اگر کسی هم قصد به هم زدن تاپیکتون رو داشت فقط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس العمل نشون بدید.
موفق باشید :)
Printable View
اگر کسی هم قصد به هم زدن تاپیکتون رو داشت فقط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس العمل نشون بدید.
موفق باشید :)
ضمن عرض سلام و تشکر چندین باره از امین عزیز برای بازگشایی تاپیک هندوراس
امیدوارم هوادار نماها و بدخواهان این تیم دوباره باعث حاشیه سازی و بستن این تاپیک نشوند
-----
هندوراس در قابت های جام جهانی ممکن است تیمی غریب و ناشناخته باشد اما این تیم بازیکنان با تجربه و جا افتاده ای مثل ویلسون پالاسیوس و داوید سوارز را دارد.
تیم هندوراس با مربی گری رینالدو روئدا تنها به خاطر تفاضل گل و پس از پیروزی یک بر صفر بر تیم ال سالوادور توانست به مرحله نهایی جام جهانی راه یابد.
البته هندوراس در رقابت های مقدماتی دو بار تیم مکزیک را شکست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله اینم عکس ورزشگاه ... فقط امیدوارم هندوراسی های عزیز از این بوق های وزویلا یا یه همچین اسمی داره استفاده نکنن تا بتونیم فوتبال رو خیلی قشنگ ببینیم ! :10:
البته بماند که اگه خودم اون جا بود حتما یه دونه از این بوق ها رو تهیه می کردم ۱!!!:27:
این چه بوقیه دقیقا؟نقل قول:
از این بوق های وزویلا یا یه همچین اسمی داره استفاده نکنن
یه توضیح بدم در مورد این ورزشگاه :
این ورزشگاه که توی شهر نلسپرویت از آفریقای جنوبی هستش 43,590 نفر ظرفیت صندلی داره ( چقدر کم :|) در February 2007 کلنگش رو زدن و در October 2009 آماده ی بهره برداری شده ... که نزدیک به ۱۴۰ میلیون دلار هزینه ی ساختش شده ... و معماری این ورزشگاه هم توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طراحی شده ... که هر چند یکمی کوچیک هستش ولی خب ! طراحی بدکی نداره ( من قشنگ تر طراحیش نمی کردم ؟ )(نه) !!!
االهم صل علی محمد و آل محمد تاپیک باز شد من برم نذری رو بدم میام :31:
توی وبلاگ ها خیلی در موردش نوشتن !!! چند تا گروه و امضا و این چرت و پرتا هم راه انداختن که نزارن بیاد !نقل قول:
مورینیتو یه سری گفته بودش که موقع مربی گری احساس می کردم که کنار لونه های زنبور دارم مربی گری می کنم !
کلا صدای خیلی نابهنجاری داره !
یه لینک هم داشتم که کلیپ صوتیشون رو میزاشت ! من که نگرفتم ولی طرف می گفت یه ربع گوش بدی تا چند ساعت هی گوشت وز وز می کنه =))
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک بابت باز شدن دوباره این تاپیک و یه خبر هندوراسی واسه هندوراسی ها!:20:
قحطی مهاجم در تیم ملی هندوراسرینالدو روئدا، سرمربی کلمبیایی تیم ملی هندوراس، پس از آنکه کارلو کاستلی را به دلیل مصدومیت از دست داد، از جورجی ولکام برای شرکت در مسابقات جام جهانی دعوت به عمل آورد. کارلو کاستلی به دلیل شکستی استخوان پا، مسابقات جام جهانی را از دست داد. او پیش از این و در مرحله مقدماتی جام جهانی، شش گل برای تیم ملی هندوراس به ثمر رسانده بود. « تنها مهاجم فعال و گلزن ما، کارلو بود. بقیه بازیکنان ما خیلی توباشگاههاشون بازی نمی کنن، مثلا دیوید سوئازو تو چهارده ماه گذشته پنج تا بازی پشت سر هم بازی نکرده. کارلوس آلبرتو پائولو هم سه هفته دور از میادین بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
یه توضیح کامل تر هم در مورد ووووزیلا (اسم درستش گویا اینه !)
ووووزلا (انگلیسی : Vuvuzela) نام بوقی است که در استادیومهای فوتبال استفاده میشود ، حدود یک متر طول دارد و توسط لب و ارتعاشات ریه صدا تولید میکند.ووووزلا صدای بلند و یکنواختی را ایجاد میکند که شبیه صدای فیل است. ووووزلا جنجال برانگیز است و میتواند به بازیکنان و مربیان آسیب شنوایی برساند. فیفا در سال ۲۰۰۹ با این بوق مشکل داشت و استفاده از آنرا ممنوع اعلام کرده بود که در نهایت استفاده آنرا در رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۰ آزاد اعلام کرد.البته بلاتر گفته بود در صورتي كه حتي يك شيپور به زمين مسابقه پرتاب شود استفاده از آن تا پايان جام جهاني ممنوع خواهد شد.
سلام
یه بازیکن داره تیم هندوراس به نام عثمان ....
اسم کامل چیه؟
مسلمونه؟
+
اطلاعات تکمیلی
ممنون