عجب کششی داره تاپیک برزیل واسه آرژانتینیا !نقل قول:
به هر حال برزیلی جماعت خطاهارو انکار نمیکنه و اگه اشتباهی رخ بده میگه مردود و اشتباه بوده
دوزار شهامت تو وجودشون هست اگه از یه تیم آسیایی گل بخورن هم نندازن گردن وووزلا !!!!!!!!!!!!!!!!! :27:
هر چه قدر دوس دارین بیاین تاپیک سرورتون ! و به خاطر کمبودای تیم و افتخارات کسب نکرده ، برزیل رو مایه تمسخر قرار بدین ! هر چه بیشتر واکنش نشون میدین من یکی حال میکنم از این جلز ویلیزها ! :21:
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
احیای کاکا و فابیانو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه ایران - لوییز فابیانو و کاکا برابر ساحل عاج جانی دوباره گرفتند. نه حرف و حدیث درباره خطای هند فابیانو سر گل دوم و نه کارت قرمز سختگیرانهای که به پای کاکا نوشته شد، هیچ کدام نمیتواند رنگ و جلای بازی خوبشان را بگیرد.
"برزیل برابر ساحل عاج بسیار کارآمد نشان داد و از فرصتهای جدیاش به خوبی بهره برد تا نشان دهد به راه و رسم پیروزی واقف است."
فابیانو فقط به 2 تا فرصت احتیاج داشت تا برزیل را 2-صفر پیش بیندازد و همان قدرت تمام کنندگی مهلکی را به نمایش گذاشت که سبب شده در 40 بازی ملی 26 گل بزند و ادای دینی کند به پیراهن شماره 9 که به تن دارد و در 3 جام قبلی از آن رونالدو بوده.
در دقیقه 25 کاکا او را راه انداخت تا با شوتی مهلک و سرکش گل اول را بزند. روی گل دوم هم خوششانس بود و 2 بار توپ را با دست زد تا مدافع حریف را اینطوری دریبل بزند. خودش بعد از بازی گفت توپ به بازویش خورده ولی غیر عمدی بوده. به هر حال این گلها پایانی بودند بر 6 مسابقه قحطی گل او که به سپتامبر (مهر) گذشته برمیگردد و رسانههای برزیل به این خاطر توانایی فابیانو برای در اختیار گرفتن این پست را زیر سوال برده بودند، اگرچه دونگا هیچ وقت به قابلیتهای مهاجمش تردید نداشته: «همه بازیکنان به لوییز فابیانو اعتماد دارند. او همیشه پاسخ خوبی داده؛ طبیعی است وقتی یک مهاجم 2 یا 3 دیدار بدون گل میماند بیصبر شود. بنابراین مجبور بودیم به او دلگرمی بدهیم چون میدانستیم نوبت او هم خواهد آمد.»
فابیانو که بهترین بازیکن میدان شد نیز اشاره کرد: «اگرچه همیشه آرام و صبور بودم، برایم بازی خیلی مهمی بود، برایم خیلی مهم بود که دوباره گل بزنم. اوضاع خوب پیش رفت.»
کاکا در حالی بازی را شروع کرد که ابهام درباره او حتی بیشتر هم بود. تازه مصدومیت را پشت سر گذارده و برابر کره شمالی هم متزلزل بود اما این بار به آن کاکای همیشگی خیلی نزدیکتر بود که پاس گل اول و سوم را فرستاد. در نهایت، برزیل برابر ساحل عاج بسیار کارآمد نشان داد و از فرصتهای جدیاش به خوبی بهره برد تا نشان دهد به راه و رسم پیروزی واقف است.