گرین: بعد از گل آمریکا، آرامشم را حفظ کردم
دروازه بان شماره 12 تیم ملی انگلیس آماده است تا بار دیگر توانایی هایش را به اثبات برساند
سایت گل- در حالی که سه شیرها در دیدار دیشب خود مقابل آمریکا با یک گل جلو بودند؛ اشتباه روبرت گرین در مهار شوت دمپسی و جدا شدن توپ از دستانش و ورود به دروازه انگلیس باعث شد تا کاپلو و یارانش از رسیدن به سه امتیاز این بازی محروم بمانند.
جرارد در دقیقه 4 این دیدار گل انگلیس را به ثمر رساند ولی گل آمریکایی ها روی اشتباه مسلم این دروازه بان سی ساله به ثمر رسید.
البته پس از آن بود که به نظر می رسید که گرین با دقت و کنترل بیشتری بر شرایط درون دروازه قرار داشت.
دروازه بان وستهم که برای دیدار اول انگلیس در جام جهانی با پیشی گرفتن از دیوید جیمز و جو هارت به عنوان دروازه بان فیکس روانه میدان شده بود اعلام کرد که پس از اشتباهش و در دقایق باقی مانده بازی با اعتماد به نفس درون دروازه قرار گرفته بود.
گرین در این رابطه به رادیو پنج پنج بی بی سی گفت:« این اتفاق رخ داد ولی اتفاقی بود که نباید اجازه بدهی که برروی توتاثیر بگذارد. در 50 دقیقه پس از این گل، با آرامش و اعتماد به نفس بازی می کردم. بحث باثبات بودن مطرح است و این زندگی یک دروازه بان است.»
دروازه بان 30 ساله انگلیسی ادامه داد:« پیش از این هم در شرایط مشابهی قرار داشته ام و می بایست سرت را بالا بگیری و با چهره شما عکاسها و روزنامه نگارها رو در رو شوی. زندگی همین است.»
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بردلی: واکنش خوبی پس از گل جرارد داشتیم
آمریکایی ها پس از دریافت یک گل به جریان بازی بازگشته و به تساوی عادلانه ای دست یافتند.
سایت گل- باب بردلی، سرمربی تیم ملی آمریکا ازشیوه ای که شاگردانش به جریان بازی بازگشته و بازی شکست خورده را به تساوی کشیدند ابراز رضایت کرد.
دو تیم انگلیس و آمریکا در اولین دیدار خود در رقابتهای جام جهانی مقابل یکدیپر قرار گرفته و به تساوی 1-1 رسیدند.
مربی آمریکا معتقد است که کسب سه امتیاز بازی، گزینه ایده آل او بوده ولی از واکنش شاگردانش نسبت به گل خورده بسیار راضی است.
بردلی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« بازی اول تیم ما بود و شاید می توانست بهتر باشد ولی وقتی در دقایق اولیه بازی از حریف عقب می افتی، فکر می کنم واکنش شاگردانم بسیار خوب بود. فکر می کنم بعد از گل، تعدادی از بازیکنان ما با هم و در کنار هم قرار گرفته و اعتماد به نفس گرفتند.»
مربی تیم آمریکا در پایان صحبتهایش در موردشرایط بازی گفت:«بازی سریع و سختی بود و ما از شیوه ای که خط میانی تیممان به مقابله با انگلیسی ها پرداخت بسیار خوشحالیم.»
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
کاپلو: همه چیز خوب بود به جز نتیجه نهایی
مربی سه شیرها، از بخت بد تیمش گلایه دارد
سایت گل- دیدار اول از گروه سی رقابتهای جام جهانی با تساوی 1-1 دو تیم انگلیس و آمریکا به پایان رسید.
در پایان این دیدارفابیو کاپلو سرمربی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرد که از نحوه عملکرد شاگردانش راضی است ولی معتقد است که تیمش با بدشانسی نتوانسته به نتیجه مطلوب دست یابد.
مربی ایتالیایی انگلیس در صحبتهایی گفت:« بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی یک اشتباه برایمان گران تمام شد. آنها یک بار برای گلزنی شوت کردند و به یک گل رسیدند.البته فوتبال همین است. من از عملکرد شاگردانم کاملا راضی هستم. ما در شرایط خوبی هستیم و مطمئن باشید که در بازی بعدی بهتر هم خواهیم بود. تنها نکته ای که خوب نبود، نتیجه نهایی بازی بود.»
مربی ایتالیایی سه شیرها در مورد اشتباه فاحش گرین که مقصر اصلی به ثمر رسیدن تک گل آمریکا بود گفت:« گاهی وقتها دروازه بانها اشتباه می کنند.فوتبال همین است. من با برخی از بازیکنان صحبت می کنم و گاهی وقتها مسیر حرکت توپ در آخرین لحظه تغییر می کند. گرین در نیمه دوم بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و برای او بسیار خوشحالم.»