سلام به تمامی دوستان من میخواستم بدونم بین c7 و این گوشی کدوم رو توصیه میکنید وقیمت این گوشی با گارانتی یاس چنده؟ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام به تمامی دوستان من میخواستم بدونم بین c7 و این گوشی کدوم رو توصیه میکنید وقیمت این گوشی با گارانتی یاس چنده؟ممنون میشم اگه جواب بدین
این گوشی سیستم عاملش قوییه ولی c7دوربین قوی داره من این گوشی را پیشنهاد می کنم وبا گارانتی یاس فکر کنم حدود 500هزار تومان باشه از من می شنوی بدون گارانتی بخر چون گارانتی در ایران مساوی پول اضافی.نقل قول:
سلام.بچه ها من گوشیم رو به 2.2 آپ كردم بعد فونت فارسیش عوض شد.اين (ی) ها رو ديگه نميخونه!!
تايپ كردن فارسيش هم كند شده.ميشه برش گردوند به قبل يا نه؟ فونتش رو ميگما.
دوستانی که دیزایر دارن
من میخوام دیزایر بخرم . ولی خوندن و تایپ کردن فارسی برام خیلی مهمه. به مشکل بر میخورم؟
باید روت کنی و رام فارسی نصب کنی وگرنه به مشکل میخورینقل قول:
دوستانی که دیزایر دارن
من میخوام دیزایر بخرم . ولی خوندن و تایپ کردن فارسی برام خیلی مهمه. به مشکل بر میخورم؟
من اگه این دو تا گوشی رو بزارن جلوم دیزایر رو بر میدارم ...البته شما نیازتو ببین و بودجتو...نقل قول:
دیزایر گارانتی یاس 550 چوب ( که خدائیش پول زور دادنه با این گوشی هائی که دارن میان ) ..منبع :
اگه برات سیستم عامل اندروید مهم نیست .... و کارای روزمره ..اینترنت ...مالتی مدیا مطرحه برو c7 بگیر:31:کد:http://mobile.ir/phones/specifications-35933-htc-desire.aspx
نبود کسی جواب بده؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه: من به 2.2 که آپ کردم فکر میکنم سرعت گوشی یه جورایی کم شده.مثلا یه جاهایی که یادم نیست گیر میکنه. منوش رو که میخوام ببندم بعضی وقتا سرعتش خیلی کند میشه. دلیلش رو لطف کنید بگید.
بعد این "رام" چیه؟؟ و رام اصلی خود گوشی رو از کجا بیارم؟؟
بعد گوشیم رو که خریدم همش چیزای عربی مثل اذون با تقویم قمری داره بعد پاک هم نمیشه! چی جوری ببرمشون. بازم thanks
اگه خواستید جواب بدید بالایی هم زحمتش رو بکشید.
بازم تشکر کلا هی تشکر:40:
قرار بود فیلمبرداریش بهتر بشه
نشد؟
چرا با آپدیت به 2.2 فیلم برداری 720P شدنقل قول:
یکی هم جواب منو بده خوب:41:دق کردم