نقل قول:
پرویز جان من اصلا طرف حرفم تو نیستی کل بچه ها رو دارم می گم تو چون اولی اومدی دفاع کردی از مجموعه ایراداتو گفتم که خودت هم می دونی وگرنه منطقیه آدم با 500 هیچ کاری نمی تونه بکنه همین کاربم که کردی خیلی زیاده تصور اینکه بخوام خودم مدلم کنم و تکسچرم کنم و کدم بزنم اصلا محاله برا من ولی تو تونستی
من نمی گم بازیت بده ، بازیت برای یه نفر ساخته شدن عالیه ولی بازیکن کاری به این نداره چند نفر ساختن و کاری به این نداره چه تکنولوژی پشتشه و کاری به این نداره که بدون پول ساخته شده اون فقط به بازی کار داره که هیچ کدوم از بازیهای مجموعه این حس رو نمی تونست ارضا کنه
ای بابا علی جان داری سر چی بحث می کنی . من خودم به شخصه با بازیهای کوجکتر و مستقل ایرانی بیشتر حال کردم تا بازیهای مثلا بزرگ و شرکتی . کدوم یکی از این بازیهای بزرگ با بودجه های عظیم تونستند حس بازی رو منتقل کنند حتی گرشاسپ و میر مهنا هم این حس رو نمی توستند منتقل کنند به خاطر باگها و ایرداتشون در گیم پلی. من خودم از مجموعه قبل با بازیهای توپ توپ 2 و مدافع جهان و توپ و گل خیلی حال کردم و تونستند کامل حس بازی رو به من منتقل کنند طوری که هر دفعه که حوصله بازیهای بزرگ رو نداشتم یکی از اینا رو بازی می کردم. بازیهای مستقل و کوجک حداقل گیم پلی دارند و لی بازیهای بزرگ فقط روی آرت و کد نویسی و انیمیشن بازیهاشون کار می کنند در حالی که نتیحه دارای گیم پلی سرگرم کننده نیست و بیشتر به نرم افزاری شبیه سازی می مونه تا یک بازی رایانه ای .