نمیدونین Sim Free هاش سیم کارت عادی میحوره یا مینی؟نقل قول:
Printable View
نمیدونین Sim Free هاش سیم کارت عادی میحوره یا مینی؟نقل قول:
[QUOTE=saman65;5078212]18 یا 22؟
شما میتونین با همون قرارداد بگیرین.بعد صبر کنین آنلاک که واسش اومد,اگه مشکل مینی سیم کارت هم حل شد,200$ بدین و قراردادتون رو کنسل کنین.من این کار رو کردم.چون تو همون چند ماه Att رو شناحتم...دزدترین و مزخرفترین آپراتور دنیا همین Att هستش...
فکر کنم اون قیمت ها به پوند بود نه یورو!!!شاید هم یورو باشه:31:[/
QUOTE]
att نیستم من چون اصلا آمریکا نیستم
100%نقل قول:
گوشی هم سود داره نه که نداره اما سود اصلی تو انحصاری بودن گوشی و آبونمان با تعرفه های بالا هست
مخصوصا اینترنتی که من داره مثلا نا محدود ماهی 10 تومن با اون اپراتور مثلا 4 برابر قیمت میشه
ببخشید رفیقم انگلیسه بهش گفتم یکی سفارش بده گفت توی سایت زده 500 پوند واسه 16 گیگ و 600 پوند واسه 32 گیگ که تقریبا به پول خودمون میشه 750 و 900 تومن میخوام ببینم این درسته و کلاه سرش نزارند ؟!!
اگه از سایت بگیره که دیگه آدم نباید شک کنه....نقل قول:
مینی .. ولی این مشکل خاصی نیست الان همینجا (انگلیس) به هر فروشگاه هر اپراتوری که بریم رایگان سیم کارت مایکرو به هر کسی میدن .. اینترنتی هم میشه درخواست داد که رایگان پست می کنن.نقل قول:
چون اینجا آیفون انحصاری نیست (5 تا اپراتور 24 June شروع می کنن به فروش و ششمی هم تا یک ماه بعد شروع می کنه!) این مشکل سیم کارت اصلا مطرح نیست.
قیمت ها درسته .. ولی بهش بگید صبح ساعت 5 دم در Apple Retail Store باشه وگرنه گیرش نمیاد :31:نقل قول:
ثبت نام اینترنتی اولش که اینترنتیه خیلی اذیت نداره....نقل قول:
قیمت ها درسته .. ولی بهش بگید صبح ساعت 5 دم در Apple Retail Store باشه وگرنه گیرش نمیاد
مگر موقع دریافتش که اونم اولویت بندی میشه اگر اشتباه نکنم
ممنون بابت جواب 1 سوال این پیش سفارش قیمتش با بعدا فرق میکنه یعنی پایین تر میاد مثلا 1 ماه دیگه اگه آره مثلا چقدر؟!نقل قول:
دوستم بهم گفت الان برات سفارش بدم زده تحویل 14 ژولای ! چه جوری هاست؟
قیمت همان است و تغییری نخواهد کرد. فقط این پیش فروش خوبیش اینه که اولین کسی خواهی بود که آیفون 4 رو دستش میگیره فقط همین :دینقل قول:
"ثبت نام" ای در انگلیس در کار نیست. شما اینترنتی می تونید "پیش خرید" کنید و در تاریخ مشخص براتون "ارسال" می کنند. سیستم رزرو در فروشگاه و ... فقط مال آمریکاست.نقل قول:
اگه ثبت نام نکرده باشید یا قصد داشته باشید خودتون از فروشگاه تحویل بگیرید (به جای ارسال به خانه یا محل کار)، لازمه روز 24 June برید و در فروشگاه ها صف بگیرید چون تعدادی که به این شکل فروخته میشه محدود است. :46:
قیمت پایین تر نمیاد و همین هست.نقل قول:
برای پیش خرید الان نزدیک ترین زمان تحویل 14 جولای است .. 24 June و July 2 تاریخ های قبلی بودند که Sold Out شدند. یا باید همین حالا پیش خرید کنه برای 14 جولای یا 24 June بره Retail Store و شاید گیرش بیاد.
نقل قول:انگلیس؟نقل قول:
"ثبت نام" ای در انگلیس در کار نیست.
راست میگی من فکر کردم ایشون آمریکا رو میگن