...اونم كه اينطوري شد.
فكر كنم اينطور شد كه مردمشون بيدار شن........
خداييش اگه اين اتفاق بيافته من 500 تومن ميندازم تو صندوق صدقه !نقل قول:
نقل قول:
اينم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .
نه بابا چه کاریه. مگه همینجوری بده. آدم یه خط از پست بعضی ها رو میخونه تا دوساعت میخنده.:31::31::31::31:نقل قول:
:31::31::31:من که دلم درد گرفت از بس خندیدم.
دلت پاك باشه همه چي حله!!نقل قول:
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كتاب تاريخ نيستا!نقل قول:
داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .
تاپيك كره شماليه
بحث سره فوتباله :31:
حالا بازم جای شکرش باقیه که دیگه بعضیا بعد از باخت بهونه هایی مثل غیرت بازیکنا و چیزای دیگه رو نمیتونن بیارن. وگرنه عاشق این تیم بودن که مانعی نداره!:2::2:نقل قول:
خب پیشبینی من درست از آب دراومده تا حالا بازی سوم رو هم با اخلاف 3 گل خواهد باخت :31:
گفتم که فوتبال فقط خواستن نیست :46:
ببخشید من کاری به این دعواها ندارم.نقل قول:
اما خودم رفتم سراغ پیشبینی ها....درعین تعجب هیچکسی به گزینه(برد پرتقال با بیش از3گل)رای نداده:18:
شما کجا پیشبینی کردی توی دلت؟:27: