ممنون
برم ببینم میتونم درستش کنم :20:
Printable View
ممنون
برم ببینم میتونم درستش کنم :20:
کاری که گفته بودین رو انجام دادم، بازم کانال یابی کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاد
با سام سرویس تماس گرفتم، باهام فرکانس هارو چک کرد و آخرش گفت هیچ ایرادی نداره و مشکل فقط از آنتنه، برین یه تقویت کننده دیجیتال بگیرین...
حالا سوال اینجاست یعنی واقعا فقط ایراد از آنتنه؟
پس چطوره که همین فیشو وصل کردم به تی وی قدیمی مون و کانالا رو، نمیگم آینه ، ولی خوب پخش میکنه؟؟؟
حالا اگه قراره برم آنتن بگیرم چی بگیرم؟
مارکی، مدلی که خوب باشه معرفی کنید لطفا
مرسی خیلی
دوستان دریابید مرا !!!
چیکار کنم؟
آنتن بگیرم براش؟
چی بگیرم دقیقا؟
--- چیه؟
تقویت کننده است یا آنتنه یا تبدیل آنالوگ به دیجیتاله یا همشون؟؟؟
یه راهنمایی بکنید،که دقیقا چی بگیرم؟
مردیم انقد بی تی وی موندیم...:41:
اگه ----T و پخش ديجيتال توي منطقتون هست خوب يك SET TOP BOX تهيه كنيد كه مارك هاي مختلفي هم وجود دارهنقل قول:
اگر منظور انتن هاي معمولي هست ميتونيد هاني سيماران و.. تهيه كنيد
خیلی خیلی مرسی
پس برم این SET TOP BOX رو بگیرم ...
:11:
سلام. دوستان تفاوت c630 و c650 در چه امکاناتی هستش؟؟
-مهمترين تفاوت ها :نقل قول:
-ديزاين متفاون در toc
-كنتراست بيشتر c650
-صفحه گلاسي وپنل شفاف در c650
سلام
من حدودا نصف این تاپیک رو خوندم ولی هنوز دوتا سوال دارم
1 - چطوری یه زیر نویس srt رو توی تلویزیونم اجرا کنم ؟ (تلویزیونم b690 هستش ) تا حالا هرکاری کردم نتونستم زیرنویس توش پخش کنم
2- من الان میخوام یه تلویزیون دیگه سامسونگ بگیرم (برای یکی از اشناهامون) چون سری تلویزیون خودم دیگه تولید نمیشه میخواستم یه مدلی که از این بهتر نبود ، هم سطحش باشه بهم معرفی کنید . 40 اینچ خوبه دیگه کوچیکتر نشه
ممنون
-به راحتي شما فايل srt هماهنگ با نسخه فيلمتون رو پيدا ميكنيد داخل پوشه فيلم ميريزيننقل قول:
-وقتي وارد منوي مديا پلير هستين كليد tools رو ميزنيد در قسمت caption setting ميرين و فعالش ميكنيد زبان منو رو يا فارسي ويا عربي ميزارين براحتي اجرا ميكنه
-c650 بهترين انتخاب هست صفحه اول رو بخونيد تفاوت ها وبرتري هاش رو نسبت به b650 كامل توصيح دادن دوستان :46:
سلام
ایا صفحه نمایش c650 با c550 هم اندازه هست یا نه