چرا حتما باید پچ ها رو نصب کنم ؟ من تا اینجا که اومدم ( وارد برج وگاس هم شدم ) هیچ مشکلی ندیدم !
Printable View
چرا حتما باید پچ ها رو نصب کنم ؟ من تا اینجا که اومدم ( وارد برج وگاس هم شدم ) هیچ مشکلی ندیدم !
دوست عزیزتر! فکر کنم شما داری اشتباه میکنی!نقل قول:
URWL ربطی به اجرای بازی روی ultra نداره
فقط رنگ بندی بازی رو تغییر میده که بیشتر شبیه صحرا بشه و هنوز سازندش داره روی چیزای دیگه مثل ابر و ... کار میکنه
امتحانش کنید
e ! معذرت، من 2 روزی هست بازی نکردم به خاطر همین نرفتم ببینم، ممنوننقل قول:
بازی پر باگه، شما چه طور تا اینجا اومدید ! حالا شاید تا اینجا طوری نشده باشه ولی جلوتر امکان داره، کلا آپ 1 200 مگه برای درست کردن باگ کوئست ها و اسکیرپتینگ بازینقل قول:
آقا این یاره ما غیبش زده ! چه کنم !؟ راه کار ؟!
برای PCنقل قول:
پاراگراف پایینش هم برای کنسوله.کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_companions#Returning_Lost_Companions_.28PC.29
حالا من RefId یش رو از کجا گیر بیارم !؟ اسمشم یادم نیست تو ویکیش دنبالش بگردم، همون دکتره بود که توی Freeside پیش اون یکی دکتر زنه بود
Arcade Gannonنقل قول:
چرا اینقدر طرفدارای این بازی کمند؟ تاپیک خلوتیه
من تو ویندوز سون با این بازی مشکل داشتم، هرکاری میکردم از بازی میپرید بیرون، همه آپدیتهارو هم انجام دادم ولی بازم نشد، رفتم روی ویندوز xp sp3 نصبش کردم درست شد، گفتم شاید بعضیا مشکل منو داشته باشن این کمکشون کنه
خوب سبکش اون قدرا طرفدار نداره (تو ایران) :41:
بعد ممکنه از کارت گرافیک شما باشه که میپره بیرون
من اون آپدیت که سپهر خان گذاشته بود رو دان کردم بعد از نصب ورژن بازی 1.1.1.271 شد
:40:
ممنون، امروز بعد از لود تا رفتم تو کازینو Mr house دیدم اونجا وایساده !نقل قول:
تاپیک Fallout 3 که خیلی شلوغ بود طرفدار ها هم خوب بود تعدادشون، حالا میان کم کم...نقل قول:
را اینقدر طرفدارای این بازی کمند؟ تاپیک خلوتیه
من تو ویندوز سون با این بازی مشکل داشتم، هرکاری میکردم از بازی میپرید بیرون، همه آپدیتهارو هم انجام دادم ولی بازم نشد، رفتم روی ویندوز xp sp3 نصبش کردم درست شد، گفتم شاید بعضیا مشکل منو داشته باشن این کمکشون کنه