به به خانم دکتر.......نقل قول:
دوست عزیز همونطور که خودتونم اشاره کردید دانشگاه تهران ادبیات انگلیسی داره فقط .. علامه بهترین گزینه س برای رشته ی مترجمی زبان انگلیسی تو تهران .. موفق باشید. __________
از این ورا.!
Printable View
به به خانم دکتر.......نقل قول:
دوست عزیز همونطور که خودتونم اشاره کردید دانشگاه تهران ادبیات انگلیسی داره فقط .. علامه بهترین گزینه س برای رشته ی مترجمی زبان انگلیسی تو تهران .. موفق باشید. __________
از این ورا.!
بهترین دانشگاه زبان غیر انگلیسی برای المانی فرانسوی چیه؟
سراسری دانشگاه تهران برای ازادم تهران شمال و جنوبنقل قول:
سلام
خسته نباسید
من امسال کنکور زبان (سال 90) شرکت کردم.درصدهام این شد:
ادبیات : 52
عربی : 52
معارف : 65
زبان : 72
زبان اختصاصی : 69.52
منطقه 1
به نظر شما رتبه کشوریم چند می شود؟
راستی آیا کلید نهایی با کلید اولیه فرق می کنه؟
با تشکر
دوستان با سلام
اگر ممکنه در مورد پست قبلی کمکم کنید.
کسی نیست به سوال ما جواب بده .؟
ازتون خواهش می کنم.
جناب مدیر
چراکسی پاسخ پست من را نمی دهد؟
کسی نیست پاسخ من را بدهد؟
نقل قول:همه ی پست ها خونده میشه و اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه ، به شما پاسخ میدهنقل قول:
سلام بهتون تبریک می گم درصدای خوبی اوردید.متاسفانه نرم افزاری برای تخمین رتبه زبان و هنر وجود نداره و کارنامه ها هم کم هستش.ولی شما رتبه خوب به بالا کسب می کنید با این درصدها(زبان اختصاصی کمکتون می کنه خیلی).من اینا رو حساب این می گم که قبلا هم زبان شرکت کردم.نقل قول:
کلید نهایی با کلید اولیه تفاوتی نمی کنه یکیه مگر اینکه سوال غلط پیدا کنن بخوان حذفش کنن.
موفق باشید!:11:
برای انتخاب رشته ادبیات انگلیسی رو هم حتما در نظر بگیرید مقداری واحداش با مترجمی تفاوت داره!
خیلی ممنون که جواب دادیدنقل قول:
رشته شما هم زبانه؟ از رشتتون راضی هستید؟
به نظر شما رتبه کشوری من چقدر می شود؟( خواهش می کنم اگر ممکنه به عدد بفرمایید یا حدس بزنید)
ممنون از اینکه پاسخ من را دادید.
سلامنقل قول:
حالوتن خوبه
خیلی خوب زدید.باریکلا.عربی خیلی سخت بود.منم عربیم همیشه بالا 80 بود ولی عربی زبان رو 52 زدم.
راستی میشه ایمیل تون بنویسید
ممنون.