با سلام مجدد
اينكه شركت مارت فعاليت در اين تاپيك را شروع كردو حالا هم بيشتر شده و دوستان ارتباط نزديكتري با آن پيدا كردند بسيار خوب است. و اينكه اين حضور را چه يا كه باعث شد مهم نيست. در هر صورت ممنوع
از آنجايي كه به صفت دريافتي از لطف دوستي عزيز ايده آليسم عنوان گرفتم كه بي راه هم نيست(البته موي سفيد هم كم ندارم).
براي بهتر شدن گروه به چند نكته اشاره مي كنم.
موارد شخصي
1- بنده فقط يوزرم (استفاده كننده هستم شغلم هم مهندس عمران هست)
2- تا حالا هم فروشندگي يا تبليغ بيخودي براي كالايي نكرده ام ولي اگر محاسني و معايبي از چيزي ببينم ميگوييم.
3- به ديدن و لمس نزديك تكنولوژي هم بسيار علاقه دارم و هزينه زياد ميكنم.
4- از نظر تئوريك و كاتالوگي به NTR83 علاقه دارم و اعتقاد دارم اگر DVBt بي مشكل (در حد DVbt هاي تاييد شده صداوسيما) و امكانات وابسته به آن حل شود و با زيان فارسي هم خوب باشد - بهترين است چون با يك هارد ترابايتي ديگر به هيچ چيزي نياز نداريم در كنار LCD يا Led حالا اگر يه DVBs بهش اضافه كنند كه ديگه هيچ.
5- دوستان مارت هم يا در شناخت من اشتباه مي كنند يا خيلي كارشان درست است چون تنها ارتباطم با ايشان سه بار تلفني بوده در طي همين دو هفته دوبار براي قيمت گرفتن و يك بار براي سوال كه آيا مشكل حل شده يا نه كه دو بار اول را به من 285 قيمت دادند كه گفتم در اينترنت 269 ntr82 و 279 ntr83 قيمت هست كه از من پرسيد كجا و آدرس دادم در تلفن دوم گفتيد دو دستگاه فقط ntr83 داريد و در تماس آخر گفتيد فقط يكي داريم باقي مكالمه را هم عينا در نوشته قبل تر آوردم(1.67).
-------------------------------
عمومي
در نوشته هاي قبلي از مارت محترم دعوت كردم كه بيايند تبليغ و دفاع كنند (عزيز تبليغ يا آگهي وسيله اي است براي نمايش و اطلاع رساني براي كالا و يا محصوال و خدمات كه به خودي خود لازمه هر محفلي است و اين هيچ ايرادي ندارد كه شما از كالاي خود تبليغ كنيد حتي اگر بديهاي آنرا نگوييد) و اين بهتر است اگر در ازاي Feedback ها پاسخگو باشيد. پس انقدر نگوييد من يا ما قصد تبليغ يا آگهي محصول را نداريم چون اين وظيفه هر تاجر ، فروشنده و مرتبط با سيستم بازار است كه مبلغ كالاي شركت مطبوع خود باشد.
حضور آشكار شما مايه دلگرمي دارندگان و علاقه مندان است ولي اگر به تحريك يك عده شما حضور بيشتري داريد (اين وظيفه را حاضرم در حد توان بعهده بگرم)
-----
خارج از كادر
دوست عزيز مارتي شما يك دستگاه NTR83 يا اگر در سري جديد كه گفتيد بي مشكل آماده داشته باش من قول مي دهم حضوري خدمت برسم و پس از پرداخت و خريد هم باب آشنايي باز شود و هم اميد وارم دوست خوبي پيدا كنم (كه اگر دستگاه مشكلي داشت برم در خونشون).
اميدوارم غلط نگارشي نداشته باشم.