نقل قول:
اتفاقا میخوام همینو بگم تو Kingston را که عمری داره قطعات کامپیوتر میزنه را ول میکنی میچسبی به سامسونگ تازه کار ؟ اگه میخوای بگی سامسونگ برتره حرفی نیست اما بدون ال سی دی لپ تاپ ایسوس مارکش سامسونگ و همانطور که میدونی رقیب سرسخت سونی تو ی ساخت ال سی دی و ال ای دی هست و همچنین یک نکته مهم !!: میدونی پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ اگه بری زیرشون را نگاه کنی میبینی زده Made By Samsung .
یادم چهار یا پنج سال پیش تازه کارت گرافیک های قلابی مد شده بود ، یکی از راههای تشخیص اصل بودن همین چیپ رم گرافیک بود که در بعضی مارک ها کارت گرافیک اصلی رمش سامسونگ بود، سامسونگ در ساخت رم خیلی قدیمیه، سونی و سامسونگ در ساخت ال سی دی و ال ای دی دو رقیب سرسخت هستند که تو بحث تلوزیون سونی با کیفیت عالی و قیمت بالا فعالیت می کنه ، سامسونگ با کیفیت مناسب و قیمت مناسب تر فعالیت می کنه.
نقل قول:
تهنا برتری PM55 در پورت های ورودی و خروجی هست و همچنین Storage technology اما HM55 در گرافیک کاملا برتره اگه بخوایم منطقی انتخاب کنیم من انتخابم میشه HM55
به نظر من نباید خیلی در کارایی فرقی داشته باشند ، ولی اکثرا می گن pm55 قویتره.
نقل قول:
اینا درست همه ی این پورت هایی که گفتی ایسوس هم داره . همه چیز نیست درست اما ایا شما از USB استفاده نمیکنید ؟ استفاده از usb در مقابل eSata, 1394 خیلی بیشتره .
احتمالا شما منظورمو متوجه نشدید ، پورت usb3 نسبت به usb2 سرعتش تغییر کرده، خیلی از وسایل از ماکزیمم سرعت usb 2 هم استفاده نمی کنند بجز فلشها و هاردیسک ، خوب اگه ما احتیاج به یه هارد اکسترنال پرسرعت داشته باشیم می تونیم از eSATA استفاده کنیم. شما می دونید خیلی از کپچرهای حرفه ای و دوربین های DV از پورت 1394(iLink) استفاده می کنند؟ می دونید چند تا وسیله usb3 تو ایران پیدا میشه؟ می دونید تمام تجهیزات که با usb3 کار می کنند قیمت خیلی بالایی دارند؟حرفم اینه که اگه لبتاب usb3 نداشته باشه خلعی احساس نمیشه.
نقل قول:
اره دیگه گرافیک بالاتر ، چیپست بهتر ، usb 3.0 و ... اینا همه قابلیت بهتر هستند اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه .
چیبست رو قبول ندارم، سونی هم فول اچ دی، سنسور نور، 0.4" مانیتور بزرگتر، بکلایت، طراحی شکیلتر، کیبرد بهتر، اسپیکر قوی تر،رم بیشتر
بقیه شرایط هم تقریبا مساوی :46:
نقل قول:
دستت درد نکنه حالا دیگه ایسوس شد بدنام ؟ خدائیش اگه بخوای یک کامپیوتر Desktop بخری مادربورد را چی انتخاب میکنی ؟ 100% انتخابت ایسوس . ایسوس با همین تازه کاریش کمترین خرابی را داره این که یک امتیاز مثبت حساب میشه .
مرد مومن من گفتم سونی خوش نامه ، نگفتم که ایسوس بدنامه که :31: تازه تو مقدمه مقایسه از ایسوس به نام یک شرکت موفق نام بردم.
نقل قول:
بازار لبتاب و نت بوک با توجه به افزایش تقاضای خرید در سراسر دنیا برای هر شرکت سازنده ای وسوسه انگیزه چه برسه به شرکت موفق ایسوس که بیشتر موفقیتشو رو مدیون مادربرد های حرفه ای خودش می دونه. این شرکت چند سالیه که بصورت جدی وارد بازار لبتاب و نت بوک شده و در حال حاضر داره محصولاتشو با قیمت مناسب در ایران با گارانتی های معتبری چون سازگار به فروش می رسونه. مدل N61Jq ایسوس با کارت گرافیک قدرتمند خودشو رقیب سرسختی برای سری F می دونه در ادامه به بررسی دو لبتاب سونی f115 و ایسوس می پردازیم تا ببنیم این N61Jq می تونه خودشو از نماینده سری f یعنی f115 برتر بدونه ؟!؟
با احترام فراوان به شما من هنوز نتیجه گیریم همینیه که قبل گفتم :11:
تنها برتری N61Jq گرافیک قدرتمند اونه که اگه لبتاب رو 100% برای بازی می خواین گزینه مناسبیه ولی اگه بازی در نیازهای بعدی شما قرار داره بهتره اونو فراموش کنید و تن به اختلاف قیمت 100 تا 200 هزارتومان سونی بدین و از نهایت تکنولوژی سونی لذت ببرید.