-
حیف اف دیسک کردی! آنتی ویروس NOD32 2.7 و ZoneAlram Internet Security Suite این کارو انجام میدن! من خودم دقیقا همین ویروس رو داشتم که با زون آلارم پاکش کردم. ولی هیچی NOD32 نمیشه.
-
شما را به خدا کمک فوری
سلام
به خدا گریه ام گرفته از دست این ویروس
توی هرفولدری می رم و میام بیرون اونو پاک می کنه ، مخصوصا عکس
حتی فایلهای بزرگ رو هم ولی وقلی کاسپر سکی سرچ می کنه فایلهای بزرگتر هست ولی هدن هم نیست
حجم هر فولدری را 37.5 نشان میده ، کاسپر سکی آپدیت شده نتونست اونو پیدا کنه ، ند 32 هم فقط فایل
servise exe را در system 32 نشان کرده و اونو پاک کرد ، ویندوز عوض کردم باز هم این عوضی پیدا شد
بعضی دوستان گفتند باید پچ این ویروسو پیدا کنی بعد با اون می تونی از بین ببری و بعد می تونی دیتا بیس های
اونو از بین ببری ، ولی من اینا رو بلد نیستم.
حالا وقتی سیستم بالا میاد اروری میده و میگه توی temp فایل servise exe رو پیدا نمی کنم ، نمیدونم چه
ربطی به servise exe ی که در system 32 بود داره .
فولدرهای My Documents را هم هدن شده نشون میده .
اساتید لصفا بگید:
این ویروس چیه
فایلهایی رو که پاک کرده کجاست و چه طوری میاد
با چی میتونم از شر اون خلاص شم
تا حالا کسی با این ویروس برخورد کرده
چه نرم افزارهایی احتیاج دارم
-
شما را به خدا کمک فوری
سلام
به خدا گریه ام گرفته از دست این ویروس
توی هرفولدری می رم و میام بیرون اونو پاک می کنه ، مخصوصا عکس
حتی فایلهای بزرگ رو هم ولی وقتی کاسپر سکی سرچ می کنه فایلهای بزرگتر هست ولی هدن هم نیست
حجم هر فولدری را 37.5 نشان میده ، کاسپر سکی آپدیت شده نتونست اونو پیدا کنه ، ند 32 هم فقط فایل
servise exe را در system 32 نشان کرده و اونو پاک کرد ، ویندوز عوض کردم باز هم این عوضی پیدا شد
بعضی دوستان گفتند باید پچ این ویروسو پیدا کنی بعد با اون می تونی از بین ببری و بعد می تونی دیتا بیس های
اونو از بین ببری ، ولی من اینا رو بلد نیستم.
حالا وقتی سیستم بالا میاد اروری میده و میگه توی temp فایل servise exe رو پیدا نمی کنم ، نمیدونم چه
ربطی به servise exe ی که در system 32 بود داره .
فولدرهای My Documents را هم هدن شده نشون میده .
اساتید لطفا بگید:
این ویروس چیه
فایلهایی رو که پاک کرده کجاست و چه طوری میاد
با چی میتونم از شر اون خلاص شم
تا حالا کسی با این ویروس برخورد کرده
چه نرم افزارهایی احتیاج دارم
ممنون و متشکر از بزرگوارانی که به فکر من هستند
-
ابتداآنتی ویروس مک آفی هم امتحان کن . اگه جواب نداد :
من پیشنهاد می کنم این کارو بکنی !
جهت نابودی ویروس ابتدا سیستم ری استور رو غیر فعال کن رو My Computer راست کلیک کن تب System Restor اونو غیر فعال کن بعد هر چی فایل اجرایی تو درایو هایی به جز درایو ویندوز داری پاک کن ! (یه دونشم نباید جا بمونه !) بعد درایو ویندوز رو فورمت کن و یه ویندوز ترو تمیز دیگه نصب کن !! احتمالا مشکلت حل می شه !
موفق و پیروز باشید
جاوید
-
-
کار زیاد سختی نیست برای پیدا کردن فایل های اجرایی تو سرچ کافیه اینو سرچ کنی exe.* !
-
جاوید جان بعدا باید این فایلها رو چه طوری سر جای خودشون بذارم
در ضمن مک افی هم سیستمم رو قفل کرد
سیستم من خیلی بالاست
هارد هم 500 گیگ است
:41:
-
جاوید جان سرچ کردم ولی فولدری را که فایل های ورد یا فایلهای mp3 یا تصویری داره رو هم میاره
مثلا من تو یک فولدر فایلهای pdf و word رو گذاشتم و سرچ اینو آورده :
g:\darsi اینارو باید حذف کنم یا نه
-
p-derakhshani
جان به قول جاوید جان
یه آنتی ویروس مک آفی یا کسپر اسکی یا نوترون و...
نصب کن خیال خودت رو راحت کن
-
سلام
دوست عزیز
چطوره یه ویندوز مطمعن که از ویروسی نبودن اون مطمعنی پیدا کنی و یه ویندوز دیگه نصب کنی (ضمن اینکه درایوی که ویندوز توی اون بوده و ویندوز جدید رو روی اون نصب می کنی رو فرمت کنی البته بهترین حالت اینه که ویندوز رو روی درایو C نصب کنی)
بعدش هم بدون اینکه وارد درایو های دیگه بشی یا برنامه ی اضافی اجرا کنی یه Nod 32 نصب کنی و از اینترنت آپدیتش کنی و بعدش هم خودش کار اون ویروس رو یکسره می کنه
* ممکنه مجبور بشی صدا یا درایور گرافیک رو نصب کنی ولی به هیچ عنوان وارد درایو ها نشو اگه هم لازم شد فقط به درایو C که ویندوز روی اون نصب شده سر بزن مطمعن باش با وارد شدن به درایو های دیگه خودت استارت استفاده از ویروس رو زدی که بازم کارت مشکل می شه